標題: [吹水] 非禮犯出獄變KOL網上騙色拍性愛片 受害少女最細13歲 [打印本頁]

作者: lisiufung9107

作者: 爆丸先生     時間: 2024-4-17 01:00 PM

怕事不報警只會助長他。
作者: 品酒仔     時間: 2024-4-17 05:02 PM

性病惹妳呀

作者: 老尾臭賓賓

作者: 爆丸先生     時間: 2024-4-18 01:26 PM

引用:
原帖由 老尾臭賓賓 於 2024-4-18 12:03 AM 發表

學新加坡有鞭刑,鞭到條非禮犯屎忽開花🌼睇吓仲有無人敢做?…贊唔贊成?

有酷刑還是有犯罪。
作者: 爆丸先生     時間: 2024-4-18 01:27 PM

引用:
原帖由 lisiufung9107 於 2024-4-17 11:30 PM 發表
有病仲周圍搞人 反社會

應該是變態色魔。

他好像會罵自己媽媽,

不知他媽媽怎教他。

作者: 爆丸先生     時間: 2024-4-19 12:58 PM

引用:
原帖由 老尾臭賓賓 於 2024-4-18 04:07 PM 發表

有係有,但係應該真係有阻嚇作用,犯罪率低所以新加坡不理民不民主都繼續行鞭刑⋯⋯

新加坡犯罪低應該是因為他們自小學習服從。
作者: 爆丸先生     時間: 2024-4-19 01:25 PM

引用:
原帖由 老尾臭賓賓 於 2024-4-18 08:41 PM 發表

依啲非禮強姦犯入到監獄應該有特別對待,在英尾可能被其他監犯雞姦返佢都有…終知就應該嚴懲性罪犯,有得叫G佢唔去叫,雖然都唔鼓勵人叫,但點都好過呃蝦條老強人哋啦,係咪咁講先?

那應否性交易合法化?

作者: 巴士佬2023     時間: 2024-4-21 12:43 AM

追一個女朋友話難唔難話易唔易,有些人追一個女朋友要帶給父母看,父母批準才可以跟他拍拖,父母不批準要分手,但是香港有法律,父母不批準拍拖要求你分手,都不可以強姦和非禮,否則照樣拉人,父母不批準拍拖和要求你分手,都係對住連詩雅張相用飛機杯,打飛機算了。

請看新聞,呢個男人喺落馬洲畀人拉咗,我當年入男童院的時候,都係在羅湖管制站被入境處截停,我當年剛剛在大陸返港去完838 disco,被入境處截停之後,就由羅湖過打鼓嶺(坐豬籠車由藍帽子帶),再由打鼓嶺被帶出市區(重案組過嚟接我由重案組私家車帶),之後搜屋,仲蠢到零加一,認咗罪,嗰啲信封信紙都交埋畀差佬,喺邊個郵筒寄信都講埋畀差老聽,如果唔認罪可能可以避過一劫。

因為中原電器騙去了我的金錢,我愚昧寫了恐嚇信寄給中原電器。

作者: Kelly816     時間: 2024-4-21 10:20 AM

祝佢入到去菊花不保
作者: 爆丸先生     時間: 2024-4-21 02:13 PM

引用:
原帖由 巴士佬2023 於 2024-4-21 12:43 AM 發表 追一個女朋友話難唔難話易唔易,有些人追一個女朋友要帶給父母看,父母批準才可以跟他拍拖,父母不批準要分手,但是香港有法律,父母不批準拍拖要求你分手,都不可以強姦和非禮,否則照樣拉人,父母不批準拍拖和要求你分手,都係對住連詩雅張相用飛機杯,打飛機算了。

請看新聞,呢個男人喺落馬洲畀人拉咗,我當年入男童院的時候,都係在羅湖管制站被入境處截停,我當年剛剛在大陸返港去完838 disco,被 ...

明明有其他方法解決性欲,
但是他用這些方法。
作者: 爆丸先生     時間: 2024-4-21 02:14 PM

引用:
原帖由 Kelly816 於 2024-4-21 10:20 AM 發表 祝佢入到去菊花不保

會否他搞人?
出獄又會否不悔改?
作者: 巴士佬2023     時間: 2024-4-21 04:37 PM

引用:
原帖由 爆丸先生 於 2024-4-21 02:13 PM 發表   

明明有其他方法解決性欲,
但是他用這些方法。

如果去夜總會解決性慾你覺得可不可以。
作者: 巴士佬2023     時間: 2024-4-21 04:39 PM

引用:
原帖由 巴士佬2023 於 2024-4-21 12:43 AM 發表 追一個女朋友話難唔難話易唔易,有些人追一個女朋友要帶給父母看,父母批準才可以跟他拍拖,父母不批準要分手,但是香港有法律,父母不批準拍拖要求你分手,都不可以強姦和非禮,否則照樣拉人,父母不批準拍拖和要求你分手,都係對住連詩雅張相用飛機杯,打飛機算了。

請看新聞,呢個男人喺落馬洲畀人拉咗,我當年入男童院的時候,都係在羅湖管制站被入境處截停,我當年剛剛在大陸返港去完838 disco,被 ...

