查看完整版本: 「天使系美男」 超凡氣質讓人難以直視

TBMWT 2013-5-20 09:39 AM

「天使系美男」 超凡氣質讓人難以直視

「他的明亮雙眸具有穿透靈魂的力量,油光秀髮讓女孩忍不住觸摸螢幕。」最近在網路上出現一位「天使系美男」,他的名字叫作艾哈邁德‧因九(Ahmed Angel)。
「天使系美男」艾哈邁德的超凡氣質讓人難以直視。(圖/取自網路)
艾哈邁德的姓氏與超凡脫俗的氣質十分相稱,他的一系列照片透過BuzzFeed及霍芬頓郵報等知名網站瘋傳,讓每位網友都想要更了解他一點。然而除了喜歡化妝、抹髮膠、穿酸蝕牛仔褲之外,「天使系美男」絕大多數資訊仍是個謎。
本來有網友懷疑,如此完美的男子根本不可能存在世界上。幸運的是,艾哈邁德從社群網站得知自己走紅的事情,而且很願意向世人展現身分。原來他來自伊拉克,現年18歲,目前正在白俄羅斯學醫。
艾哈邁德說,「我不是模特兒,我是超級模特兒!」他聲稱自己收到很多電影及藝術工作的合約,但暫時得先把模特兒工作放在一旁,準備專注於研究上。不過像他這樣的美男子也會為了走紅擔憂,「我很榮幸也很困惑,真的不知道該怎麼應付這麼大的名氣。」

[url=http://www.ettoday.net/news/20130519/209776.htm][color=#0066cc]http://www.ettoday.net/news/20130519/209776.htm[/color][/url]

kei8 2013-5-20 09:48 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

coolplusyin 2013-5-20 09:57 AM

我諗起 "呼んでいますよアザゼルさん" 入面既天使...

k080mscc 2013-5-20 10:06 AM

艾哈邁德的超凡氣質讓我難以直視 :028:

leo2003 2013-5-20 10:14 AM

vicky232502 2013-5-20 10:18 AM

一個肥西既死基佬:071: :044: :096:

kwok19901004 2013-5-20 10:41 AM

:ub_ice:里奧都好過佢:ub_laugh_bad:

Chloe234 2013-5-20 11:03 AM

成個人都無忽靚:044: ,係好核突先啱:020:

titandesign 2013-5-20 11:08 AM

qazxswedcv 2013-5-20 11:26 AM

覺得好核突
尤其對眼

udonkit 2013-5-20 11:38 AM

不懂欣賞﹐我真的是凡人....

samchan06151983 2013-5-20 11:40 AM

007712 2013-5-20 12:04 PM

基本上 每part 分開睇都ok
但係合埋一齊就好嘔心
加埋d 動作真係

想打7佢

cartoonmandy 2013-5-20 12:17 PM

呢種外貌呢~ 基佬呀, 賓賓, 印傭就啱.:071: :071:
我見香港各大公園都有好多FORK溝賓妹.:027:

BadMan4u 2013-5-20 12:24 PM

每張都gay未10足,加埋個髮型,頂唔順!!:028:
個粒墨同個嘴美中不足,腮太肥,影響左..
令我諗起漲爆:096:

天佑與小玲 2013-5-20 12:26 PM

完全無型男的感覺, 似足女人
:044:

Xylito 2013-5-20 12:30 PM

ok我呢d凡人真係唔識得欣賞:030:

hotkey1 2013-5-20 12:40 PM

彌敦道9號 真係靚仔到

kwai2008 2013-5-20 12:53 PM

:029: :029: :029: :029: :029: :029: :029: ugly

goldgundam 2013-5-20 12:56 PM

個樣好GAY :095:
而且佢個身個似「泡泡」地咁(即係D肉好似唔得實淨),總之俾我嘅感覺係核突遠多過靚仔 :073:

帥哥不懂打丁 2013-5-20 01:01 PM

GAAAAAAY!!!!!

wendychai 2013-5-20 01:03 PM

身為女性我都唔覺有咩嘢特別, 最憎中東人同依斯蘭教的人~~~~:046:

gn02571323 2013-5-20 01:03 PM

我初時以為佢俾人借刀放上黎:071:

S336990 2013-5-20 01:03 PM

唔識欣賞+1

PS:唔排除佢真人好睇過上鏡好多嘅...

ball7 2013-5-20 01:50 PM

唔識欣賞,艾辛都靚仔正常過他

[url=http://m.uwants.com][img=100,23]http://i1.hk/u/images/r10/mobile.jpg[/img][/url]

wyeunghk 2013-5-20 02:00 PM

好女人型.....

francofong667 2013-5-20 02:12 PM

佢被人玩喳 ...

jimmy221090 2013-5-20 02:19 PM

如此樣衰嘔心的基佬根本不可能存在世界上

偷食齊齊滾 2013-5-20 02:29 PM

唔化妝可能會好少少

joe369 2013-5-20 02:39 PM

佢個髮型…真係唔識欣賞....:032:
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 「天使系美男」 超凡氣質讓人難以直視