註冊 微博

[香港] 六面獸

六面獸 E-mail 此主題給朋友

見到有六面獸賣$1700, 想請問呢個價ok嗎?

小弟細個時最愛既TF就係六面獸...

熱門搜尋: 運輸 公司

TOP HOME

引用:
原帖由 鐵面具 於 2010-2-1 11:03 AM 發表
見到有六面獸賣$1700, 想請問呢個價ok嗎?

小弟細個時最愛既TF就係六面獸...
有消息顯示遲下可以會再版
你是風兒 我是沙 我永遠無法追上你的速度

TOP HOME

引用:
原帖由 中田三 於 2010-2-1 01:52 PM 發表

有消息顯示遲下可以會再版
即係新模?

TOP HOME

引用:
原帖由 鐵面具 於 2010-2-1 02:13 PM 發表

即係新模?
係復刻

熱門搜尋: foot 子宮 更年期 徵狀 body check

TOP HOME

引用:
原帖由 中田三 於 2010-2-1 02:44 PM 發表

係復刻
但小弟之前起信和見過復刻版...

TOP HOME

引用:
原帖由 鐵面具 於 2010-2-1 03:36 PM 發表

但小弟之前起信和見過復刻版...
第2次復刻

熱門搜尋: 運輸 公司 ups

TOP HOME

引用:
原帖由 中田三 於 2010-2-1 05:06 PM 發表

第2次復刻
師兄知唔知會有咩唔同?

熱門搜尋: hk law 慈善

TOP HOME

i saw 六面獸 in yahoo ,2 hand, not復刻  $700 only ,last month

now  have a 六面獸 in yahoo , bid from $1

u can go to look look

TOP HOME

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1122754021

復刻版,二手,玩具本體約90%~95%新,齊件沒破損,仍然新淨。貼紙已貼,有角色咭及說明書。包裝盒約70%新,不適合完美主義者。

TOP HOME

引用:
原帖由 CheapCheapBaby 於 2010-2-1 06:51 PM 發表
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1122754021

復刻版,二手,玩具本體約90%~95%新,齊件沒破損,仍然新淨。貼紙已貼,有角色咭及說明書。包裝盒約70%新,不適合完美主義者。
唔該晒師兄, 好吸引喎

TOP HOME

引用:
原帖由 鐵面具 於 2010-2-1 11:57 PM 發表

唔該晒師兄, 好吸引喎
what is ur budget ?

TOP HOME

引用:
原帖由 CheapCheapBaby 於 2010-2-2 12:06 AM 發表
what is ur budget ?
唔..小弟呢D新手真係唔多清楚應該值幾多

師兄可以指教下嗎?

熱門搜尋: petpetpet 寵物 用品 速遞 寵物 用品 速遞

TOP HOME

i am 新手 too

TOP HOME

幾錢入手就真係見人見志﹐由於市場個價已經由唔係廠方嚟定﹐所以好難去定話咩價先ok
有人會覺得係舊野幾百都唔值﹐有人會覺得係珍藏幾千都係值
都係嗰句﹐千金難買心頭好﹐自己量力(財力)而為
引用:
原帖由 鐵面具 於 2010-2-1 05:50 PM 發表

師兄知唔知會有咩唔同?
隻野本身就唔會有唔同﹐盒面就唔知

熱門搜尋: hk law 慈善

TOP HOME

我諗再復刻都唔會咩太大分別, 不過 Sixshot 真係唔錯, 細個果陣都有一隻 ...

tears of STARSCREAM***

TOP HOME

伸延閱讀
 21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。