註冊 微博

發新話題發佈投票

[日本] 請選出最喜愛木村日劇~

請選出最喜愛木村日劇~ E-mail 此主題給朋友

請選出最喜愛木村日劇~

我自己就揀左:

ENGINE-感人又勵志, D小朋友好可愛, 仲+上有上野樹里, 正!

悠長假期-日劇經典!! 當年仲好嫩口既木村同山口智子出奇咁襯!
佢地既演出過癮又SWEET! 再+埋同樣嫩口既竹野內豐+松隆子! MUST SEE!!!

美麗人生-又係好感人, 最經典係片尾曲佢帶住常盤貴子響草地度跑車+ 最終回幫常盤化妝!

change- 成班實力演員大鬥演技! 好好睇!

TOP HOME

投票項目 ( 多選: 最多可選 10 項 ) 參與人數 474

1. 從天已降的一億顆星星

2 (0.15%)

2. MOON LOVERS

2 (0.15%)

3. MR. BRAIN

135 (10.34%)

4. CHANGE

59 (4.52%)

5. 華麗一族

48 (3.68%)

6. ENGINE

64 (4.90%)

7. 冰之驕子Pride

168 (12.87%)

8. 夢想飛行Good Luck

225 (17.24%)

9. HERO

179 (13.72%)

10. 美麗人生

55 (4.21%)

11. 協奏曲

0 (0.00%)

12. 沉睡的森林

6 (0.46%)

13. 戀愛世紀

181 (13.87%)

14. 悠長假期

174 (13.33%)

15. 愛情白皮書

7 (0.54%)

engine的小朋友中,
有本命有岡大貴~kawaii

TOP HOME

美麗人生+ engine好感人
推介!!!

TOP HOME

哈哈...樓主同我一樣...
鍾意Engine都係有d因為樹里
同埋真係好touching

另外我都好鍾意喺小學生年代睇嘅hero
當然仲有熱播中嘅Mr.brain

TOP HOME

我印象中~沉睡的森林真係好令人'沉睡'
唔怪之冇人投
haha

熱門搜尋: health food diet 子宮 內膜 異位

TOP HOME

3,戀愛,,7..hero.同e家既"腦先生"好正

不過木村真係好勁  一有佢就有高收視...佢次次劇中扮既look..
都會大熱...d人會follow佢咁著有時...真係好強喔!~

熱門搜尋: english book
干物女+部長回歸!!螢之光2[綾瀬遥/向井理/藤木直人]討論區
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=10295748&extra=page%3D1
大愛SJ!!始源♥利特♥圭賢♥ +春馬♥

TOP HOME

1. BL
2. Good luck
3. Hero

熱門搜尋: 手機 video conference

TOP HOME

三套就簡這三套啦 華麗都不錯既
HERO
戀愛世紀
悠長假期

英雄豪傑寫我其誰

TOP HOME

揀左悠長假期, HERO, GOOD LUCK...
因為得呢3套係睇晒~

TOP HOME

夢想飛行Good Luck
HERO
悠長假期

TOP HOME

Mr.Brain`
悠長假期同埋戀愛世紀`

熱門搜尋: 海鮮 酒家 oyster 擺酒 catering service

TOP HOME

有岡大貴果時真係好q~細細個~(你唔講我都唔知佢係jr)haha
另外~我都幾like石田法嗣(大輔), 演技幾好, 個樣又有性格~佢有份做真人版'再見螢火蟲'架!

引用:
原帖由 naivepeople 於 2009-6-28 08:01 PM 發表
engine的小朋友中,
有本命有岡大貴~kawaii

熱門搜尋: english book

TOP HOME

就算冇juri~
engine本身都好好睇呀~
^^
引用:
原帖由 arktrace 於 2009-6-30 08:40 PM 發表
哈哈...樓主同我一樣...
鍾意Engine都係有d因為樹里
同埋真係好touching

另外我都好鍾意鬗p學生年代睇髼ero
當然仲有熱播中餬r.brain

TOP HOME

木村著咩興咩~
因為佢著得真係好好睇~又型~

我最like響beautiful life入面架粉藍色tw200呀!!!超經典~!!!
(不過搵唔返粉藍既圖)
引用:
原帖由 SIUKI1024 於 2009-7-5 03:26 PM 發表
3,戀愛,,7..hero.同e家既"腦先生"好正

不過木村真係好勁  一有佢就有高收視...佢次次劇中扮既look..
都會大熱...d人會follow佢咁著有時...真係好強喔!~

熱門搜尋: 手機 video conference

TOP HOME

華麗係一套超級大悲劇~!!!好sad但好好睇~~~
引用:
原帖由 豪傑仔 於 2009-7-7 06:39 PM 發表
三套就簡這三套啦 華麗都不錯既
HERO
戀愛世紀
悠長假期

熱門搜尋: 手機

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。