查看完整版本: 唔會再返大陸鄉下

jamestap 2013-6-17 05:47 PM

唔會再返大陸鄉下

第一次上去大陸鄉下到探親, 點Q知上到去係嚇鬼死,
有上過大陸既ching都知, 大陸鄉下地方d路晚上冇咩街燈黑mama
咁響部車到又冇野做, 咁咪睇下出面d風景啦
點鬼知咁就睇到d野啦
一個白色物體冇啦啦飄過, 個時諗會唔會係d田入面個d草人呀
咁就再望多次啦, 個白色物體又飄過, 今次仲要係好近響車窗邊飄過
搞到我大叫左出黎, d人仲問我咩事,
之後我講返俾佢地聽咩事, 佢地話冇事既, 你唔搞佢, 咁就冇事架啦
ching覺得個白色野係唔係d咩野ar la?:095: :095: :095:

MyLiveisgood 2013-6-18 04:38 PM

白布一塊:071: :071: :071:

nichols 2013-6-19 11:32 AM

不過大6 D路又真係冇咩燈幾恐怕下

jamestap 2013-6-20 03:05 PM

一定唔會係白布囉, 因為成條路2邊都係D田, 可來白布一塊呀

gallop_elise 2013-6-23 07:35 PM

應該冇事既:044:

boma 2013-6-24 10:40 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

BabyChanSiSi 2013-7-3 11:28 AM

john01714 2013-7-4 12:11 AM

其實平時大部份時間都有唔少係你身邊
其他唔多
呢個世界就係麻煩既好兄弟超多
又唔洗咁驚既
有D可能中意玩下人咁
但多數唔會好大惡意
通常只係與有因果既人先會嚴重D

kinglong123 2013-7-7 05:40 AM

有可能係有人燒野,係煙都唔出奇

[url=http://www.uwants.com/android][img=100,23]http://i.uwants.com/u/images/r10/androidU.jpg[/img][/url]

chansinggo 2013-7-7 08:37 PM

koling3379 2013-7-8 03:08 PM

冇事既:cool:  唔好咁大疑心喇

heishun89 2013-7-10 05:46 AM

我就覺得幾刺激喇:084:

totofu 2013-7-23 03:25 PM

我會驚係D迷煙多D :071: :071:

chansinggo 2013-7-24 04:50 PM

nichols 2013-7-25 10:51 AM

可能係紙巾:071: :071: :071: