標題: [其他] 求救 [打印本頁]

作者: andy01234567    時間: 2019-5-12 10:53 PM     標題: 求救

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 3個肥肥師兄    時間: 2019-5-12 11:12 PM

師兄,你屋企人唔係幫你清咗電話數咩?
作者: kaiwingliu8998    時間: 2019-5-12 11:21 PM

都有D扣底唔太check咨詢人嘅 所以最好上黎問定路先
你跑過幾多間佢哋都睇到
作者: kaiwingliu8998    時間: 2019-5-12 11:23 PM

信X同萬力你有冇 冇上去博下
作者: 半空邊緣的香腸    時間: 2019-5-12 11:59 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-12 10:53 PM 發表
一線走緊數 正常二線已經冇可能借到 現金糧 8-9間te都多新數 試好多間都唔批 原因一係對唔到咨詢人電話 一係太多數 一係查到電話數 依家唔知可以點算 續舊會扣底又拎得唔多又唔加額 又借唔到新扣底 屋企人已經幫唔到 ...

荃灣有間扣底既叫集X(誠實),20,易批。
但要親自上去交料。你最好打去問下先
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 01:33 AM

引用:
原帖由 kaiwingliu8998 於 2019-5-12 11:23 PM 發表
信 岩岩續左第三次 都諗住再博佢 分9期 想博連入兩期即供左3期睇下比唔比續 上次都係咁比續仲加5000 萬x之前有會供斷左 想續會佢死要我比一線供款紀錄佢 我走緊數點比 同埋銀行薄一堆電話數
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 01:33 AM

引用:
原帖由 3個肥肥師兄 於 2019-5-12 11:12 PM 發表
師兄,你屋企人唔係幫你清咗電話數咩?
清完但唔夠找扣底同埋自己又唔生性又踩返落去 越黎越煩
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 01:35 AM

引用:
原帖由 半空邊緣的香腸 於 2019-5-12 11:59 PM 發表

荃灣有間扣底既叫集X(誠實),20,易批。
但要親自上去交料。你最好打去問下先
咨詢人洗唔洗對 我同咨詢人反晒面冇得對 同埋佢地查唔查到電話數 好多間中介介紹都查到唔做比我 我又重數爆供款現金糧
作者: 半空邊緣的香腸    時間: 2019-5-13 01:45 AM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-13 01:35 AM 發表

咨詢人洗唔洗對 我同咨詢人反晒面冇得對 同埋佢地查唔查到電話數 好多間中介介紹都查到唔做比我 我又重數爆供款現金糧

Wts都冇?好難幫到你喎
好話唔好聽 俾你跑到今個月 下個月咁你點算?唔通去賭錢搏定跑電話數?
其實要面對既點都要面對嫁啦,睇你其他post一線走數,2線又咁多新數,電話數又多。你跑到下個月都還唔到 。
試下問下老細借糧 朋友借錢 再唔係夜晚番多份工 咁落去唔係辦法~
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 02:16 AM

引用:
原帖由 半空邊緣的香腸 於 2019-5-13 01:45 AM 發表

Wts都冇?好難幫到你喎
好話唔好聽 俾你跑到今個月 下個月咁你點算?唔通去賭錢搏定跑電話數?
其實要面對既點都要面對嫁啦,睇你其他post一線走數,2線又咁多新數,電話數又多。你跑到下個月都還唔到 。
試下問下老細借糧 朋 ...
依家就係夜晚返多份 有wtsapp group但冇私下聯絡 而且比人踢左出群 已經有心想戒但係短期想找左d貴息既電話數先 有冇好介紹 上左好多間中介介紹都唔做
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 02:23 AM

引用:
原帖由 kaiwingliu8998 於 2019-5-12 11:23 PM 發表
另外想問多次 萬x第一次做個陣印象係都要睇wtsapp 同埋比佢影印左家庭群組 我個陣分6期 供左第4定5期打上去問佢地續會 死要我供斷先 供斷後問佢地續會都似唔想續比我 都係叫我報外債 根住要我交一線供款紀錄 同埋佢地好似係睇銀行薄仔 我報晒數後佢地話要收據 我話唔見晒 佢地叫我帶齊野再上去傾 睇返d師兄話有機會即場返去個間財仔到確認仲有幾期數 我走緊數根本就唔洗諗 係唔係? 但我有會個陣都順供冇遲過 反而信x我遲左10日都仲比我續同埋由第一次6000加到依家17000 咁我係唔係唔洗諗萬x 我都知佢地唔睇tu te 係外債到比較嚴係岩 但我都有會係到都咁難續
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 03:32 AM

