標題: [球隊/球員討論] 我覺得曼聯要買一個中堅 [打印本頁]

作者: Kit1004    時間: 2020-7-26 03:46 AM     標題: 我覺得曼聯要買一個中堅

我覺得而家買呢好需要一個好穩定嘅中堅我提議拿坡里嘅高列巴尼
作者: personc    時間: 2020-7-26 09:52 AM

Gabriel Magalhães Lille (CB)
作者: 發明奴    時間: 2020-7-26 10:02 AM

引用:
原帖由 Kit1004 於 2020-7-26 03:46 AM 發表

老,不是特別勁
作者: faifai1234    時間: 2020-7-26 11:35 AM

引用:
原帖由 Kit1004 於 2020-7-26 03:46 AM 發表

no,又貴又唔勁,史波踢意甲都同佢差不多
作者: 魔b爸b    時間: 2020-7-26 12:07 PM

引用:
原帖由 faifai1234 於 2020-7-26 11:35 AM 發表

no,又貴又唔勁,史波踢意甲都同佢差不多

其實佢踢英超都唔係太差,起碼擺番入曼聯而家應該都有4選之內,但sob就係唔like佢
作者: faifai1234    時間: 2020-7-26 12:15 PM

引用:
原帖由 魔b爸b 於 2020-7-26 12:07 PM 發表

其實佢踢英超都唔係太差,起碼擺番入曼聯而家應該都有4選之內,但sob就係唔like佢

sob要中堅識用波,史波唔岩用
作者: 魔b爸b    時間: 2020-7-26 12:18 PM

引用:
原帖由 faifai1234 於 2020-7-26 12:15 PM 發表

sob要中堅識用波,史波唔岩用

其實jones算唔算識用波🤣?
拜利我覺得係識玩波多過識用波,可以話係有d腳法既中堅
要講用波可能我地一對正選中堅係比較好,但其他後備其實咪又係咁上下
作者: 大帝簡東拿    時間: 2020-7-26 12:19 PM

引用:
原帖由 魔b爸b 於 2020-7-26 12:07 PM 發表

係細緊想多出場機會/正選,但買左麥佳亞同回收沙比,佢自覺上陣機會唔多而走,咁正常沙比,甚至拜利無傷都會排同類型細緊之前。

之前細緊就成日傷,係估唔沙比都咁多傷啫。
作者: 魔b爸b    時間: 2020-7-26 12:38 PM

引用:
原帖由 大帝簡東拿 於 2020-7-26 12:19 PM 發表

係細緊想多出場機會/正選,但買左麥佳亞同回收沙比,佢自覺上陣機會唔多而走,咁正常沙比,甚至拜利無傷都會排同類型細緊之前。

之前細緊就成日傷,係估唔沙比都咁多傷啫。 ...

就算sob真係偏愛我地一對正選識用波

我仍然會排麥佳(smalling) 連迪(拜利) 第5中堅杜安沙比

基本上smalling踢咁多年英超,早期打下輪換中期擔下大旗都試過,無理由咁快就連個sub位都無埋,前題係我地而家既第3,4,5選都唔係d咩特別野,甚至連迪都好多人話未夠班,所以史摩無理由會無機會
作者: faifai1234    時間: 2020-7-26 12:39 PM

引用:
原帖由 魔b爸b 於 2020-7-26 12:18 PM 發表

其實jones算唔算識用波🤣?
拜利我覺得係識玩波多過識用波,可以話係有d腳法既中堅
要講用波可能我地一對正選中堅係比較好,但其他後備其實咪又係咁上下 ...

所以咪成季踢足冇輪換囉
作者: dinoay    時間: 2020-7-26 12:49 PM

Ruben Dias (Benfica)
作者: 大帝簡東拿    時間: 2020-7-26 12:51 PM

引用:
原帖由 魔b爸b 於 2020-7-26 12:38 PM 發表

我仍然會排麥佳(smalling) 連迪(拜利) 第5中堅杜安沙比

基本上smalling踢咁多年英超,早期打下輪換中期擔下大旗都試過,無理由咁快就連個sub位都無埋,前題係我地而家既第3,4,5選都唔係 ...