請看新聞

紋身男被指非禮出獄變KOL性侵多女‎  涉強姦等4罪‎  母涉盜竊同被捕 https://www.hk01.com/article/1012206?utm_source=01appshare&utm_medium=referral💥追蹤兇案現場!獨家犯罪內幕💥下載最多香港人看的新聞App:https://hk01.app.link/crime
作者: 巴士佬2023     時間: 2024-4-21 04:42 PM

引用:
原帖由 爆丸先生 於 2024-4-21 02:14 PM 發表   

會否他搞人?
出獄又會否不悔改?

入到去有啲彪形大漢,要求你交出食物及香煙,又要求你交出糧單,監獄一個月都有二百幾蚊人工係揼石仔嘅人工,彪形大漢會要求你交出糧單俗稱封糧單,否則彪形大漢就會捉你入去沖涼房即係水房嗰度揼你,俗稱水房走線。
作者: MRHEUNG2023     時間: 2024-4-21 04:55 PM

引用:
原帖由 爆丸先生 於 2024-4-19 01:25 PM 發表

那應否性交易合法化?

香港的一樓一鳳,沒有法律規管,沒有犯法,不是合法化,但是政府都不建議市民去一樓一鳳,不過市民選擇去一樓一鳳都不會被捕嘅,美國大麻合法化,香港都不會合法化啦,海關嗰個男人上電視,仲話有不法分子聲稱大麻不會上癮,海關強調大麻是毒品,吸食大麻會令人上癮,在香港販運大麻的最高刑罰,是被判終生監禁和罰款500萬港元,香港有法律甚至比英美日加更加有法律,法律更加嚴厲。
作者: MRHEUNG2023     時間: 2024-4-21 05:39 PM

引用:
原帖由 爆丸先生 於 2024-4-17 01:00 PM 發表 怕事不報警只會助長他。

報警如果博坐監咁點,有些越南人飢餓都會盜竊或打劫博坐監。
作者: MRHEUNG2023     時間: 2024-4-21 07:16 PM

引用:
原帖由 巴士佬2023 於 2024-4-21 04:42 PM 發表   

入到去有啲彪形大漢,要求你交出食物及香煙,又要求你交出糧單,監獄一個月都有二百幾蚊人工係揼石仔嘅人工,彪形大漢會要求你交出糧單俗稱封糧單,否則彪形大漢就會捉你入去沖涼房即係水房嗰度揼你,俗稱水房走線。

彪形大漢要你交出,搵差人、搵懲教、搵保安。

作者: 巴士佬2023     時間: 2024-4-22 12:03 AM

DEL

作者: 後天綠色香蕉     時間: 2024-4-22 12:29 AM

依加1x歲呢代好難生活 2010年既都已經14歲 太污煙漳氣 希望加油 29歲敬上
作者: 巴士佬2023     時間: 2024-4-22 12:29 AM

引用:
原帖由 老尾臭賓賓 於 2024-4-21 07:48 PM 發表   

自小就知道有鞭刑犯嚴重罪行會屎忽開花皮穿肉爛就梗係服從啦⋯⋯

假設強姦女人,非禮女人摸女人個波,被女人制服,即係捉住你隻手唔畀你鬱,大聲話需要別人幫手,怎麼辦。

作者: 後天綠色香蕉     時間: 2024-4-22 12:29 AM

引用:
原帖由 老尾臭賓賓 於 2024-4-18 12:03 AM 發表

學新加坡有鞭刑,鞭到條非禮犯屎忽開花🌼睇吓仲有無人敢做?…贊唔贊成?
迫佢比恩人搞然後拍片?
作者: 爆丸先生     時間: 2024-4-22 01:40 PM

引用:
原帖由 巴士佬2023 於 2024-4-21 04:42 PM 發表   

這樣恐怖你為何還想坐監?
作者: 爆丸先生     時間: 2024-4-22 01:41 PM

引用:
原帖由 MRHEUNG2023 於 2024-4-21 07:16 PM 發表   

彪形大漢要你交出,搵差人、搵懲教、搵保安。

他想坐監不會逃離香港
作者: MRHEUNG2023     時間: 2024-4-22 03:30 PM

這個男人強姦小妹妹,但是我有一個癖好鍾意吊姐姐,我得30歲,鍾意吊類似連詩雅、鄧麗欣、吳雨霏呢啲女人。
作者: 喜歡藍色     時間: 2024-4-23 10:31 PM

有消息咁樣講,如果真係:佢主動咁樣做或佢主動唔單止咁樣做

都可以視佢為仆街!

