註冊 微博

唔知呢度有幾多Backpacker(背囊友)呢!?

TOP HOME

引用:
Originally posted by tilada at 2003-10-14 11:59 PM:
唔...係...呀~!...無...委屈呀~! 係天氣涼左...凍到口...震震...之...嘛! 唔關...唔關...版...主...妳...事...事...!
係咩????
依家廿幾度你就凍到口震震∼∼∼∼∼*
咁遲D十幾度你咪要冬眠????

熱門搜尋: eyes 減肥 運動 暗瘡 護理
手中握著格桑花呀 美的讓我忘了摘下

旅程的前後多餘 只為遇到您

You have to pay for what you've done.......

TOP HOME

引用:
Originally posted by musiconly at 2003-10-15 01:11 PM:
還是當猿人好,天氣再冷說話也不會口吃,因為有厚厚的皮毛保暖,哇卡卡卡

ps:開始看不懂在聊甚麼ㄌ一,一
哈哈∼∼∼∼∼∼*
你是台灣人啊????
那我就用書面語跟你說話囉!!
那你就不會看不懂啦∼∼

You have to pay for what you've done.......

TOP HOME

TOP HOME

引用:
Originally posted by musiconly at 2003-10-15 06:09 PM:
用廣州話沒問題啦,好歹我也懂,ㄎ
版主妳的簽名檔很嚇人的說>00<
還是貼妳的照片出來幫我壓一壓驚好了,ㄒㄒㄒ
你很沒眼光耶∼∼∼∼∼*
這麼可愛∼∼∼*
還說嚇人∼

TOP HOME

引用:
Originally posted by HAZE0505 at 10/16/03 05:53 PM:
你很沒眼光耶∼∼∼∼∼*
這麼可愛∼∼∼*
還說嚇人∼
對呀! 那隻小狗這麼可愛怎麼會嚇人呢!? 用手擋住旁邊那個...不就行了嗎?

TOP HOME

引用:
Originally posted by tilada at 2003-10-16 10:13 PM:
對呀! 那隻小狗這麼可愛怎麼會嚇人呢!? 用手擋住旁邊那個...不就行了嗎?
咩咩咩咩話∼∼∼∼∼∼∼*
你話擋住旁邊那個什麼話????

TOP HOME

擋...住...唔想睇既野囉...

TOP HOME

引用:
Originally posted by tilada at 2003-10-17 01:23 PM:
擋...住...唔想睇既野囉...
有咩野你係唔想睇嫁?????

TOP HOME

引用:
Originally posted by HAZE0505 at 10/17/03 05:43 PM:
有咩野你係唔想睇嫁?????
呀...um...個...個...枕頭...囉...

熱門搜尋: 駕駛 學院

TOP HOME

引用:
Originally posted by tilada at 2003-10-18 12:01 AM:
呀...um...個...個...枕頭...囉...
哦∼∼∼∼*
原來係咁∼∼∼*
不過邊到有枕頭啊?

熱門搜尋: eyes 減肥 運動 暗瘡 護理

TOP HOME

引用:
Originally posted by HAZE0505 at 2003-10-18 10:05 AM:
哦∼∼∼∼*
原來係咁∼∼∼*
不過邊到有枕頭啊?
估唔到妳隻眼咁大...連枕頭都...睇唔到...

熱門搜尋: 信貸 評級 知識 產權 玻璃 工程

TOP HOME

TOP HOME

引用:
Originally posted by 0952488710 at 10/19/03 01:03 AM:
PUSH~
唔好推完就算啦! 分享下你d心得啦~!

TOP HOME

引用:
Originally posted by tilada at 2003-10-18 09:56 PM:
估唔到妳隻眼咁大...連枕頭都...睇唔到...
依∼∼∼∼∼*
又係喎∼∼*
咁個枕頭好唔起眼麻∼∼∼*
人家just留意我最愛ge blythe ja∼∼∼∼>.<

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。