睇返之前d師兄話美聯個間天x好似幾好 月供 咁洗唔洗對咨詢人? 爆數又做唔做? 自己直接上就得?另想問咁te會見到幾時申請同唔批咁我申請左咁多間都唔批再試其他會唔會有影響
作者: 山邊長長山頭    時間: 2019-5-13 04:50 AM

不如你講下借左边幾間2線睇下仲有边間可
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 06:39 AM

引用:
原帖由 山邊長長山頭 於 2019-5-13 04:50 AM 發表
不如你講下借左边幾間2線睇下仲有边間可以
一線走緊數 二線正當都難借了 通常都要睇薄仔 我一堆電話數入數紀錄點搞 二線正當有 金鐘永x 九龍行信x 供完左會既萬x 試過問和x 大都x 一x gx都唔批 9-10間te財
作者: 山邊長長山頭    時間: 2019-5-13 10:16 AM

te 财名呢?
作者: kaiwingliu8998    時間: 2019-5-13 11:11 AM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-13 03:32 AM 發表 睇返之前d師兄話美聯個間天x好似幾好 月供 咁洗唔洗對咨詢人? 爆數又做唔做? 自己直接上就得?另想問咁te會見到幾時申請同唔批咁我申請左咁多間都唔批再試其他會唔會有影響 ...
呢間要打咨詢人你試下富運裕X啦
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 11:46 AM

引用:
原帖由 kaiwingliu8998 於 2019-5-13 11:11 AM 發表
呢間要打咨詢人你試下富運裕X啦
可以pm全名? 易批唔洗打電話?重數都做?
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 11:48 AM

引用:
原帖由 山邊長長山頭 於 2019-5-13 10:16 AM 發表
te 财名呢?
美聯世x 譽x ,順x ,遠東富x ,誠x ,山林道安x,仁x,金太x,金雞匯x  想問咁多間邊間一定唔可以遲
作者: 山邊長長山頭    時間: 2019-5-13 11:52 AM

間間都2線尾扣底3線,遲还一日都死。宜家一係走佬避一避有$先同佢傾。要吊命就唔到亂試。揾D識途的人。佢地知边間可試可
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 11:56 AM

引用:
原帖由 山邊長長山頭 於 2019-5-13 11:52 AM 發表
間間都2線尾扣底3線,遲还一日都死。宜家一係走佬避一避有$先同佢傾。要吊命就唔到亂試。揾D識途的人。佢地知边間可試可借
D中介叫我上左都有十間多 間間都做唔到比我 一係我料差爆數 一係對唔到電話 或者過機睇到我有電話數 續會一係唔加額拎得小 一係唔比續供斷會就算 依家只可以借電話數還 但好多都開始唔受我玩知我出面太多條
作者: 山邊長長山頭    時間: 2019-5-13 12:00 PM

唔好再借啦。避一避先
作者: kt258369    時間: 2019-5-13 12:02 PM

你既問題係突然借到幾十萬、慢慢還就店姐、 根本得走佬呢到條路行...避一避、起馬出糧唔洗還錢、你再拎$去博一博、 好過日日諗點還錢! 當你真係有能力、再返去傾點還款、一定要還1線囉、整好tu先有機會借多點錢! 我都唔明點解走1線數、 1線數先做到大額!
作者: ~(龍)~    時間: 2019-5-13 01:23 PM

連wtap都對吾到,真係難,我都幾條电話數同扣底,好在有親人幫手
作者: 半空邊緣的香腸    時間: 2019-5-13 01:35 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-13 11:56 AM 發表

D中介叫我上左都有十間多 間間都做唔到比我 一係我料差爆數 一係對唔到電話 或者過機睇到我有電話數 續會一係唔加額拎得小 一係唔比續供斷會就算 依家只可以借電話數還 但好多都開始唔受我玩知我出面太多條 ...