內容如下:
有化名「Candy」的受害少女早於四年前捲入一宗非禮案,當年只有14歲的她,返回藍田寓所時,被一名自稱售貨員的25歲男子尾隨入升降機,之後對方要求Candy帶他到後樓梯的垃圾房,Candy被非禮期間又遭恐嚇用美工刀劃花塊面,幸獲鄰居聽到呼救聲而脫險,而該名男子被控遊蕩罪和非禮罪罪成,被判囚33個月,該名男子已經刑滿出獄。

作者: 巴士佬2023     時間: 2024-4-24 12:40 AM

引用:
原帖由 老尾臭賓賓 於 2024-4-21 07:25 PM 發表   

佢坐過監都不悔改,今次應該終身監禁⋯⋯

假設未婚妻被父母拆散,或者被父母要求同老婆離婚,或者老婆被父母鬧要求老婆同我離婚跟住老婆同我離婚,你覺得人會唔會好似個男人咁樣,博坐監,因為看新聞有些越南人飢餓時會走去盜竊或打劫博坐監。
作者: 爆丸先生     時間: 2024-4-24 01:10 PM

引用:
原帖由 巴士佬2023 於 2024-4-24 12:40 AM 發表

假設未婚妻被父母拆散,或者被父母要求同老婆離婚,或者老婆被父母鬧要求老婆同我離婚跟住老婆同我離婚,你覺得人會唔會好似個男人咁樣,博坐監,因為看新聞有些越南人飢餓時會走去盜竊或打劫博坐監。

坐監很慘,自由很好。

而且這些問題應該有方法解決。
作者: 爆丸先生     時間: 2024-4-24 01:11 PM

引用:
原帖由 喜歡藍色 於 2024-4-23 10:31 PM 發表
有消息咁樣講,如果真係:佢主動咁樣做或佢主動唔單止咁樣做

都可以視佢為仆街!

內容如下:
有化名「Candy」的受害少女早於四年前捲入一宗非禮案,當年只有14歲的她,返回藍田寓所時,被一名自稱售貨員的25歲男子尾隨入升降機,之後對方要求Candy帶他到後樓梯的垃圾房,Candy被非禮期間又遭恐嚇用美工刀劃花塊面,幸獲鄰居聽到呼救聲而脫險,而該名男子被控遊蕩罪和非禮罪罪成,被判囚33個月,該名 ...

將來很多閉路電視,很難不被拘捕。
作者: 巴士佬2023     時間: 2024-5-1 08:55 PM

看新聞有時看到一啲男人強姦或者非禮小妹妹或者未成年人士,但我鍾意與姐姐性交,即係好似連詩雅咁大左右的姐姐,不喜歡與小妹妹性交,小妹妹唔使錢我都唔同佢做,想問下係咪大多數男人都喜歡與小妹妹性交,不喜歡與姐姐性交,係咪大多數男人都接受唔到姐姐。    點解新聞冇講男人強姦姐姐,例如16歲男孩強姦20歲的姐姐,30歲的男人強姦好似連詩雅或者鄧麗欣咁大的姐姐。
作者: 爆丸先生     時間: 2024-5-3 01:09 PM

引用:
原帖由 巴士佬2023 於 2024-5-1 08:55 PM 發表
看新聞有時看到一啲男人強姦或者非禮小妹妹或者未成年人士,但我鍾意與姐姐性交,即係好似連詩雅咁大左右的姐姐,不喜歡與小妹妹性交,小妹妹唔使錢我都唔同佢做,想問下係咪大多數男人都喜歡與小妹妹性交,不喜歡與姐姐性交,係咪大多數男人都接受唔到姐姐。    點解新聞冇講男人強姦姐姐,例如16歲男孩強姦20歲的姐姐,30歲的男人強姦好似連詩雅或者鄧麗欣咁大的姐姐。

小朋友會有勇氣做嗎?

不怕被大人打?