註冊 微博

[分享] 寵物小精靈 心金/魂銀 金手指 (100% WORK!)

回覆 31# boomgai 的帖子

d內容描述可以自己改做英文架麻
不過要用d時間者, 用r4金手指編輯器就得(即樓主提供個個)
我次次都係咁改

最重要係改一樣, 一定要禁 "更新金手指最" 同最好就即刻save一次, 如果唔係你禁左第二度, 就無左
因為佢唔會同你自動save
因為我中過招, 由頭整過=.="

TOP HOME

引用:
原帖由 wingleung 於 2009-9-13 06:16 PM 發表

係咪r4呀...
2樓果位好似得喎,不如你問問佢
no ar...i use Acekard ...la....it didnt work for me ..>.<

熱門搜尋: 知識 產權

TOP HOME

唔怪得其他野按左都無反應-.-

TOP HOME

引用:
原帖由 bulibuli 於 2009-9-14 11:44 AM 發表

係問心金定魂銀?
魂銀我同最新個補丁用到CHEAT~
如果唔識睇番我上一個回覆~
我用左補丁, 係編輯器到開rom拎game code (IPGJ 7387ac7f)(照計第一個字係 "I", 唔係 "1" 掛
)
我照打返落去都開唔到個cheat, 應該唔會太多cheat
我total得3隻game既cheat係到, 唔知點解開唔到=.="

TOP HOME

嘻嘻!!才剛出來就有金手指嚕~
thank you~

TOP HOME

終於整到喇, 整左好耐先發現自己用左第二個金手指software
haha ^_^"

TOP HOME

借左部機比人
冇得試添>_<
不過down左先
thx樓主

TOP HOME

沒開post討論?

TOP HOME

有冇人用到金手指入面捉對方既pokemon呀???
用左都捉唔到既

熱門搜尋: emotion

TOP HOME

我搞左咁耐终於明白要點整la-_-
原來要將個金手指放係桌面到
一直都冇人叫要咁做嘅(定係我見識小=3=)

TOP HOME

如果有埋 全招式 同埋 物品 就更加good了

TOP HOME

引用:
原帖由 wing925 於 2009-9-14 09:03 PM 發表
有冇人用到金手指入面捉對方既pokemon呀???
用左都捉唔到既
樓主講左呢個係有問題

TOP HOME

引用:
原帖由 20021053 於 2009-9-14 10:09 PM 發表
如果有埋 全招式 同埋 物品 就更加good了
呢個有埋~
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=8734137&extra=page%3D1

TOP HOME

我仍然都係唔識用=3=

熱門搜尋: 媽咪 會 catalogue bb 會 online shopping

TOP HOME

我想問點整d精靈出黎?我開左金手指綠色埋隻精靈,保存埋但係入到game咩都無...

TOP HOME

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。