你既情況就係連扣底,電話數都覺得你還唔到,試問有邊間敢借?借得俾你都係扣勁多,搏你還唔到去收數揾你屋企人架啦。
你同屋企人反左面,份工又係出現金,你仲有咩好驚呢?
同佢地坦白情況,叫佢地轉電話先啦,香港地還唔到錢唔洗死,接受現實放低面子啦,你有心改過既話,他日你身邊人都會原諒你。個啲乜乜數一係唔還,一係等你揾到錢先同佢地傾點還好過啦。
作者: kaiwingliu8998    時間: 2019-5-13 02:53 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-13 11:46 AM 發表
可以pm全名? 易批唔洗打電話?重數都做?
唔洗 重都做,但第一次最多$7000(扣20)
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 05:54 PM

引用:
原帖由 kaiwingliu8998 於 2019-5-13 02:53 PM 發表
唔洗 重都做,但第一次最多$7000(扣20)
自上去就得?快手嗎要趕返工 全名係?
作者: kaiwingliu8998    時間: 2019-5-13 06:07 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-13 05:54 PM 發表
自上去就得?快手嗎要趕返工 全名係?
快 X景
作者: 星星星杰    時間: 2019-5-13 07:23 PM

其實你加埋差幾多
作者: 紀仁安    時間: 2019-5-13 09:11 PM

老破
唔洗理唔使還
出定新電話卡比有關人士
我而家仲生龍活虎係度
要我講幾L多次
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 10:20 PM

引用:
原帖由 紀仁安 於 2019-5-13 09:11 PM 發表
老破
唔洗理唔使還
出定新電話卡比有關人士
我而家仲生龍活虎係度
要我講幾L多次
轉電話號碼咁佢地會唔會上門?同埋見到我會點
作者: kaiwingliu8998    時間: 2019-5-13 10:46 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-13 10:20 PM 發表
最多味打七你,唔通做低你咩
作者: andy01234567    時間: 2019-5-13 11:20 PM

另想問扣底冇咁罰得多(一日100)個d話最多可遲3日交收數咁交左收數會點玩法 同埋 3日裹面會唔會搵我屋企人或打公司
作者: 紀仁安    時間: 2019-5-13 11:42 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-13 22:20 發表

電話數好少會上,未撚見過咁滯

23線財仔一間間,半數會上,咁上門派信都要既,未遇過因為鳩叫都唔9理佢,通常3分鐘之內走,如有裝cam
作者: DO明    時間: 2019-5-14 04:01 AM

其實我唔明點解樓主咁死性不改,家人已經幫過你還電話數
而家又再借返,又要再跑山~
作者: andy01234567    時間: 2019-5-14 04:41 AM

引用:
原帖由 DO明 於 2019-5-14 04:01 AM 發表
其實我唔明點解樓主咁死性不改,家人已經幫過你還電話數
而家又再借返,又要再跑山~
每次幫完到要找扣底又唔夠又再借 又踩返落去 依家唔知點收科 死又唔夠膽 走佬又唔知去得邊 還到電話數息又唔夠錢找扣底 續扣底又拎得唔多找唔到幾多電話 想借多幾條電話頂到出糧清貴息又搵唔到
作者: DO明    時間: 2019-5-14 05:08 AM

樓主你到而家都唔明,個問題係邊~
真係DIU 你都廢事,如果我係你就破產好過,既然當日家人已經幫你清左電話,
你都通天架啦~破左咪由扣底果d 追囉…追一排咪唔追,全世界改哂電話佢,唔通佢地會殺你咩~
而唔係你一而再再而三咁錯完又錯不斷咁借借借~
作者: 回收的天才    時間: 2019-5-14 07:40 AM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-13 11:20 PM 發表 另想問扣底冇咁罰得多(一日100)個d話最多可遲3日交收數咁交左收數會點玩法 同埋 3日裹面會唔會搵我屋企人或打公司

每間扣底都唔同 有d罰100 有d甚至每日300 仲要打親黎都屌晒鬼 基本上過3日都仲未還 就會通知所有資訊人
作者: kt258369    時間: 2019-5-14 08:31 AM

知唔知點解 二、三線 查到咁嚴、都係借得 幾千蚊比你、 因為佢都預左班人沒錢還..先借少d開始、再睇你份工做得長唔長先借大架姐...所以班收數都係佢地自己人黎! 唔通比幾千人地收數、去追你果幾千咩!  你走佬一排先啦、去大陸租屋住、再係香港返工未得!
作者: andy01234567    時間: 2019-5-14 11:30 AM

銀城進x係唔係扣底 無啦啦話我申請過 問我搞唔搞
作者: 回收的天才    時間: 2019-5-14 11:48 AM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-14 11:30 AM 發表 銀城進x係唔係扣底 無啦啦話我申請過 問我搞唔搞

