發新話題發佈投票

買左個red moon..有d野想請教

回覆 14# `勳' 的帖子

bott我想著番redwing8138先...對鞋先著得7個月//  \\
唔買鞋住..
想買銀器...
介子..手鏈同銀呃,

TOP HOME

引用:
原帖由 fish1114 於 2010-3-10 04:27 AM 發表
bott我想著番redwing8138先...對鞋先著得7個月//  \\
唔買鞋住..
想買銀器...
介子..手鏈同銀呃,
如果係3呢樣, 我會選手扼...

我最近都睇中左呢隻...不過可惜入手實在困難,價格偏高....

呢隻扼其實我都唔肯定係(goro's / 鷲見太郎) 既出品...因為我係 o係 鷲見 個網到睇到佢賣...仲有得選數量...不過我肯定實有其他版友比呢張相毒到

TOP HOME

引用:
原帖由 `勳' 於 2010-3-10 05:24 AM 發表

如果係3呢樣, 我會選手扼...

我最近都睇中左呢隻...不過可惜入手實在困難,價格偏高....

http://img15.shop-pro.jp/PA01083/636/product/18 ...
都想買銀鐲, 但係goro's同fa太貴
買唔起

M.M.L.C. MoMo Leather Club since 14.5.2009

TOP HOME

銀鐲仲有冇介紹???

TOP HOME

其實Fa既銀扼都唔算太貴 太約千元左右就有交易, 當然係簡單d既..
我趕住出街  今晚8點半左右再幫你搵搵  我最鐘意毒人

TOP HOME

引用:
原帖由 `勳' 於 2010-3-10 03:45 PM 發表
其實Fa既銀扼都唔算太貴 太約千元左右就有交易, 當然係簡單d既..
我趕住出街  今晚8點半左右再幫你搵搵  我最鐘意毒人
FA都係千鬆D?
GORO'S我見YAHOO要3000幾

M.M.L.C. MoMo Leather Club since 14.5.2009

TOP HOME

引用:
原帖由 `勳' 於 2010-3-10 04:08 AM 發表

腫瘤紅月

轉自33安士的師兄, 純參 ...
我讚好!
用左幾耐呀?師兄

熱門搜尋:

TOP HOME

引用:
原帖由 leosiu0501 於 2010-3-10 06:25 PM 發表

我讚好!
用左幾耐呀?師兄
不是我的啊...我已說明了是轉貼的
我的遲下再貼吧

TOP HOME

引用:
原帖由 Cadio 於 2010-3-10 05:04 PM 發表

FA都係千鬆D?
GORO'S我見YAHOO要3000幾
推介幾隻千鬆蚊既比你...
點金平打都幾靚, vip後;1344

會員價 864

vip:1344

呢隻貴小小, 不過真係唔錯..草雕點金, vip後1824

以上全轉自Frist Arrow's 官網,

TOP HOME

引用:
原帖由 `勳' 於 2010-3-10 08:16 PM 發表

推介幾隻千鬆蚊既比你...
點金平打都幾靚, vip後;1344

會員價 864

vip:134 ...
點金平打真係正
我諗緊FA定係GORO'S個徒弟果隻

TOP HOME

回覆 25# Cadio 的帖子

第一隻同第2隻正啊
有d想入lol...大家覺得全銀色正定有金色正???
同埋想問下有無手帶賣??

TOP HOME

引用:
原帖由 Cadio 於 2010-3-10 10:22 PM 發表

點金平打真係正
我諗緊FA定係GORO'S個徒弟果隻
如果買點金平打, 再加180蚊買個Fa皮圈戴, 仲正
另外如果唔想戴咁多野既話, 我都建議 買全銀草雕, 因為 佢d雕花, 戴耐左會變黑色, 好有立體感。

手扼黎講 我會買fa, 因為真係多野簡d...
如果唔買Fa, 都唔好買戈羅徒弟啦...直接上戈羅算啦...

TOP HOME

引用:
原帖由 fish1114 於 2010-3-11 01:09 AM 發表
第一隻同第2隻正啊
緊係點金正啦! 戴耐左都唔會話成隻黑色咁悶阿嘛
手帶建議買紅月, 不過價格同fa銀扼差無幾

TOP HOME

引用:
原帖由 fish1114 於 2010-3-11 01:09 AM 發表
第一隻同第2隻正啊
金色就正d, 冇咁齋
不過全銀色就好似易襯d

TOP HOME

引用:
原帖由 `勳' 於 2010-3-11 06:34 AM 發表

如果買點金平打, 再加180蚊買個Fa皮圈戴, 仲正
另外如果唔想戴咁多野既話, 我都建議 買全銀草雕, 因為 佢d雕花, 戴耐左會變黑色, 好有立體感。

手扼黎講 我會買fa, 因為真係多野簡d...  ...
我有錢的話都會直上goro's, 但係而家冇
ching 但係雕花會唔會好難襯衫呀, 我成日都係著t shirt咋喎

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。