註冊 微博

[中國/澳門] **** 終於去完御溫泉之旅^^ ****

**** 終於去完御溫泉之旅^^ **** E-mail 此主題給朋友

龍門溫泉vs御臨門溫泉

原先報左康泰......諗住去珠海御溫泉....

但突然之間收到佢call....話成唔到團.....
但係囉左幾日假...又真係好想去溫泉....
不過得番幾日時間.....好多團都full晒喇.....
e+得番......龍門溫泉....同埋.....御臨門溫泉.....
請問有冇人知....呢兩度....邊度好d ar?????

(update)

我最後 book 到御溫泉既套票 la.....^^
好開心ar^^
請問有冇人知道御溫泉附近有d咩野野行 or 玩?????
我要計畫下行程ar....^^

(再update)

終於去完御溫泉番黎la....^^

hehe....
真係好靚好日本feel ar^^

TOP HOME

御臨門溫泉

TOP HOME

引用:
原帖由 man302 於 2010-1-7 12:00 AM 發表
御臨門溫泉

龍門溫泉冇咁好?????

TOP HOME

朋友位,你去御臨門啦.不過去御臨門跟"美食之旅:.佢地取哂好房.大航都唔得.大航取d房較遠和瞓XX米.

TOP HOME

御臨門溫泉

明智推介...個veiew勁正...(聽我斑fd話)
Ms Bao still missing my dream car: R32(MSBAO)*[[@midnight

TOP HOME

引用:
原帖由 baubau2007 於 2010-1-7 02:21 PM 發表
御臨門溫泉

明智推介...個veiew勁正...(聽我斑fd話)
我最後 book 到御溫泉既套票 la.....^^
好開心ar^^
請問有冇人知道御溫泉附近有d咩野野行 or 玩?????
我要計畫下行程ar....^^

TOP HOME

回覆 6# Hapi.Monique 的帖子

Please take a look at this website. I hope it helps.
http://www.00800.com.cn/%28S%28h ... b/sight/sights.aspx

TOP HOME

御溫泉附近無咩玩, 對面有塊田, 我上年三月去時就有得摘士多啤梨(不用入場費, 摘前先講好價錢, 摘得的士多啤梨可買走) 不過可能因唔同天氣種唔同的產品, 你去到再睇下啦! 如果你只係去兩日一夜, 建議你都係留O係溫泉內RELAX下, 行行企企食下野又一日, 入面的中菜都幾好食架!!! 另外不得不提係御溫泉所有員工服務都超晒班, 非常好! 我返港後都忍不住打左封EMAIL去御溫泉讚揚!

Sleepball

TOP HOME

引用:
原帖由 sleepball 於 2010-1-8 10:31 AM 發表
御溫泉附近無咩玩, 對面有塊田, 我上年三月去時就有得摘士多啤梨(不用入場費, 摘前先講好價錢, 摘得的士多啤梨可買走) 不過可能因唔同天氣種唔同的產品, 你去到再睇下啦! 如果你只係去兩日一夜, 建議你都係留O係溫泉 ...
唔該晒ar.....
因為我3:00pm先至check in....
所以想之前d時間可以周圍行下.....
咁就去睇下果個生果田啦^^

熱門搜尋: japan bid 台灣 代購

TOP HOME

附近冇乜野玩,可去下果園和去食農家菜,好平,好好味,不過環境就...差差地..
感情就係咁脆弱

TOP HOME

我去過龍門,都幾好玩 ..

熱門搜尋: japan bid 台灣 代購

TOP HOME

引用:
原帖由 Hapi.Monique 於 2010-1-6 10:56 PM 發表
龍門溫泉vs御臨門溫泉

不過得番幾日時間.....好多團都full晒喇 ...
我想問清楚一點你最後係珠海御溫泉定係惠洲紫金御臨門溫泉?以上我兩間都去過

熱門搜尋: 泰拳 pilates 快艇 潛水 健身 器材

TOP HOME

引用:
原帖由 Hapi.Monique 於 2010-1-6 10:56 PM 發表
龍門溫泉vs御臨門溫泉

不過得番幾日時間.....好多團都full晒喇 ...
hi..我都打算年初一去,.不過我今次想再去御溫泉~~一定要試下御溫泉隔離既中菜館(不是雲來客棧果邊) 中菜館入面有個疑似印度差即場做印度薄餅(牛肉味)超超超好味 係香港都食唔到咁正,不過e家唔知有冇啦!因為對上去御溫泉都成5年喇!  咁你玩得開心d....

TOP HOME

你book左幾錢架?2人既話∼我都打算年初一去御溫泉∼

TOP HOME

引用:
原帖由 ben1215 於 2010-1-13 12:38 AM 發表
hi..我都打算年初一去,.不過我今次想再去御溫泉~~一定要試下御溫泉隔離既中菜館(不是雲來客棧果邊) 中菜館入面有個疑似印度差即場做印度薄餅(牛肉味)超超超好味 係香港都食唔到咁正,不過e家唔知有冇 ...
岩岩去完番黎la....
我本身都諗住係果間中菜度食晚餐ga....
但係9點幾入到去.....已經準備關門la....

TOP HOME

伸延閱讀
 47 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。