註冊 微博

發新話題發佈投票

挺仔真係冇撚人性

挺仔真係冇撚人性 E-mail 此主題給朋友

港龍就係俾呢位人兄 間接整到汁左 因為佢整左佢 挺仔外掛出黎 呢個係有玩港龍官服都知
跟住港龍汁左就開c服呃人 收完錢笠水 關server
而家又重新開過 個新server ( play3 ) 又能想呃人錢
死 仆. 街 仔
最慘就係成班人落哂嗒  有班新仔唔知頭唔知路又俾佢呃到  
有冇兄弟可以 話到俾班新仔聽呢條沐咀係呃人  我就係唔想又有人俾佢呃到  搞到佢地冇哂信心玩其他c服就仲衰

TOP HOME

http://www6.二千分.com
呢條link有講佢既HISTORY
另外可再加上最新既play3dr
請自行取代"二千分"=>2 0 0 0 fun

基本上係由挺仔龍族=魔獸龍族=香港龍族=神話龍族=反斗龍族=香港新龍族=Play3DR進化而成的

TOP HOME

嗯 謝謝

www.dragonraja.com.hk
基本上係由挺仔龍族=魔獸龍族=香港龍族=神話龍族=反斗龍族=香港新龍族進化而成的
如何解釋?先有ip查起,雖然挺仔極力隱藏佢自己個ser既ip收埋左個dragon既file等人睇唔到佢既ip,經我查出香港新龍族既ip係221.127.3.53都係和記,同挺仔一向用和記開出黎既ser都係221.127呢個一路無變,點樣證明佢ip真係呢個221.127.3.53呢個ip呢?有相為證

再從佢既登陸器入手,佢既防外掛同反斗龍族既防外掛極相似,基本上防改攻果到可看出,以分bill分錢禁右chick應該會彈個表比你分,但係右chick之後係無野彈出黎,基本上第二d龍族防改攻係禁到有表但係就分唔到野,佢既防外掛基本上獨一無二,再從挺仔既處事作風來看佢一向都係一有事就摺埋唔出聲,好野就出黎講,同效率相比起其他龍族既admin極低,要停一個人權要好耐,同香港新龍族既admin態度極相似,再從佢話呢句由好多以前香港龍族既有心人士合力做出黎既ser,基本上到e家香港新龍族都係得一個admin根本上無呢會事,只是呃人,到最後你地信就信,不信者勿插,唔好又話證據不足,又搵多d證據出黎,起到搗亂,無人強迫你信,但係基本上我既答案肯定左佢百分之一百香港新龍族係=挺仔龍族 從邊一點呢就係第一ip第二登陸器睇到,我好少會講呢d野出黎,其他龍族我不敢妄下判斷,但係挺仔龍族我敢講呢個香港新龍族百分之一百係挺龍,只係想比人睇到香港新龍族既真面目,經常改頭換面扮新開既ser有咩目的呢,自己唸下吧,不用講到咁白啦

轉自@@@@

TOP HOME

為左賺錢破壞晒咁多龍族玩龍既夢想,正人渣

TOP HOME

原來佢早係06年已經比人踢爆左...A_A""

熱門搜尋: 指示牌 文件夾

TOP HOME

PLAY 3 上網係 hkbn     

和記 作野都作好d ok ?

熱門搜尋: 廣州 ibis hotel hong kong air ticket

TOP HOME

引用:
原帖由 sweetom 於 2009-3-30 05:46 PM 發表

2006年既時候可以預知到挺仔會係2009年轉用hkbn?
check whois
play3dr.com之前係用ka ting chester lee 個名去reg 你又知唔知?

TOP HOME

引用:
原帖由 sweetom 於 2009-3-30 05:46 PM 發表

水魚睇清楚

TOP HOME

睇完樓主你寫概野,...

加埋Play3D 裡面 所見 所知消息..(人數比例不平均 線上與網上 對比)

...心都淡埋.....

第N原因私服(play3) 過於 LAG...."

第N件事 YGP 同眾人概言語,網上查証消息-.-...

寬頻 轉用令一間公司有幾難=.=... ( 一D都唔難)

TOP HOME

會唔會係挺仔 今次真係想搞好個server ?"?
定係佢內定 自己扮玩家狂賣class出去 ?
隻game 根本由頭到尾到佢得佢自己一個.......佢扮哂好多人開咁....

TOP HOME

引用:
原帖由 csk244 於 2009-4-4 06:03 PM 發表
會唔會係挺仔 今次真係想搞好個server ?"?
定係佢內定 自己扮玩家狂賣class出去 ?
隻game 根本由頭到尾到佢得佢自己一個.......佢扮哂好多人開咁....
佢成日係度講GM團 又唔認自己係挺仔
睇見佢咁撚假 都唔想玩

TOP HOME

回覆 11# MILO2011 的帖子

可能佢識影分身
一人分飾多角

熱門搜尋: 髮型 設計

TOP HOME

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。