扣底 要打電話比資訊人
作者: andy01234567    時間: 2019-5-14 12:27 PM

引用:
原帖由 回收的天才 於 2019-5-14 11:48 AM 發表

扣底 要打電話比資訊人
個條友話叫我上去我講到明對唔到咨詢人 又話知點點點 咁扣幾多? 係咁問我拎銀行紀錄 我話冇
作者: andy01234567    時間: 2019-5-14 12:45 PM

條友話check過ok 問我幾時得閒 係味其實呀豬呀狗佢地都係咁講 上去又唔做
作者: mynameischantai    時間: 2019-5-14 12:51 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-14 12:45 PM 發表 條友話check過ok 問我幾時得閒 係味其實呀豬呀狗佢地都係咁講 上去又唔做
八九成都係,試吾少
作者: andy01234567    時間: 2019-5-14 12:54 PM

引用:
原帖由 mynameischantai 於 2019-5-14 12:51 PM 發表
八九成都係,試吾少
條友又係咁叫我上去先 我冇時間呀大佬 上到去又唔批真係多撚謝佢 唔理算 續舊會好過
作者: mynameischantai    時間: 2019-5-14 12:56 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-14 12:54 PM 發表
條友又係咁叫我上去先 我冇時間呀大佬 上到去又唔批真係多撚謝佢 唔理算 續舊會好過
有條電話遲左 話罰我2千,都吾知邊到搵比佢。
作者: 星星星杰    時間: 2019-5-14 01:33 PM

引用:
原帖由 mynameischantai 於 2019-5-14 12:56 PM 發表 有條電話遲左 話罰我2千,都吾知邊到搵比佢。

一日二千😱
作者: rick_so    時間: 2019-5-14 01:35 PM

其實呢d遲左,借之前講好左罰幾多?會彈弓手?
作者: ming1854    時間: 2019-5-14 01:41 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-13 01:33 AM 發表

信 岩岩續左第三次 都諗住再博佢 分9期 想博連入兩期即供左3期睇下比唔比續 上次都係咁比續仲加5000 萬x之前有會供斷左 想續會佢死要我比一線供款紀錄佢 我走緊數點比 同埋銀行薄一堆電話數 ...

所以你過數唔好接係銀行過呀,唔係畀人睇到好麻煩
作者: 回收的天才    時間: 2019-5-14 01:42 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-14 12:27 PM 發表
個條友話叫我上去我講到明對唔到咨詢人 又話知點點點 咁扣幾多? 係咁問我拎銀行紀錄 我話冇

好難講 要睇下個中介扣幾多 我見好多都係同一間都係扣底幾多%都唔同
作者: andy01234567    時間: 2019-5-14 05:01 PM

又有死人訊息話有財務叫佢同我聯絡 預留幾錢比我 簡單 快捷 又係唔做比訊息我做乜
作者: andy01234567    時間: 2019-5-14 10:42 PM

另想問一線邦x 好耐之前借左30000循環 本身正常供 都可以拎返還左息後既錢 後期唔知係味佢查我tu知我出面有新數 唔比我拎錢 我問返佢地話我tu差暫時拎唔到錢 咁依家我走緊ux k現金 如我入返3萬比邦仲做唔做到拎錢出黎?
作者: 星星星杰    時間: 2019-5-15 06:33 AM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-14 10:42 PM 發表 另想問一線邦x 好耐之前借左30000循環 本身正常供 都可以拎返還左息後既錢 後期唔知係味佢查我tu知我出面有新數 唔比我拎錢 我問返佢地話我tu差暫時拎唔到錢 咁依家我走緊ux k現金 如我入返3萬比邦仲做唔做到拎錢出 ...

你tu差係唔會再借比你
作者: kt258369    時間: 2019-5-15 06:43 AM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-14 10:42 PM 發表
另想問一線邦x 好耐之前借左30000循環 本身正常供 都可以拎返還左息後既錢 後期唔知係味佢查我tu知我出面有新數 唔比我拎錢 我問返佢地話我tu差暫時拎唔到錢 咁依家我走緊ux k現金 如我入返3萬比邦仲做唔做到拎錢出 ...
做唔到! (可能)可以拎到5千-1萬、但一定唔會比你循環再借! 甚至唔會再借比你!
作者: ming1854    時間: 2019-5-15 11:26 AM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-13 06:39 AM 發表

一線走緊數 二線正當都難借了 通常都要睇薄仔 我一堆電話數入數紀錄點搞 二線正當有 金鐘永x 九龍行信x 供完左會既萬x 試過問和x 大都x 一x gx都唔批 9-10間te財 ...

