查看完整版本: 關於賭場的小小經歷,有無知發生咩事?

leonlai3493 2013-7-3 04:24 PM

關於賭場的小小經歷,有無知發生咩事?

話說有次同太太夜晚過大海玩,共玩左三間賭場,頭兩間都輸,到最後果間叫舊x京,入到去燈光比平時暗,明顯得小貓三幾隻,跟住行上一极樓梯,是但搵張玩三公,坐底無耐連win十幾次,見返本又win返小小,就走人,跟住行返一极樓梯落去,再出門口.
問題就係過左一個月之後再去時,格局完全吾同晒,我同太太異口同聲一齊講點解會吾同晒的,燈光光左好多,有去過朋友都知,三公台係係大圓入面,而行上樓梯的是百家樂,同埋吾會係小貓三四隻的.有無人知夠竟發生咩事?

leonlai3493 2013-7-3 04:29 PM

補充小小,關於個格局可能有人會話每張台都可開吾同的牌局,可能當時上面開三公都吾出其.但我們很定是沒記錯的是當時整個格局都吾同晒上极位置啊,個大圓啊,等等.....

john01714 2013-7-4 12:06 AM

可能係果到要改過哂D風水格局者

leonlai3493 2013-7-4 09:32 AM

有機會改左格局,但吾知真有無改

chansinggo 2013-7-5 12:49 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

chansinggo 2013-7-5 01:00 PM

inicochiu0717 2013-7-5 09:08 PM

一個月可以發生好多事wo:092: :092:

heishun89 2013-7-10 05:49 AM

你可以打電話去個場度問下,無壞嘅~

chansinggo 2013-7-10 09:57 PM

fg00 2013-7-25 10:30 PM

chansinggo 2013-7-27 08:53 PM

chansinggo 2013-7-27 09:01 PM

頁: [1]
查看完整版本: 關於賭場的小小經歷,有無知發生咩事?