首先要佢肯做後備先得
作者: 魔b爸b    時間: 2020-7-26 12:58 PM

引用:
原帖由 大帝簡東拿 於 2020-7-26 12:51 PM 發表

首先要佢肯做後備先得

其實我覺得唔關事,佢一樣唔會知自己去到意甲會搶贏正選
作者: 850510    時間: 2020-7-26 01:14 PM

明顯係冇比機會細緊啦
上年一上任就踢落後備
再加上正選就算踢到幾7都唔比機會自己
連鐘斯都排系佢前便
佢係技術差 但如果講穩定性同單對單防守
比我地宜家個8千萬仲好 更加唔好講個2號
鐘斯就真係算啦 拜利。。出到場先算
作者: jeffcheng23232    時間: 2020-7-26 02:06 PM

引用:
原帖由 魔b爸b 於 2020-7-26 12:38 PM 發表

基本上smalling踢咁多年英超,早期打下輪換中期擔下大旗都試過,無理由咁快就連個sub位都無埋,前題係我地而家既第3,4,5選都唔係 ...
我哋3456選中堅全部傷多過踢
可以的話應該全部賣走
作者: 魔b爸b    時間: 2020-7-26 02:22 PM

引用:
原帖由 jeffcheng23232 於 2020-7-26 02:06 PM 發表

我哋3456選中堅全部傷多過踢
可以的話應該全部賣走

其實賣得晒應該係要賣晒,始終玻璃真係冇得搞,最多俾多個機會杜安沙比,希望佢唔係慣性玻璃,但拜利鍾斯其實已經係慣性,下年如果有歐聯踢,揸住衣手後備做輪換係無可能既事,一傷就踢死個兩件正選

jones拜利有等如無,其實如果堅持要賣smalling,起碼都要入番兩個可做輪換中堅,再寄望杜安沙比復出後可保持健康,如果將個輪換責任擺係拜利同鍾斯到,咁我估麥湯下年應該大把機會再踢後一格🤣
作者: seasonkd    時間: 2020-7-26 03:54 PM

連迪踢英超個身位唔掂
作者: n!cky    時間: 2020-7-26 04:01 PM

引用:
原帖由 850510 於 2020-7-26 01:14 PM 發表
明顯係冇比機會細緊啦
上年一上任就踢落後備
再加上正選就算踢到幾7都唔比機會自己
連鐘斯都排系佢前便
佢係技術差 但如果講穩定性同單對單防守
比我地宜家個8千萬仲好 更加唔好講個2號
鐘斯就真係算啦 拜利。。出到 ...

我始終覺得有d嘢係我哋唔覺,但領隊睇得出既,就連修夫基都揀傷多過踢既Jones入國家隊都唔揀細緊。。
作者: kiss-ka    時間: 2020-7-26 10:00 PM

其實改做疏爾打中堅拍麥瓜好過,踢3中堅睇到佢速度快包位準,橫店連迪路夫頭搥本身都唔好

麥瓜個位有咩伊郁搵馬迪打(大前提買返個強嘅防中),有身高有身位,有傳球能力,係可能帶球上前弱d轉身慢d,唔緊要啦本身麥瓜都慢

以上純9up haha
作者: 850510    時間: 2020-7-26 11:32 PM

引用:
原帖由 n!cky 於 2020-7-26 04:01 PM 發表

我始終覺得有d嘢係我哋唔覺,但領隊睇得出既,就連修夫基都揀傷多過踢既Jones入國家隊都唔揀細緊。。

修夫基擺明同 so c又想要個識交波
細緊佢波底係差
不過連守都有問題 仲想話又個中堅做波上去?
我哋一對既中堅既嚴重弱點 (速度 8千萬,對抗 連迪)
細緊都算係上級 不過宜家好多人包括球迷都會覺得後防用波緊要過防守
作者: 007712    時間: 2020-7-27 02:13 AM

曼聯係要換晒所有中堅
冇個可靠
麥瓜2流水準
連迪 冇頭
拜利 心理唔穩定
其他 垃圾
作者: sunnyso520    時間: 2020-7-27 02:40 AM

細緊用波能力係差
但佢防守絕對收貨中堅黎講速度算快
加上高空清波能力係曼聯最強一個
經常用頭入到波佢係曼聯入波最多既中堅
鐘斯岩岩黎果2季幾好j
點知費sir退休後變到真係唔知點講
真係講唔出佢有咩優點....
曼聯陣中最屎既中堅
作者: bmwwmb    時間: 2020-7-27 02:54 AM

真係奇怪,永遠覺得隔離飯香,細緊喺度時,個個小到佢上天花板,到佢走咗嘞,又話唔識用波唔緊要,又唔記得佢打中堅時,以佢嘅高度成日頂輸比人,又係慢
作者: jeffcheng23232    時間: 2020-7-27 03:05 AM

