註冊 微博

魯賓遜賽馬心得 - 賽事討論

大隊長個11檔都幾難克服啵

TOP HOME

引用:
原帖由 魯賓遜 於 2010-5-8 12:02 PM 發表
三串七過關勁高手

今次安排周六跑馬,可能是遷就禮拜日的母親節,這編排讓馬迷既可享受賽馬娛樂,又無礙參與節日的家庭活動,值得一讚。今日賽事有三匹心水馬,提供贏位兼投三串七過關。

第三場喜歡初出的「 ...
魯兄今日咁遲既

TOP HOME

引用:
原帖由 魯賓遜 於 2010-5-9 02:55 PM 發表

其實令人忽視麰鴞], 都係因為早前絞腸紗打擊晒所有人信心,
就連馬主都有呢個想法呢, 否則尋日又點會有廿倍咁多呢!
自由系馬拉晒倉...你點睇

TOP HOME

引用:
原帖由 魯賓遜 於 2010-5-9 10:23 PM 發表

「自由好」拉倉係令呢匹馬競賽里程延長鴭智決定,
原因就唔駛我講你都應該知啦.
至於能否提升能力成為皇者,
呢點就真係要睇方仔功力啦.
另一點就係如何部署.
因為目前方仔有匹「極品絲綢」,
究竟佢 ...
其實你覺得自由好跑1哩或是長途較好

TOP HOME

引用:
原帖由 魯賓遜 於 2010-5-13 12:11 PM 發表

今次真係有排忙啦.
星期日有成十三匹初出馬.
當日有八匹跑新馬賽.
不過睇見咁多新血就當堂有返囓肸.

2好精伶李易達愛周3Danehill Dancer3莫己若何良英周3Marju5成行高星徐雨石美周3You And I8陽明 ...
哈哈...呢堆馬真係罰你打字囉... 神仙那兩隻件綵衣就吸引啦...唔知馬係如何呢

TOP HOME

引用:
原帖由 魯賓遜 於 2010-5-13 05:59 PM 發表

而家每次只分析三四場, 忙碌程度低好多啦.
仲可以有更多時間去做賽後檢討添.
匹「戰河」難怪咁多人吼實,
原因咪又係晨操火噴噴拉唔住之過.
呢樣洢Y好定壞我就唔多講啦,
因為已經重複講鬫谷~啦 ...
我指那兩隻當然係指頭場那兩隻啦 戰河我就無興趣啦

熱門搜尋: 骨膠原 體重 爽膚水

TOP HOME

引用:
原帖由 魯賓遜 於 2010-5-13 06:35 PM 發表

哦,
老蔡新馬賽少出賽,
原因係佢唔想灠言憐釆臙N跑壞.
就算係三歲馬, 好多時都操成年唔跑, 到四歲成熟至拎出黎數糊.
今次出兩匹兩歲馬, 我睇真係純跑質素,
狀態同準備功夫就麻麻地啦.
哈...所以我話綵衣吸引 對上那隻祖國繁榮幾鬼貴

熱門搜尋: 太陽燈 led tv 無縫 地板 冷氣 filter

TOP HOME

伸延閱讀
 22 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。