註冊 微博

[討論] 通靈王•花之時代

通靈王•花之時代 E-mail 此主題給朋友

有沒人看了。

葉王無論看幾多次都覺得他很偉大

想反個麻倉花點看都吾覺主角,而個三代安娜又系邊個

TOP HOME

被搞混了﹒﹒﹒總覺得這是掠水之作

集いし星が一つになる時、新たな絆が未来を照らす
光差す道となれ!リミットオーバーアクセルシンクロ!!
進化の光!シューティング・クェーサー・ドラゴン!

TOP HOME

引用:
原帖由 Heinz206 於 2009-6-30 09:13 PM 發表
被搞混了﹒﹒﹒總覺得這是掠水之作
好看掠水唔緊要a

最怕佢好像上次甘收吾到課 爛尾 炸 :032: :032:

TOP HOME

回覆 3# 毛人知 的帖子

只要好看就可以了

TOP HOME

不思進取之作

熱門搜尋: 台灣 代購 japan bid

TOP HOME

回覆 5# aR.YaT 的帖子

我覺得吾系,佢由動機上都不到了

根本無通靈王大賽

熱門搜尋: 團購 自助餐 日本 奶粉 凍肉 酒窖

TOP HOME

我仲諗著佢畫完完全版就完哂添= ="
通靈王大戰又冇左
葉王又咁鬼無敵

佢仲畫後代做乜= ="
都唔知有乜好講=口=第1話又好混亂~_~"

希望後期好以期待下=0=""

熱門搜尋: jewellery bag
我係動漫迷@O@???

TOP HOME

原來畫真結局係為左續集鋪路~~仲以為只係單純想圓滿完結通靈王...
不過新一套冇通靈王大賽,真係諗唔到有咩可以講...

TOP HOME

見到道家既細路...
我想問
道蓮同左邊個角色一齊?-.-

熱門搜尋: 二按 credit card 做生意 香港 商機
而家唔會有一個記者黎影你相,你咁樣絕食落去有用咩?

做一D冇結果既野,你咁樣繼續落去,係有用咩?

TOP HOME

引用:
原帖由 asakurahao 於 2009-7-2 04:13 PM 發表
見到道家既細路...
我想問
道蓮同左邊個角色一齊?-.-
梅登

熱門搜尋: 泰拳 健身 器材 潛水 pilates

附件

2009-7-2 04:18 PM

帝問曰「男子寶物,有大小長短硬軟之別者,何也?」

素女答曰「賦形不同,各如人面。其大小長短硬軟之別,共在稟賦,故人短而物雄,人壯而物短,瘦弱而肥硬,胖大而軟縮。或有專車者,有抱負者,有肉怒筋脹者,而無害交會之要也。」

帝問曰「郎中有大小長短硬軟之不同,而取交接快美之道,亦不同乎?」

素女答曰「賦形不同,大小長短異形者,外觀也;取交接快美者,內情也。先以愛敬系之,以真情按之,何論大小長短哉!」

帝問曰「硬軟亦有別乎?」

素女答曰「長大而萎軟,不及短小而堅硬也;堅硬而粗暴,不如軟弱而溫藉也。能得中庸者,可謂盡美盡善焉矣。」

TOP HOME

引用:
原帖由 fongin 於 2009-7-2 04:18 PM 發表

梅登
果然...我就看那小孩的靈很眼熟...

另外
你的糟糕圖真是層出不窮-.-

熱門搜尋: catalogue online shopping 媽咪 會 bb 會
而家唔會有一個記者黎影你相,你咁樣絕食落去有用咩?

做一D冇結果既野,你咁樣繼續落去,係有用咩?

TOP HOME

點解花會叫玉緒做媽媽??

TOP HOME

回覆 12# gotodied1 的帖子

葉和安娜去環遊世界,一直由玉緒照顧

TOP HOME

出左第二集未..我淨係睇左第一集咋

熱門搜尋: 二按 credit card

TOP HOME

回覆 14# ~死仔包''! 的帖子

唔係連載泥咖
只係某公式書(!?)中的附錄
sk2期待中
三代安娜係安娜的徒弟
好(葉王)(帕契族)→阿银→3代安娜
米奇→叶→花
      →好
所以
就血缘上来说...
3代安娜x小花的组合完全没有問題
但是因为好的轉生
在靈魂上..............
是亂倫啊!!

我最喜歡的歌曲:
RUIDO
Oh my god
Last Train
LIFE
I remember you
Namidairo
Good-bye days

Skyline
TOKYO
Am i wrong
Ready to love
看到嗎?

TOP HOME

伸延閱讀
 19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。