引用:
原帖由 bmwwmb 於 2020-7-27 02:54 AM 發表
真係奇怪,永遠覺得隔離飯香,細緊喺度時,個個小到佢上天花板,到佢走咗嘞,又話唔識用波唔緊要,又唔記得佢打中堅時,以佢嘅高度成日頂輸比人,又係慢 ...
因為依家呢2個中堅真係廢
作者: n!cky    時間: 2020-7-27 03:16 AM

引用:
原帖由 bmwwmb 於 2020-7-27 02:54 AM 發表
真係奇怪,永遠覺得隔離飯香,細緊喺度時,個個小到佢上天花板,到佢走咗嘞,又話唔識用波唔緊要,又唔記得佢打中堅時,以佢嘅高度成日頂輸比人,又係慢 ...

係咁架啦,頭先場波上半場都仲有人話伊雲斯穩陣過蜜瓜。。。下半場咪話你知點解當年要賣佢囉
作者: n!cky    時間: 2020-7-27 03:20 AM

引用:
原帖由 850510 於 2020-7-26 11:32 PM 發表

修夫基擺明同 so c又想要個識交波
細緊佢波底係差
不過連守都有問題 仲想話又個中堅做波上去?
我哋一對既中堅既嚴重弱點 (速度 8千萬,對抗 連迪)
細緊都算係上級 不過宜家好多人包括球迷都會覺得後防用波緊要過防守 ...

細緊有個防守上既問題,就係明明大把時間去清波上返前場佢唔做,下下等到對手拍埋嚟先求期一腳清橫邊。。
作者: bmwwmb    時間: 2020-7-27 03:44 AM

引用:
原帖由 jeffcheng23232 於 2020-7-27 03:05 AM 發表

因為依家呢2個中堅真係廢

雖然未到頂級,但唔係廢囉。你睇下今季失球先,只係比利記失多三球,比鄰居失多一球。已經比之前有改善。
作者: kenny197258    時間: 2020-7-27 04:04 AM

德甲紅牛個兩個黑人後生人都吾錯
作者: jeffcheng23232    時間: 2020-7-27 08:32 AM

引用:
原帖由 n!cky 於 2020-7-27 03:20 AM 發表

細緊有個防守上既問題,就係明明大把時間去清波上返前場佢唔做,下下等到對手拍埋嚟先求期一腳清橫邊。。
咪同依家我哋對中堅一樣
作者: jeffcheng23232    時間: 2020-7-27 08:38 AM

引用:
原帖由 bmwwmb 於 2020-7-27 03:44 AM 發表

雖然未到頂級,但唔係廢囉。你睇下今季失球先,只係比利記失多三球,比鄰居失多一球。已經比之前有改善。
你睇返成季咁多埸既比賽過程
我哋後防根本錯漏百出
只是對方更廢把握唔到

由其是麥龜,好似對熱刺失個球咁成日比人一推就過
作者: n!cky    時間: 2020-7-27 08:38 AM

引用:
原帖由 jeffcheng23232 於 2020-7-27 08:32 AM 發表

咪同依家我哋對中堅一樣

咁我又唔覺蜜瓜係咁喎
作者: personc    時間: 2020-7-27 09:32 AM

Odsonne Edouard ST 21
Victor Osimhen (ST, RW, LW) 21
Jonathan Tah CB 24
Dayot Upamecano CB 24
Benoit Badiashile CB 19
Gabriel Magalhães CB 22
Denis Zakaria (DM, CB, CM) 23
Boubakary Soumare (DM, CM) 20
Donny Van De Beek (CM, CAM) 23
Sancho (LW, RW) 19
Said Benrahma (LW, RW, CAM) 24
Mohamed Ihattaren (CAM, RW) 18

作者: huskycss    時間: 2020-7-27 11:34 AM

大家都知道,麥佳亞係英人身分加曼聯求才若渴所以比人湯。身價就忘記佢啦。麥佳亞唔係 Top 但我真心覺得佢係曼聯近年最好的一位中堅。有幾點意見如下:

【1】做後防,唔係得頂波同搶截。麥佳亞雖然係有甩漏,但領導能力同配合球隊戰術執行力,明顯係以前班中堅冇。好似般奴咁,你要好技術高速度要扭得有大把攻中勁過佢,但對球隊個影響力,一樣咁重要。

【2】麥佳亞係全勤打足每一分鐘,呢樣野係幾十年未試過。麥佳亞一開始,同之前馬迪一樣,初初來幾勁,但打足每一場的話,根本就超出負荷,愈打愈吃力。

【3】大家又唔係唔知我曼防中有幾勁先得架。下下後防直接面對面比人爆,尋晚場波有幾次人多打人少。

【4】同埋世界上有幾多個真係 Top Class 中堅比你揀?