我唸信X同萬X續借應該比較易
作者: andy01234567    時間: 2019-5-15 11:29 AM

引用:
原帖由 ming1854 於 2019-5-15 11:26 AM 發表

我唸信X同萬X續借應該比較易
萬x太難續 死要我比一線還款收據先比我續 我走緊數點比 信x岩岩續完
作者: 七個含情的蛇    時間: 2019-5-15 03:28 PM

師兄 你如果走緊數  出面好耐左  我個底都好花  琴日上左間新開嘎 八X位 批左2萬  你可以去試試
作者: rick_so    時間: 2019-5-16 02:05 PM

點解呢位師兄總生存度,照計供唔店總可以跑到先勁
作者: DO明    時間: 2019-5-16 02:41 PM

引用:
原帖由 rick_so 於 2019-5-16 02:05 PM 發表
點解呢位師兄總生存度,照計供唔店總可以跑到先勁

樓主死不悔改...錯完又錯....
明知錯仲要一而再再而三咁累親人....都仲有人會SO 尼位樓主仲奇...
真係可能要被BAN 都要講...識到樓主尼D 人...真係希望有今生無來世...

作者: rick_so    時間: 2019-5-16 02:55 PM

我無資格話佢,但既然屋企知道左tu數還唔掂甩左幾個月,點解總跑,都無人無乜
作者: DO明    時間: 2019-5-16 02:58 PM

引用:
原帖由 rick_so 於 2019-5-16 02:55 PM 發表
我無資格話佢,但既然屋企知道左tu數還唔掂甩左幾個月,點解總跑,都無人無乜

唔止家人仲幫佢找清電話數...而家佢又再借電話數..又再跑其他....
所以我先話佢死不知錯,,,一而再再而三咁累人
作者: andy01234567    時間: 2019-5-16 04:02 PM

引用:
原帖由 DO明 於 2019-5-16 02:58 PM 發表

唔止家人仲幫佢找清電話數...而家佢又再借電話數..又再跑其他....
所以我先話佢死不知錯,,,一而再再而三咁累人
師兄我唔介意你鬧我 我都醒左 每個人都會有錯既時候 只係我錯完再錯 但我依家已經醒左 所以日夜都返工為自己做錯既事負責住
作者: 籠中小老闆    時間: 2019-5-16 04:23 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-16 04:02 PM 發表

師兄我唔介意你鬧我 我都醒左 每個人都會有錯既時候 只係我錯完再錯 但我依家已經醒左 所以日夜都返工為自己做錯既事負責住
記得介賭
作者: rick_so    時間: 2019-5-16 04:23 PM

樓主介唔介意講你幾大,見你一個月30日甘跑為乜,既然你斷左六親,tu數又交左收數,點解唔試下唔跑,直頭同佢地講數慢慢還,開過價
作者: 卍赤屍卍    時間: 2019-5-16 04:30 PM

走佬算9數啦根本就供唔到 唔知你跑嘜7
你月薪夠供款生活費先諗跑唔跑山
錯唔緊要
人無腦真係無得救
作者: DO明    時間: 2019-5-16 05:04 PM

係知錯既就唔會仲不斷想跑山啦~
到尼刻都唔醒架你,你再繼續咁我怕睇唔開既係你家人,
當為下你父母家人咪再跑啦
作者: DO明    時間: 2019-5-16 05:06 PM

引用:
原帖由 卍赤屍卍 於 2019-5-16 04:30 PM 發表
走佬算9數啦根本就供唔到 唔知你跑嘜7
你月薪夠供款生活費先諗跑唔跑山
錯唔緊要
人無腦真係無得救

深有同感
作者: andy01234567    時間: 2019-5-16 05:59 PM

生活費我唔洗比 但我唔跑清電話數係無底深潭 ...賭就會戒
作者: rick_so    時間: 2019-5-16 06:05 PM

你起碼十條電話數,你點清?清一條都四五仟,你清得果個月都唔夠找,反而你同我講開五條新數博一舖一生一死,反正都死,都總講得下
作者: 今天邊緣的羊    時間: 2019-5-16 06:13 PM

