Uwants TV消閒生活手機討論遊戲地帶影視娛樂校園生活數碼科技寵物樂園學術文化體育世界購物廣場時事投資貼圖影片上班一族美容纖體戀愛婚姻汽車討論站務管理
發帖
註冊 登入/註冊
追帖 打印

[球隊/球員討論] 討論曼聯現況與未來<37>

引用:
原帖由 sunnyso520 於 2022-7-26 12:26 PM 發表
西班牙COPE:馬體會已經實現了轉會市場所需的財務平衡。
為了C朗的到來他們必須釋放一名球員。
基沙文、莫拉達其中的一位球員。
唔知莫拉達岩唔岩坦克呢可以同馬體會交換呀
莫拉達唔好喇掛之前踢車仔已經證明佢唔岩踢英超,佢個人同球風太柔弱了
HIM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tskbb 於 2022-7-26 12:42 PM 發表

如果宜家個鋒線買唔到人 推般奴上一格好過出福仔 福仔直接踢馬迪爾個輪換位 中場比個位艾力臣同傳聞要踢靠前位置既雲迪碧克
大力神技術就唔駛懷疑 不過體能絕對係佢弱點 後生都好小踢得到90分鐘 更唔好話今時今日既佢 不過作為填補25巴 佢既能力絕對勝任 鋒線方面安東尼係好大機會既 球員有心 坦克有意 難度只在於價錢有冇得斟酌 亞積肯收順D 成事機會應該好高

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 求其就好 於 2022-7-26 12:48 PM 發表

拜仁截左都還好 最怕比車仔簽到 曼聯就真係瘀皮到一個點
車仔連續比乞衣巴截擊搶走兩個球員,仲會唔會咁好人走去幫人地拆炸彈買一個完全唔急用既中場。
杜曹依家講到明首選係要簽一件左腳中堅,除非佢同沙維一樣當迪莊係中堅咁用啦,唔係真係冇咩機會簽佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fxtitan 於 2022-7-26 12:57 PM 發表

車仔連續比乞衣巴截擊搶走兩個球員,仲會唔會咁好人走去幫人地拆炸彈買一個完全唔急用既中場。
杜曹依家講到明首選係要簽一件左腳中堅,除非佢同沙維一樣當迪莊係中堅咁用啦,唔係真係冇咩機會簽佢
包托利斯點解好似冇哂聲氣既。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jordiyeung 於 2022-7-26 01:08 PM 發表

包托利斯點解好似冇哂聲氣既。
曼聯依家都簽左馬天尼斯,我諗呢個球員應該都唔會再有下文

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DuncanEdwards 於 2022-7-26 12:15 PM 發表

如果出閘脫腳,就要睇坦克自己心態,係想好似摩佬咁不成功便成仁、寧為玉碎不作瓦全,還是想好似sob咁盡量保住名聲、美其名優雅地退出。

坦克份人我覺得會係前者,所以阿朗留隊應該冇運行。

所以求神拜佛,今季出閘一定要醒醒定定,否則真係杰過西米。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fxtitan 於 2022-7-26 01:13 PM 發表

曼聯依家都簽左馬天尼斯,我諗呢個球員應該都唔會再有下文
我意思點解冇傳佢轉會消息,轉會窗開之前明明好多隊爭緊,車仔爭輸觀迪其實都可以考慮下佢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DuncanEdwards 於 2022-7-26 12:16 PM 發表

肥安應該就係睇通呢點,所以寧願吃回頭草都唔侯曼聯帥位

肥安攞左第四次歐聯之後,上咗神台,當然惜身範不著同你搏。

坦克雖然叫係阿積士起咗朵,但仍然未去到頂級主帥之列,先肯過黎曼聯賭一鋪。

有危先有機,試問所有成大事者,有邊個未經歷過依個階段?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jordiyeung 於 2022-7-26 01:26 PM 發表

我意思點解冇傳佢轉會消息,轉會窗開之前明明好多隊爭緊,車仔爭輸觀迪其實都可以考慮下佢。
我搞錯左師兄意思,唔好意思咁呢點就真係唔知啦,車仔簽唔到人仲好啦,加上幾個球員又想離隊,呢個情況對曼聯黎講係一件好事。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DuncanEdwards 於 2022-7-26 12:23 PM 發表

迪莊係有佢既獨特作用,好似卡域克同布影呢類有一定防守力既中場節拍機唔易搵,如果可以再加埋佢,球隊防守及控制節奏會有好大進步。

反而馬天尼斯個定位我覺得會有d尷尬,可能最後佢最常踢既位置會係閘位。

同意簽大力神絕對抵讚,免簽+有英超經驗+坦克舊部,根本係no brainer。

我始終對荷甲既身體質素對抗有保留,特別係近兩件曼聯買既荷蘭橙中場,盲與VDB都衰唔夠硬淨。

迪莊可能係類近卡域克拖後派牌防中,但係咪可以即插即用?又係咪值得不惜代價都要買?見仁見智。

反而曼聯過往買荷蘭前鋒有信心保證,雲尼士特萊,雲佩斯都係頂級猛將。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tskbb 於 2022-7-26 12:42 PM 發表

如果宜家個鋒線買唔到人 推般奴上一格好過出福仔 福仔直接踢馬迪爾個輪換位 中場比個位艾力臣同傳聞要踢靠前位置既雲迪碧克

依個變陣都可以臨時頂一場半場,但非長遠之計。

始終都需要一個正前鋒。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sunnyso520 於 2022-7-26 12:26 PM 發表
西班牙COPE:馬體會已經實現了轉會市場所需的財務平衡。
為了C朗的到來他們必須釋放一名球員。
基沙文、莫拉達其中的一位球員。
唔知莫拉達岩唔岩坦克呢可以同馬體會交換呀

女人達? 咪玩啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fxtitan 於 2022-7-26 12:57 PM 發表

你覺得車想睇到疤仆街多D 定係想睇曼聯仆街多D?比人截左個中場 之後截返人地 好正常啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 世民兄 於 2022-7-26 01:33 PM 發表

我始終對荷甲既身體質素對抗有保留,特別係近兩件曼聯買既荷蘭橙中場,盲與VDB都衰唔夠硬淨。

迪莊可能係類近卡域克拖後派牌防中,但係咪可以即插即用?又係咪值得不惜代價都要買?見仁見智。

反而曼聯過往買荷蘭前鋒有信心保證,雲尼士特萊,雲佩斯都係頂級猛將。
又唔可以以國籍去定性一個球員既 迪布尼未去德國浸過咸水之前 係英超米一樣踢唔掂 如果球員有腦既 什麼對抗性唔會太重要

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票
請先登入
小貼士:
依家可以用“@”tag會員啦!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。