我覺得曼迷要做的,係比信心麥佳亞。人地先係第一年加盟,當年維迪都要半年時間上力,大家竟然好意思用打左 n 年的史波同佢比 ... 至少,我睇到麥佳亞係有能力踢得出色過之前任何一位中堅,曼聯要做的,係幫佢搵一位好拍擋,互相補位,減輕佢的負擔。而唔係乜都小一餐。
作者: ivan830    時間: 2020-7-27 11:41 AM

引用:
原帖由 huskycss 於 2020-7-27 11:34 AM 發表
大家都知道,麥佳亞係英人身分加曼聯求才若渴所以比人湯。身價就忘記佢啦。麥佳亞唔係 Top 但我真心覺得佢係曼聯近年最好的一位中堅。有幾點意見如下:

【1】做後防,唔係得頂波同搶截。麥佳亞雖然係有甩漏,但領導能力同配 ...

支持
作者: lawrence4325    時間: 2020-7-27 12:11 PM

引用:
原帖由 personc 於 2020-7-27 09:32 AM 發表
Victor Osimhen (ST, RW, LW) 21
Boubakary Soumare (DM, CM)  ...
Dayot Upamecano得21歲咋
作者: lawrence4325    時間: 2020-7-27 12:14 PM

點只一個,至少要買兩個,一個主力,另一個年輕潛力大既後備,淨係計傷病史,我地四個後備都算出曬名,杜安,文沙,bailly and jones
作者: yufungng125    時間: 2020-7-27 12:21 PM

引用:
原帖由 huskycss 於 2020-7-27 11:34 AM 發表

【1】做後防,唔係得頂波同搶截。麥佳亞雖然係有甩漏,但領導能力同配 ...

完全同意,即使當時里奧同維迪難道就冇派膠?
我仲記當年對住有王子嘅利物浦,維迪幾場對住佢都有紅牌,難度你又話維迪唔掂?
正如師兄所講,佢來左已經好左好多,而家係要揾個拍擋畀佢.
作者: HY35    時間: 2020-7-27 12:25 PM

左閘我覺得要買個左腳同梳爾做輪換。
睇左幾場班頓威廉斯,佢有個好壞既習慣,可能因為佢無左腳所以做唔到順腳送個波上前面,變左成日要揹住對手一路冇個波轉頭然後向橫傳。
以為佢對車仔賴完野會上左一課,但見佢對韋斯咸同李城都仲係咁。
作者: 007712    時間: 2020-7-28 01:50 PM

引用:

如果 曼聯係想安心做2線球隊 永遠拎4~6名
麥瓜係一流選擇
如果想拎冠軍
麥瓜最多做可靠既後備
佢又唔係第一日踢英超 咩級數大家知
作者: dinoay    時間: 2020-7-28 07:29 PM

引用:
原帖由 HY35 於 2020-7-27 12:25 PM 發表
睇左幾場班頓威廉斯,佢有個好壞既習慣,可能因為佢無左腳所以做唔到順腳送個波上前面,變左成日要揹住對手一路冇個波轉頭然後向橫傳。
以為佢對車仔賴完野會上左一課,但見佢對韋斯咸同 ...
係,李城呢場嚮佢前面一頂住,佢就去右腳位去中場,呢場幾嘢俾人焗爆
作者: n!cky    時間: 2020-7-28 07:56 PM

引用:
原帖由 007712 於 2020-7-28 01:50 PM 發表

麥瓜係一流選擇
如果想拎冠軍
麥瓜最多做可靠既後備

如果以英人中堅嚟講,蜜瓜算係唔錯。試想下佢嚟咗曼聯一季,已經可以將失球數字大大減低。唔好忙記佢隔離係成日失位既連迪,前面係成日比人話慢既馬迪,後面係今季成日失誤既迪基亞。。。

都係個句,要全勤,要快,要唔自爆,仲要夠穩陣。。。唔該比毎提議大家啦。
作者: huskycss    時間: 2020-7-28 08:54 PM

引用:
原帖由 007712 於 2020-7-28 01:50 PM 發表   

麥瓜係一流選擇 如果想拎冠軍 麥瓜最多做可靠既後備 佢又唔係第一日踢英超 咩級數大家知
思路唔同,我都冇咩補充。但呢句話,套用到利記或費 Sir 時代,一樣有非頂級球員躺著中槍,但結果係一隊冠軍隊並唔需要全部頂級。又或者,用一線尾贏對手嘅頂級。
作者: seasonkd    時間: 2020-7-28 09:11 PM

