Uwants TV消閒生活手機討論遊戲地帶影視娛樂校園生活數碼科技寵物樂園學術文化體育世界購物廣場時事投資貼圖影片上班一族美容纖體戀愛婚姻汽車討論站務管理
發帖
註冊 登入/註冊
追帖 打印

[球隊/球員討論] 討論曼聯現況與未來<38>

引用:
原帖由 UPSSCSASIA 於 2022-7-27 09:42 AM 發表

呢個就係問題,佢唔肯比後生果班超越佢,我記得坦克黎曼聯果時記招講過佢唔會理邊個球員攞過幾多冠軍同埋幾多次世界足球先生,佢只會選擇球員做唔做到佢既要求,做唔到就唔會有正選踢佢應該知道自己今季一定要倫換嫁啦無得再霸住個正選位,所以咪要走人囉
而且曼聯亦都冇冇誘因唔收轉會費放佢地走,點都要收番千零萬當係補貼買安東尼

回覆 引用 TOP

俾佢走好過啦其實
留喺度反而仲會搞亂隊波

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 telo14 於 2022-7-27 09:44 發表
簡尼:拜仁內部的確討論過C.朗拿度 得出的結論是不適合 簡尼表示:「我們在內部討論了這個話題,否則我們就沒有做好我們的工作。我個人認為基斯坦奴-朗拿度是地球上最偉大的足球運動員之一,但我們最後得出的結論是,儘管我們欣賞C.朗拿度,但他可能不適合我們目前的足球哲學。」
https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/14569251/6/20220727
...
咁多個所謂潛在買家(其實可能根本係冇),我最想依屎忽鬼去車仔,咁樣先係對曼聯最有利。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 UPSSCSASIA 於 2022-7-27 09:47 AM 發表

睇吓車仔果個美國佬生意人會唔會夾硬買佢返去塞比杜嘈囉,係就好玩喇應該佢一個人就可以搞亂曬成隊車仔更衣室喇,諗起都開心🥳
費sir出得嚟 就肯定唔會容許呀仔去軌啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 telo14 於 2022-7-27 09:44 AM 發表
簡尼:拜仁內部的確討論過C.朗拿度 得出的結論是不適合 簡尼表示:「我們在內部討論了這個話題,否則我們就沒有做好我們的工作。我個人認為基斯坦奴-朗拿度是地球上最偉大的足球運動員之一,但我們最後得出的結論是,儘管我們欣賞C.朗拿度,但他可能不適合我們目前的足球哲學。」
https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/14569251/6/20220727
...
所以上季傳謾想買朗哥我都唔會信... 哥師個套咁整體迫搶強度仲大.. 打冇鋒陣都唔會諗佢啦

回覆 引用 TOP

隊友歡迎C.朗歸隊 C.朗:開始訓練!
據報導,C.朗拿度與他的曼聯隊友重逢,在他來到更衣室時,隊友們給予了他熱烈歡迎,並告訴他過去幾天的巡迴比賽情況。儘管C.朗拿度的未來仍然懸而未決,但卡林頓訓練基地的更衣室里有一種良好的氣氛。 值得一提的是,C.朗拿度自己主動開始了訓練課程。他坐在更衣室裡,與在場的所有球員,包括最近新簽約的球員交談了一番,最後站起來表示:「好了,到此為止,接下去是訓練的時候,讓我們加油。」

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/14568695/1/20220726

好地地練波,留隊啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 telo14 於 2022-7-27 10:15 發表
隊友歡迎C.朗歸隊 C.朗:開始訓練!
據報導,C.朗拿度與他的曼聯隊友重逢,在他來到更衣室時,隊友們給予了他熱烈歡迎,並告訴他過去幾天的巡迴比賽情況。儘管C.朗拿度的未來仍然懸而未決,但卡林頓訓練基地的更衣室里有一種良好的氣氛。 值得一提的是,C.朗拿度自己主動開始了訓練課程。他坐在更衣室裡,與在場的所有球員,包括最近新簽約的球員交談了一番,最後站起來表示:「好了,到此為止,接下去是訓練的時 ...
依段新聞,真係水份充足。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 7cantona 於 2022-7-27 10:27 AM 發表

依段新聞,真係水份充足。
唔明點解有水份 連馬體都去唔到 呀朗返曼聯係定局嫁啦 唔通真係返葡超咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jeffcheng23232 於 2022-7-27 09:54 AM 發表
俾佢走好過啦其實
留喺度反而仲會搞亂隊波
根本就係你估曼聯同坦克唔知咩,宜家唔係唔想比佢走係無人願接手無人肯比轉會費又無人肯比高薪,曼聯又無理由益佢同文迪斯取消剩返果一年合約比佢 FREE GO自己無轉會費收,跟住佢就出面易 D 搵下家莊咁笨既
HIM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 求其就好 於 2022-7-27 10:32 AM 發表

唔明點解有水份 連馬體都去唔到 呀朗返曼聯係定局嫁啦 唔通真係返葡超咩

所以無論點唔like今次阿朗既做法都好,除非腦細忽然痴Q咗,肯免費幫阿朗解約,又或者阿朗肯去沙地。

如果唔係,阿朗應該黎緊一年都仍然係曼聯更衣室入面篤眼篤鼻,不如擔心坦克點拆好過啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 UPSSCSASIA 於 2022-7-27 10:35 AM 發表

根本就係你估曼聯同坦克唔知咩,宜家唔係唔想比佢走係無人願接手無人肯比轉會費又無人肯比高薪,曼聯又無理由益佢同文迪斯取消剩返果一年合約比佢 FREE GO自己無轉會費收,跟住佢就出面易 D 搵下家莊咁笨既

Exactly,依個就係事實。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 求其就好 於 2022-7-27 10:01 AM 發表

費sir出得嚟 就肯定唔會容許呀仔去軌啦

其實都無乜好傾啦,老費肯咁啱時間去卡靈頓開會,無非都係想息事寧人,好好醜醜做場戲,等個死仔包有下台階。

人至意盡啦,如果依條友仔都係唔領情,就無嘢好講。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 求其就好 於 2022-7-27 10:32 發表

隊友們熱烈歡迎C朗???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 7cantona 於 2022-7-27 10:40 AM 發表

隊友們熱烈歡迎C朗???

心入面可能已經吊緊,你條屎忽鬼,我地係亞洲操到仆街,你一個屈尾十就施施然行返黎,吊你老味....XYZ.......

但鬼叫阿朗後台硬過鐵,班細既表面典敢出聲。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 世民兄 於 2022-7-27 10:40 發表

其實都無乜好傾啦,老費肯咁啱時間去卡靈頓開會,無非都係想息事寧人,好好醜醜做場戲,等個死仔包有下台階。

人至意盡啦,如果依條友仔都係唔領情,就無嘢好講。
咁到仲可能留隊,注定曼聯冇得救了。

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票
請先登入
小貼士:
依家可以用“@”tag會員啦!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。