其實。。我最近開始要跑數。。。跑跑下真係會諗。。搞緊咩自己究竟。。要跑到5千。。1萬呢d曾經覺得係細數ga數。。仲要唔肯借。。借時又重複做同一動作。。。打俾屋企人。。平時根本唔會打去傾計。。 又心諗。。明明份工有2萬幾。。點解連借1萬都禁難。。。真係幾累下
作者: 今天邊緣的羊    時間: 2019-5-16 06:15 PM

今日明明想借錢。。又俾人sell破產。。 其實破又真係沒所謂。。但諗諗下。。破就4年。。再等番個tu清左破產又幾年。。
作者: keung605    時間: 2019-5-16 06:41 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-16 04:02 PM 發表

樓主其實你唔使再跑扣底數,佢哋一查te就睇到有其他公司唔批畀你,你又咁多條電話數,都唔會批俾你
作者: andy01234567    時間: 2019-5-16 09:13 PM

引用:
原帖由 rick_so 於 2019-5-16 06:05 PM 發表
你起碼十條電話數,你點清?清一條都四五仟,你清得果個月都唔夠找,反而你同我講開五條新數博一舖一生一死,反正都死,都總講得下
20條都黎 還息就都仲還到 扣底就唔掂 所以走續借清左貴息個d 3000清500 7日個d 等另一份兼職出就清 扣底唔夠找就借2000/1200 200息頂一期咁樣 依家個方案大概係咁 冇咁惡既扣底就諗住拖3日等佢交收數前還都係比多300 其實我唔算太重數 欠電話+扣底20個左右 係借左電話先搞扣底搞到咁 依家比力返多小小工有28000-30000 都係諗住還下扣底續下清
作者: andy01234567    時間: 2019-5-16 09:13 PM

引用:
原帖由 keung605 於 2019-5-16 06:41 PM 發表

樓主其實你唔使再跑扣底數,佢哋一查te就睇到有其他公司唔批畀你,你又咁多條電話數,都唔會批俾你
所以只能跑電話數搞 拖得7日得7日
作者: 異域肥肥隊長    時間: 2019-5-16 09:15 PM

睇到都冇癮,條條2,3千2,3千,10幾日還息就5,6百
作者: 異域肥肥隊長    時間: 2019-5-16 09:25 PM

其實我真係唔多明點解會差咁多電話數同埋每日每星期都要跑數,真心想知,當你第一步銀行走數一線又係冇找數,走左數都冇念住還?個底差哂,呢下我明,但係當你走你都冇念住還,應該都冇財務負擔米打份工每日提心弔膽都有錢咩。

其實你地借電話數既開頭係借冇可借,係念住借錢去賭,借得2,3千博下都好心態?念住有本博下先到輸左要找息又借第二條琴第一條,如此類推先會差落咁多?係米咁?

作者: rick_so    時間: 2019-5-16 09:30 PM

電話數都唔斷,遲扣底,最終扣底無得續
作者: DO明    時間: 2019-5-17 07:10 AM

引用:
原帖由 rick_so 於 2019-5-16 09:30 PM 發表
電話數都唔斷,遲扣底,最終扣底無得續

算啦..樓主跟本就唔明,,
到而家佢都仲係話跑黎 COME...咪同賭徒心理一Q 樣
作者: andy01234567    時間: 2019-5-17 05:19 PM

有條友打黎知我返咩工 又知我出面有咩te數 話叫我去旺角警署附近有間叫富x 同我係佐敦供緊個間同名 佢又比卡片我睇 係旺角威明9樓全層咩高級批刻經理 係味中介 ?
作者: cowcowbie    時間: 2019-5-17 09:29 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-17 05:19 PM 發表
有條友打黎知我返咩工 又知我出面有咩te數 話叫我去旺角警署附近有間叫富x 同我係佐敦供緊個間同名 佢又比卡片我睇 係旺角威明9樓全層咩高級批刻經理 係味中介 ? ...
係中介
作者: gtr23456    時間: 2019-5-18 01:34 PM

引用:
原帖由 andy01234567 於 2019-5-17 05:19 PM 發表
有條友打黎知我返咩工 又知我出面有咩te數 話叫我去旺角警署附近有間叫富x 同我係佐敦供緊個間同名 佢又比卡片我睇 係旺角威明9樓全層咩高級批刻經理 係味中介 ? ...
係垃圾中介