Mings都唔錯
作者: Totti888    時間: 2020-7-28 09:22 PM

Davinson Sanchez 不錯
作者: jkhhk    時間: 2020-7-28 10:46 PM

引用:
原帖由 n!cky 於 2020-7-27 03:16 AM 發表

係咁架啦,頭先場波上半場都仲有人話伊雲斯穩陣過蜜瓜。。。下半場咪話你知點解當年要賣佢囉
唔駛理果班人啦, 佢地分分鍾都仲係覺得伊雲斯好過蜜瓜. 呢區係咁嫁啦, 連美斯都仲有人吹捧就知咩事
作者: jkhhk    時間: 2020-7-28 10:49 PM

引用:

麥瓜係一流選擇
如果想拎冠軍
麥瓜最多做可靠既後備
10年之或者係既, 不過現今球壇成就左佢囉, 你搵佢同VVD比, 我承認絕對無得比, 但除VVD外再數多幾件現今呢代當打又勁過麥瓜, 暫時我就數唔到, 哥列巴尼, 史堅尼亞頂多同級, 迪列治直頭去到意甲即刻現哂形
作者: jkhhk    時間: 2020-7-28 10:51 PM

引用:
原帖由 HY35 於 2020-7-27 12:25 PM 發表
以為佢對車仔賴完野會上左一課,但見佢對韋斯咸同 ...
同後備前鋒一樣比較困難, 勁既唔會肯走尼同你輪換, 弱既買到番尼都無咩幫助, 何況其他球隊直頭連正選左閘都急需買人, 變相有高質貨都多人爭
作者: jkhhk    時間: 2020-7-28 10:58 PM

引用:
原帖由 n!cky 於 2020-7-28 07:56 PM 發表

如果以英人中堅嚟講,蜜瓜算係唔錯。試想下佢嚟咗曼聯一季,已經可以將失球數字大大減低。唔好忙記佢隔離係成日失位既連迪,前面係成日比人話慢既馬迪,後面係今季成日失誤既迪基亞。。。

都係個句,要全勤,要快,要唔自爆,仲 ...
VVD今季都自爆過啦
作者: personc    時間: 2020-7-29 12:29 AM

Gabriel Magalhães
Also bring in free agent Jan Vertonghen (33), improve bench power (experienced & can be substitute for Harry Maguire)
作者: faifai1234    時間: 2020-7-29 12:44 AM

引用:
原帖由 Totti888 於 2020-7-28 09:22 PM 發表
Davinson Sanchez 不錯

摩佬都唔夠中堅點會賣比你

作者: 850510    時間: 2020-7-29 04:20 PM

引用:
原帖由 n!cky 於 2020-7-27 03:20 AM 發表

咁不如睇下我地個2號先啦
無講決定 殺波 定包波 都永遠慢一拍
都唔講埋身既對抗性

你講細緊清橫邊 都起碼叫清到
2號真心比唔到我安全感
作者: n!cky    時間: 2020-7-29 05:28 PM

引用:
原帖由 850510 於 2020-7-29 04:20 PM 發表

咁不如睇下我地個2號先啦
無講決定 殺波 定包波 都永遠慢一拍
都唔講埋身既對抗性

你講細緊清橫邊 都起碼叫清到
2號真心比唔到我安全感

連迪係唔多穩陣,但細緊唔好得好多。。。上季細緊對熱刺一樣比人面對面爆過輸波。。

再睇下迪迪仔既神救係如何練成。。要攞細緊同連迪比應該差唔多,但蜜瓜應該會好佢兩個少少
作者: cctv9999    時間: 2020-7-29 06:34 PM

引用:

麥瓜係一流選擇
如果想拎冠軍
麥瓜最多做可靠既後備

11個頂級就能橫掃球壇?打機就Ok,真實,個個身驕肉貴,邊個做下巴野
作者: rey    時間: 2020-7-29 08:23 PM

引用:
原帖由 n!cky 於 2020-7-29 05:28 PM 發表

連迪係唔多穩陣,但細緊唔好得好多。。。上季細緊對熱刺一樣比人面對面爆過輸波。。

再睇下迪迪仔既神救係如何練成。。要攞細緊同連迪比應該差唔多,但蜜瓜應該會好佢兩個少少 ...
我都認同細緊唔算穩陣 不過都只限於地波唔穩 佢高波係殺晒 而且敢搶第一點 好多攻勢可以第一下就解倒圍
連迪問題係 地波穩唔過細緊 高波輸十條街 更加唔好講佢第一點好少主動搶 就算搶都搶唔贏 變想比人攻既機會多左
作者: jkhhk    時間: 2020-7-29 08:28 PM

