註冊 微博

[其他] ~巫女祭~(只要穿巫女服既角色都可以~~)

~巫女祭~(只要穿巫女服既角色都可以~~) E-mail 此主題給朋友

注:巫女服唔係和服!!
想放和服圖請到呢到:http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=8304164&;extra=page%3D1
想放圖就請進情放圖!!!!!>.<(可以無視下面條安全線 )
不過唔可以放版規唔比放ga圖!版規:http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=2726016&;extra=page%3D1
注:版規中ga[嚴禁發報色情CG圖片]中ga色情=露乳溝(唔可以露超過一半至3分1)、露點(露一點都唔得)!!!(new)<<<<安全線
唔係版主就會....... (以版主ga版本為準)(上面個準則係巫女祭ga安全線)
引用寧轁講過ga野先
引用:
原帖由 寧韜 於 2010-3-17 06:52 PM 發表
巫女服的確有點莊嚴……
所以我先會整條安全線= ='(唔係版規ga底線!!)(可以無視上面條安全線 )
巫女服的特徵:服裝ga顏色通常係紅色同白色,不過可以會有藍色同白色(new)(可無視)
總之係咩色+白色,廢話講得太多
請加熱
巫女服ga例子:

巫女/和服/浴衣控一名
東方project愛好者
(ナギ大小姐都好可愛)

TOP HOME

巫女d圖都好難搵= ='

巫女/和服/浴衣控一名
(ナギ大小姐都好可愛)

TOP HOME

附件

2010-3-16 07:09 PM

泉涸,魚相與處於陸,相呴以濕,相濡以沫,不如相忘於江湖。

TOP HOME

沒人回嗎?我回吧 好圖值得一讚

TOP HOME

估唔到真係有人回.....
d巫女服都好正+ +(又中毒.....)
迷:你好似對日本d古裝服特別鐘惰wo
我:迷之人士唔好再講la!!!><'
迷: :034:

話時話我好似比巫女萌殺左....= =

熱門搜尋: ipcam e - commerce 梳化 寫字樓 傢俬 組合 屋
巫女/和服/浴衣控一名
(ナギ大小姐都好可愛)

TOP HOME

巫女服的確有點莊嚴……

附件

2010-3-17 06:52 PM

2010-3-17 06:52 PM

TOP HOME

引用:
原帖由 綾崎.颯 於 2010-3-16 10:59 PM 發表
估唔到真係有人回.....
d巫女服都好正+ +(又中毒.....)
........話時話我好似比巫女萌殺左....= =
係因為巫女好有型><'

熱門搜尋: 食品 公司 團購 自助餐 擺酒
巫女/和服/浴衣控一名
(ナギ大小姐都好可愛)

TOP HOME

近來比較少時間
只找了一張舊圖
希望不要介意

不邪惡 > 只是不懷好意
不懶散 > 只是樂於什麼都不做
不追求歸屬 > 只追求迷失

請你讓我一個人待著
因為我的麻煩就是你

TOP HOME

引用:
原帖由 t.d.k. 於 2010-3-17 11:49 PM 發表
近來比較少時間
只找了一張舊圖
希望不要介意

........呢個好似唔係巫女wo= ='(巫女圖真難搵= =')

熱門搜尋: 簽證 cheap flight ticket 嘉湖 海逸 酒店 北京
巫女/和服/浴衣控一名
(ナギ大小姐都好可愛)

TOP HOME

引用:
原帖由 綾崎.颯 於 2010-3-18 13:55 發表

........呢個好似唔係巫女wo= ='(巫女圖真難搵= =')
咁我無架啦 ~

不邪惡 > 只是不懷好意
不懶散 > 只是樂於什麼都不做
不追求歸屬 > 只追求迷失

請你讓我一個人待著
因為我的麻煩就是你

TOP HOME

引用:
原帖由 t.d.k. 於 2010-3-18 10:08 PM 發表

咁我無架啦 ~
= ='
下...唔通巫女圖真係咁難搵= ='
至於你果個圖可能要問下寧轁

熱門搜尋: 子宮
巫女/和服/浴衣控一名
(ナギ大小姐都好可愛)

TOP HOME

都唔明d人會成日分唔清邊d係和服邊d係巫女服.....
下面果d放錯左去和服祭d巫女圖= ='

巫女/和服/浴衣控一名
(ナギ大小姐都好可愛)

TOP HOME

東方,寒蟬,QB...

隨便挖個坑就可以

http://i1015.photobucket.com/albums/af273/Marioreturns/img_itemphp.jpg

點算好...每週的えるたそ完了 (╯□╰)

TOP HOME

= ='

我試過搵都只係掘到兩張= ='

唔好放h圖= ='

唔係版主會.......

熱門搜尋: 抑鬱症
巫女/和服/浴衣控一名
(ナギ大小姐都好可愛)

TOP HOME

引用:
原帖由 綾崎.颯 於 2010-3-20 05:48 PM 發表

= ='
下...唔通巫女圖真係咁難搵= ='
至於你果個圖可能要問下寧轁
這張,俺看不到她的全套裝束,不能判斷= =

熱門搜尋: 鋼琴 調音 yamaha 琴行 鋼琴 課程

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。