Uwants TV消閒生活手機討論遊戲地帶影視娛樂校園生活數碼科技寵物樂園學術文化體育世界購物廣場時事投資貼圖影片上班一族美容纖體戀愛婚姻汽車討論站務管理
發帖
註冊 登入/註冊
追帖 打印

呢部機會唔會係2022性價比最高 ?

lg d防手震唔得嫁
做極都做唔好E樣野

E家D手機高像素冇用

你要影相靚,佢本身部機相機功能要有埋修圖,

好多機都有了

回覆 引用 TOP

uwants唔係好多人睇嫁咋,BOT多
你見D回覆來來去去重覆又重覆,
係用了BOT!
所以你看到有人留言
其實E度玩的,得果幾個人
唔會有人看

回覆 引用 TOP

唔好話UWANTS係咁,香討一樣嫁咋
BOT多,根本人地特登拍D野比你睇,你以為真
好多都係行內人,做宣傳
好似香討養魚果區,
開成10幾個帳,又成日拍片,影相,
其實養魚冇咩吸引力,唔會經常迷戀到咁
買幾百條錦鋰?咪要幾千銀
正常人唔會的!~
果D係特登做出來比你看,行內人來的

你咪計算下囉,D魚要百幾,二百蚊條

死成個池D魚,之後又買過,

行內人先會攪ED宣傳,冇人信的

咁你1年D魚成日死,你日日買GA!

你咪好有錢?

每年都死唔停嫁WO!

回覆 引用 TOP

有邊個會IPHONE唔出出部LG?
依家D IPHONE D人炒濃,依家買3千蚊部
LG做唔做到平過佢?

回覆 引用 TOP

拿E度個會員dairyfarm123比較
日日開POST話我唔明點解我要出世?
你唔覺佢係BOT來嗎?
日日都出ED文章
正常人會唔會經常出
【我唔明點解我要出世?】
真係傻GA!都唔會囉

弱智都唔會來來去去出ED帖啦

肯定佢係BOT!成日講D野弱智GA!

弱智會識打速成,倉頡!會玩電腦?

都幾精靈WO!

回覆 引用 TOP

香討果個4x6,年年都買過瀘泵,成日壞ga!
個個話佢有錢,有錢到你唔信
我個aa潛水泵用2年都未壞,
佢d野成日換?
有冇可疑呀?

佢就哂300-500以上買過瀘

我d aa泵就100蚊買到了

佢d野年年咁洗法,d魚年年死哂又買過

我就冇心機養啦,d魚成日死,你點養魚呀

ed唔係養魚,佢d魚無法大ga!

新魚來ga!

回覆 引用 TOP

香討個水族區就成為左行內人宣傳工具
講真100-200蚊條錦鋰,買得起咁多條個池佢話有100條ga!
你唔係行內人點會買到咁多魚?
行內入貨10蚊-20蚊條,入100條都唔貴
普通市民入ed咁多條?又年年冬天凍死哂?
仲有心養嗎,死哂?
佢仲有心養,仲重新玩過,老鳳都唔信嫁啦,ed唔係做比你睇?
拍哂片,一睇知業內人!
無理由餐餐d設備買全新ga!
我都唔會下下買新設備啦
而且唔平嫁wo!好貴嫁wo!
佢就介紹人淘寶,你知唔知國內好多唔運香港!

回覆 引用 TOP

有時論壇同現實2回事,
好似買錶買g-shock
論壇就sell mtg, 蛙王
但現實d人冇人帶ed!
因為g-shock有人帶ga都係[平]為主
1000蚊樓下果d就多人帶
平多d 2000-3000
唔會去到4000-5000
mtg講緊成7千銀,邊有人買咁貴?
g-shock來咋wo!我冇見過人帶

回覆 引用 TOP

賣咁貴D人唔會用嫁
你幾時見過人地拿住部小米,華石,LG用?
唔係冇,少囉
IPHONE咁出名唔用,用埋ED機,你會後悔
ED機防手震做唔足,影相再靚都冇用,會朦

有出名唔用,用埋唔知咩牌子野,D人最驚其實

回覆 引用 TOP

E家中移動賣IPHONE14都係3千幾,你夠IPHONE平?

回覆 引用 TOP

同埋拿住部小米,華石,LG會比人睇唔起
因為D人覺得IPHONE先係主流
你用IPHONE,拿出來,唔會用有色眼鏡看你
你試下渣住部機唔係三星唔係APPLE!
比人睇小嫁

回覆 引用 TOP

我依D二打六,講野,你唔洗聽咁足
我講出大家心聲,
係HK人人都係咁想的,你想D唔同GA野?
冇人讚你的
話你傻,想野同人唔同
唔知咩水講GA!唔重要囉其實

回覆 引用 TOP

冇錯讀書教人要獨立思考,想法同人唔同
但你想法同人唔同GA時候!姐係唔係主流
D人唔聽你的
話你傻仔
姐係電視廣告賣的係主流,你唔聽,
走去信埋D唔知咩牌子GA!
你萬0買返來,D人唔話你天下第一傻仔?

回覆 引用 TOP

想法太唔同,同人唔一樣,就係反中亂港嫁啦
因為唔係主流,D人唔話你?

回覆 引用 TOP

有D人想法係貪平,執平貨
有D人信謠言,信唔知咩牌子
始終想法唔能夠同出面太唔一樣
你買埋D牌子冇人跟GA!你覺自己好醒
但唔係社會主流GA時候!
人地有D錢買得起主流野,就話條友傻
佢買D牌子冇人識GA!少人買,唔係傻係咩?

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
 20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票
請先登入
小貼士:
依家可以用“@”tag會員啦!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。