引用:
原帖由 rey 於 2020-7-29 08:23 PM 發表

我都認同細緊唔算穩陣 不過都只限於地波唔穩 佢高波係殺晒 而且敢搶第一點 好多攻勢可以第一下就解倒圍
連迪問題係 地波穩唔過細緊 高波輸十條街 更加唔好講佢第一點好少主動搶 就算搶都搶唔贏 變想比人攻既機會多 ...
我覺得主要係蘇B認為細緊+蜜瓜配合唔l到, 而且唔好彩地拜利成日受傷導致根本得番連迪一個長期拍住蜜瓜, 無太多機會試唔同組合. 而細緊去到羅馬換左拍檔又配合到咪踢得好左囉
作者: 850510    時間: 2020-7-29 08:42 PM

引用:
原帖由 rey 於 2020-7-29 08:23 PM 發表

連迪問題係 地波穩唔過細緊 高波輸十條街 更加唔好講佢第一點好少主動搶 就算搶都搶唔贏 變想比人攻既機會多 ...

算啦 緊有d人會覺得 細緊冇技術 做唔到波
只可以下下清 地波又簡中虾6
唔會睇到佢其他野 最起碼 我見過細緊有一季打到一夫當關
2號就季季都比唔到人信心
不過算啦 人地都會覺得兩者防守能力差唔多架啦
作者: crimsonking77    時間: 2020-7-30 12:22 AM

其實陣中科素文沙係可以踢中堅,不過未睇過唔知踢成點
作者: hoyi222    時間: 2020-7-30 04:30 PM

28歲

可能打唔得長,又貴
作者: rey    時間: 2020-7-30 08:39 PM

引用:
原帖由 jkhhk 於 2020-7-29 08:28 PM 發表
我覺得主要係蘇B認為細緊+蜜瓜配合唔l到, 而且唔好彩地拜利成日受傷導致根本得番連迪一個長期拍住蜜瓜, 無太多機會試唔同組合. 而細緊去到羅馬換左拍檔又配合到咪踢得好左囉 ...
拜利同細緊 都有大半季比倒人一夫當關既感覺 而且都未係好老 為左無幾場好波既連迪捨棄佢地 真係好可惜 拜利都叫多傷 細緊其實好當打
作者: er9olsen    時間: 2020-7-30 08:55 PM

引用:
原帖由 personc 於 2020-7-27 09:32 AM 發表
Boubakary Soumare (DM, CM)  ...
用fifa買人list去當現實咁買?
作者: er9olsen    時間: 2020-7-30 08:55 PM

引用:

講得啱呀Ching
作者: er9olsen    時間: 2020-7-30 08:59 PM

引用:

麥瓜係一流選擇
如果想拎冠軍
麥瓜最多做可靠既後備
講咪易囉,有邊隊唔想有Nesta拍Cannavaro?市場有先得架?Ching揀兩三個一線嘅中堅,但又可以容易買嘅黎聽下
作者: personc    時間: 2020-7-30 09:01 PM

引用:
原帖由 er9olsen 於 2020-7-30 08:55 PM 發表

用fifa買人list去當現實咁買?

So, do you have suggestion? FIFA list
作者: faifai1234    時間: 2020-7-30 09:28 PM

引用:
原帖由 er9olsen 於 2020-7-30 08:59 PM 發表

講咪易囉,有邊隊唔想有Nesta拍Cannavaro?市場有先得架?Ching揀兩三個一線嘅中堅,但又可以容易買嘅黎聽下

其實現役中都冇乜幾多中堅係頂級,都唔好講話有冇流出市場
作者: 曼聯小豆    時間: 2020-8-1 09:02 PM

引用:
原帖由 er9olsen 於 2020-7-30 08:59 PM 發表

應該要比啲時間Ching先,出吓場攞經驗先,如果出埋 Garner 就可以出吓場玩吓都得
可以省吓時間,又幾好喎!
作者: chk3207    時間: 2020-8-1 10:33 PM

麥佳係轉身慢啲,現時歐洲嘅中堅黎計算唔錯,反而係佢拍檔真係唔多掂