註冊 微博

有關CCCU任何programmeo既O day

有關CCCU任何programmeo既O day E-mail 此主題給朋友

根據cccu發出o既e-mail,

8月26日(main campus) 同 8月27日(telford) 之Oday 將會如常舉行

各programme之集合地點時間可參考以下網址:
http://www.cityu.edu.hk/orientation/2009/welcome_ceremony/index.html#FTcollege

[請留意CCCU果個table而唔係其他college]

據息各division o既mentor將會於今日或聽日開會,
所以今明兩日mentee 應該會收到mentor電話

希望各位cccu新生準時出席oday

如CITYU或CCCU對於O DAY安排有所變動, 本人會儘量即時於此post更新

TOP HOME

O DAY 改左 28 號11.15-2.00??
(ref: 我係abaa)

TOP HOME

引用:
原帖由 ka1126ka 於 2009-8-24 10:47 PM 發表
O DAY 改左 28 號11.15-2.00??
(ref: 我係abaa)
26號11點LT2(abaa)

TOP HOME

引用:
原帖由 ka000 於 2009-8-24 10:52 PM 發表

26號11點LT2(abaa)
如果26 號去唔到咁點算??

熱門搜尋: 情人節 課程

TOP HOME

引用:
原帖由 ka1126ka 於 2009-8-24 10:56 PM 發表

如果26 號去唔到咁點算??
冇辦法嫁啦,去唔到咪唔好去
聽漏d介紹囉

我upload左個time-table上黎
上面有哂係九龍塘既O-day時間同地點(各科)

其實學校有sd去e-mail 我唔明點解你地冇check

熱門搜尋: hotels 大阪 酒店 旅行 維景 酒店 巴黎

附件

Orientation-timetable.doc (116 KB)

2009-8-24 11:02 PM, 下載次數: 151

TOP HOME

引用:
原帖由 ka000 於 2009-8-24 11:02 PM 發表

冇辦法嫁啦,去唔到咪唔好去
聽漏d介紹囉

我upload左個time-table上黎
上面有哂係九龍塘既O-day時間同地點(各科)

其實學校有sd去e-mail 我唔明點解你地冇check
其實我係知26 號架...
不過我見樓主發個條link 寫28 號....我以為改左日子F...
後來先發現原來 28 號係for bba 既....
so 先知發生咩事.....我反而唔明點解呢到係for cccu 既會post bba 既link =.="
不過唔緊要啦.... 大家要小心睇就可以啦....^^"

熱門搜尋: 日本 奶粉 擺酒 organic food

TOP HOME

引用:
原帖由 ka1126ka 於 2009-8-24 11:09 PM 發表

其實我係知26 號架...
不過我見樓主發個條link 寫28 號....我以為改左日子F...
後來先發現原來 28 號係for bba 既....
so 先知發生咩事.....我反而唔明點解呢到係for cccu 既會post bba 既link =.="
不過唔 ...
係wor= =又會post左BBA既link既佢

熱門搜尋: hotels 大阪 酒店 旅行

TOP HOME

其實o day個地點係咪改左呢??
今日有mentor打黎佢講個地點同條link寫果個唔同..

TOP HOME

跟返Mentor最穩陣

TOP HOME

引用:
原帖由 ka000 於 2009-8-24 11:12 PM 發表

係wor= =又會post左BBA既link既佢
我冇post錯而係你地睇錯

你地應該睇返個度Community College of City University而唔係College of Business

TOP HOME

咁係咪即係26號九點main campus如常呀??

-->DCO asso

TOP HOME

引用:
原帖由 handsome24 於 2009-8-25 12:15 PM 發表
咁係咪即係26號九點main campus如常呀??

-->DCO asso
11:00-12:00果個係咩黎?

熱門搜尋: hotels 大阪 酒店 旅行 維景 酒店 巴黎

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。