Uwants TV消閒生活手機討論遊戲地帶影視娛樂校園生活數碼科技寵物樂園學術文化體育世界購物廣場時事投資貼圖影片上班一族美容纖體戀愛婚姻汽車討論站務管理
發帖
註冊 登入/註冊
追帖 打印

其實你地再靚仔都冇用

其實你地再靚仔都冇用

因為你根本人地唔會棒你,你唔識人

人地點會棒你?

最主要你想入行,要識入面D人

唔係再靚仔都冇用

回覆 引用 TOP

人地唔會理果個人有冇整過容係唔係天然!
根本係要靠關係GA!再靚仔都要靠關係
唔係冇人棒你的!

回覆 引用 TOP

我覺得你地好傻,你靚左,你以為入行
你唔係佢想要GA人,佢地會彈到你一文不值囉
跟本學唔到
所以靚係冇用,
始終你羨慕佢地,始終係追星,而唔係你本人
你唔係真係好標青,根本人地唔會追你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 商界奇才 於 2022-7-27 01:06 PM 發表

12鏡,小小超棒上天,點知其中一個唔爭氣仆街了,唉,唔係人人有機會去紅館的…

我唔識鏡粉的,根本唔係講E件事

而係講做咩做人FANS,自己唔渣大旗上位呢?

與其比人玩弄,不如做返自己啦

根本依行,唔識人,唔靠關係,係做唔來的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 商界奇才 於 2022-7-27 01:06 PM 發表

12鏡,小小超棒上天,點知其中一個唔爭氣仆街了,唉,唔係人人有機會去紅館的…

有一日你讀左間學校原來有問題的

我想讀返正規學校,比我簡多次,我都係會背叛有問題GA學校

自己能讀上,點解又要同佢做宣傳呢?

你係我,會唔會背叛間學校,讀返正規學校?

唔讀唔得,冇人請的

回覆 引用 TOP

我係為左捍衛自己前途先背叛間學校
你選擇念舊,同佢宣傳,
一世冇野做,
你係我會點?係唔係同我一樣會背叛佢?

回覆 引用 TOP

想要前途定係想做和尚?
緊係要前途啦,
你唔通想一世抬唔起頭,一世冇工作
一世要人養?
E個係我GA選擇!我認為好正確!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆丸先生 於 2022-7-27 01:31 PM 發表
互聯網改變了世界了,靚仔可以出名:

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3306693/%E3%80%8C%E8%B1%AC%E8%82%89%E6%AA%94AK%E3%80%8D%E5%8A%89%E5%AE%8B%E5%A8%81%E6%9B%AC%E7%9C%9F%E9%9D%A2%E7%9B%AE%20%E7%B6%B2%E6%B0%91%E5%98%B2%E4%BC%BC%E5%A4%A7%E5%8F%94

可以紅幾耐?

舊陣有TWINS,你話佢地紅幾耐

10年,10年後仲繼唔繼續唱歌,

冇人理,因為D FANS個個唔係細路了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆丸先生 於 2022-7-27 01:31 PM 發表
互聯網改變了世界了,靚仔可以出名:

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3306693/%E3%80%8C%E8%B1%AC%E8%82%89%E6%AA%94AK%E3%80%8D%E5%8A%89%E5%AE%8B%E5%A8%81%E6%9B%AC%E7%9C%9F%E9%9D%A2%E7%9B%AE%20%E7%B6%B2%E6%B0%91%E5%98%B2%E4%BC%BC%E5%A4%A7%E5%8F%94

電視台同你簽長約,長約後,你點發展,繼唔繼續做明星,冇人理了

因為你不再青春了

回覆 引用 TOP

謝霆X又紅左幾耐?
係唔係好耐冇唱歌拍戲?
識得佢,你估後生嗎?
E家人地仲有冇出來?

BOYZ都係,以前唱歌好流行
但開始冇人提了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆丸先生 於 2022-7-27 01:36 PM 發表

我小學都是將好的學生更好,差的更差。

叫佛教榮茵學校。

例如經常是老師做錯事都罵學生。

幫學校做風紀無優點。

老師只會罵和罰不會關心學生。

默許默書作弊。

例子太多,不數下去了。

有我果間咁差,收買學生前途

特殊學校,唔係你果D學校

出面僱主見到,唔請

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 商界奇才 於 2022-7-27 01:48 PM 發表

Twins在內地仲好紅架,twins下一站天后,聲生不息都唱E首歌

唱獅子山下舊時都好紅,

但現今歌手唔係度了,又另一個翻唱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆丸先生 於 2022-7-27 01:36 PM 發表

我小學都是將好的學生更好,差的更差。

叫佛教榮茵學校。

例如經常是老師做錯事都罵學生。

幫學校做風紀無優點。

老師只會罵和罰不會關心學生。

默許默書作弊。

例子太多,不數下去了。

僱主角度,要請品學兼優,用錢買人GA!

我ED學校出來,緊係唔請啦

你買野,會唔會件貨爛GA都要買?

緊係唔會啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 商界奇才 於 2022-7-27 01:52 PM 發表

E首歌精神作品,任何香港人都應該唱

人可唔可以冇音樂?可以的

最重要實際D野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 商界奇才 於 2022-7-27 02:00 PM 發表

冇音樂,人生像條咸魚一樣?咸魚白菜也好好味⋯⋯

邊個話一定要音樂先能活到嫁?

你需要音樂,因為你背左成隻歌,唱熟左

其實冇音樂個人都得,人最緊要生活

生活唔到,比你有音樂都冇用

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
 40 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票
請先登入
小貼士:
依家可以用“@”tag會員啦!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。