註冊 微博

大埔欖球會

大埔欖球會 E-mail 此主題給朋友

www.tprfc.com
"本會係唯一於大埔作訓練基地的欖球會"
並得到區內中小學、地區人士支持

本會歡迎 4-18歲 不論男女
逢星期日 上晝 9:30 - 1300
多數係廣福公園足球場 (即係係氣站...巴士站...火車軋隔離個個)
有時係大埔運動場
有興趣就落黎玩啦
xie xie

TOP HOME

rubbish

熱門搜尋: 室內 設計 公司 浴室

TOP HOME

我有興趣玩下,想問點報名。

TOP HOME

回覆 3# 武者高達 的帖子

有興趣
跟個練波時間 落黎球場就得
可以試下岩唔岩玩先羅

TOP HOME

引用:
原帖由 11151983 於 2009-8-30 02:04 AM 發表
有興趣
跟個練波時間 落黎球場就得
可以試下岩唔岩玩先羅
佢話9月6日MINI出外比賽,咁我係唔係照去廣東福足球場?

你會唔會都在場?

TOP HOME

引用:
原帖由 武者高達 於 2009-8-31 01:59 PM 發表

佢話9月6日MINI出外比賽,咁我係唔係照去廣東福足球場?

你會唔會都在場?
青少係練完波 先去比賽

TOP HOME

回覆 5# 武者高達 的帖子

我10點-11點會係廣福公園球場
11點之後我地都會去比賽

你幾多歲??有興趣可以落黎
或者跟埋我地去比賽睇下(我地有包車)
如果唔係就要13號見了

熱門搜尋: 室內 設計 公司

TOP HOME

回覆 6# 黑柴!123 的帖子

你點知架
你係邊個

10點到球場呀
熱下身11點上車 記得帶水+乾糧
打到下晝3點幾

TOP HOME

回覆 7# 11151983 的帖子

我係唔係唔晒去比賽?去邊度比賽?點番屋企?

我13歲。

TOP HOME

回覆 8# 11151983 的帖子

係唔係要帶牙膠?邊度有牙膠賣?

會唔會叫我做40碼測試?

熱門搜尋: 襟章 fortune

TOP HOME

回覆 10# 武者高達 的帖子

你可以跟我地去比賽 ......去天水圍
但係如果你未玩過 未必俾你落場
我地有包車來回

牙膠我地有 $20個
測試唔洗做住 你可以睇下岩唔岩玩先

TOP HOME

引用:
原帖由 11151983 於 2009-8-31 10:34 PM 發表
你可以跟我地去比賽 ......去天水圍
但係如果你未玩過 未必俾你落場
我地有包車來回

牙膠我地有 $20個
測試唔洗做住 你可以睇下岩唔岩玩先
我係超超超新人,冇打過比賽。係唔係可以即時買牙膠?

TOP HOME

引用:
原帖由 武者高達 於 2009-9-1 06:05 PM 發表

我係超超超新人,冇打過比賽。係唔係可以即時買牙膠?
可以呀
有現貨
咁你睇下跟唔跟我地去比賽啦
有車包來回

TOP HOME

引用:
原帖由 11151983 於 2009-9-2 01:20 AM 發表

可以呀
有現貨
咁你睇下跟唔跟我地去比賽啦
有車包來回
冇時間睇比賽,要學小提琴。

熱門搜尋: english book

TOP HOME

引用:
原帖由 武者高達 於 2009-9-2 03:44 PM 發表

冇時間睇比賽,要學小提琴。
OK
過黎試下先羅

熱門搜尋: 知識 產權 信貸 評級

TOP HOME

伸延閱讀
 23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。