註冊 微博

剛做完雙眼皮吊線手術第三天(加左第四日清楚的相兩張)

剛做完雙眼皮吊線手術第三天(加左第四日清楚的相兩張) E-mail 此主題給朋友

近日趁放假走了去做最新一種吊線 
很開心..眼睛大了很多~ 告別了跟隨多年的單眼皮
而且效果很自然.... 腫也是腫了1~2日 現在退了腫..但還有小許針孔~ 過多1星期針孔就會埋返口..到時應該仲自然~ 遲d再加返多d相
不過這次真的大出血..花了我成萬蚊~好彩有免息分期

附件

2009-8-4 11:41 AM

2009-8-4 11:41 AM

2009-8-5 03:40 PM

2009-8-5 03:40 PM

TOP HOME

手術過程都幾緊張

TOP HOME

可以話我知係邊度做麻?

TOP HOME

等你既相丫~

熱門搜尋: 滅蟲 e - commerce recycle 設計 公司 組合 屋

TOP HOME

真係幾自然, 不過唔天然...

不過靚就得啦^^ 5好太過份做呢D手術就ok

熱門搜尋: 運輸 公司 滅火筒

TOP HOME

回覆 3# 08159900D 的帖子

響DR REBORN做嫁

熱門搜尋: 滅蟲 e - commerce recycle 設計 公司

TOP HOME

回覆 5# kito1419 的帖子

HAHA^^... 都係GA

TOP HOME

單眼皮有單眼皮o既可愛

我乜都唔知,唔好問我

TOP HOME

回覆 8# 紅萬寶路 的帖子

係..林憶蓮,,xd

熱門搜尋: 運輸 公司 滅火筒 ups 中港 貨運 搬屋 公司
永遠懷念MJ.. R.I.P
Everyday I sit and ask myself,  How did love slip away  -
你贈我太多見聞, 拿不走的熱吻*

TOP HOME

take care..ar..^^

熱門搜尋: 台灣 代購 japan bid

TOP HOME

回覆 9# Chris520LY 的帖子

個人喜歡雙眼皮多D.. 隻眼大D.. 個人精神D

熱門搜尋: 迷你 辦公室 天 晉 地產 網 服務 式 辦公室 置業

TOP HOME

0,0 幾好喎..
但我係單眼皮1族
natural 無敵

熱門搜尋: fortune

TOP HOME

真係幾靚喎~
要幾錢到啊?

TOP HOME

你男仔黎架?

TOP HOME

唔錯wor, 好自然

----------------- 書籤 ------------------
清潔

TOP HOME

伸延閱讀
 45 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。