註冊 微博

大家點睇馬會官方評論員黃嘉豪評論〔太平洋〕抗議得直單野

大家點睇馬會官方評論員黃嘉豪評論〔太平洋〕抗議得直單野 E-mail 此主題給朋友

我以前不嬲剩係唔鍾意馬會官方評論員張基同吳嵩
今次真係對你黃嘉豪另眼相看

今日日頭喺屋企睇馬同夜晚睇賽後,今日第六場〔飛躍之旅〕畀〔太平洋〕告甩,
日頭黃嘉豪即刻已經不停講無理由告得甩,
夜晚黃嘉豪又不厭其煩地狂放片,自說自話〔飛躍之旅〕無撞倒同觸到〔太平洋〕,
佢自說自話唔應該畀〔太平洋〕告甩〔飛躍之旅〕

老實講,〔飛躍之旅〕畀〔太平洋〕告甩,我本人覺得今日馬會完全正確  ,
做得非常好,好公道
雖然〔飛躍之旅〕無撞倒同觸到〔太平洋〕,
但係根本成條直路〔飛躍之旅〕不斷多次干擾〔太平洋〕,
我睇如果〔太平洋〕成條直路無受到〔飛躍之旅〕不斷多次干擾,
〔太平洋〕最少起碼贏〔飛躍之旅〕半個馬位或以上

黃嘉豪如果不滿請你公道點對待每一埸賽事

今日白德民贏隻〔金鑾殿〕,黃嘉豪你知唔知白德民佢上次點跑呀
你一句都無提呀
上次馬會放過佢,黃嘉豪你地都當無事發生喇,
點解今晚你地唔秋後算帳
點解你地唔放片睇吓呀

上個禮拜日韋達贏隻〔星火燎原〕,黃嘉豪你知唔知韋達佢上次又點跑呀
你又係一句都無提呀 ,馬會放過佢,黃嘉豪你地又當無事發生喇
點解上個禮拜日晚你地唔秋後算帳呀
點解你地唔放片睇吓呀
谷鬼氣,忍唔住今晚捱眼訓都要打埋呢篇嘢:046:

TOP HOME

回覆 1# 瀨那 的帖子

太平洋告得好,等我收多注W

理據係成立 全因[有接觸]而太平洋的確有勁勢兼只輸個鼻 當然有人會話就算[吾觸碰]太平洋都未必追得到,事實係有觸碰理據 冇得拗

中女救星大狗9.
上盤一指定中原
下盤一棍入花心

TOP HOME

我識有位評馬人,寫同講係兩回事 私人吹水先見真功夫,寫炴N住交行貨,又吾可以當面小同行[鐵馬騮] 至重要好多細微洢Y[講]先聽到 吳山高話馬圈冇做馬 我插佢籮油

中女救星大狗9.
上盤一指定中原
下盤一棍入花心

TOP HOME

跑馬唔係用田徑例

跑馬唔係用田徑例 ,如果跑到出隔離線位就取消資格 無觸碰到就係無、

成條直路有干擾但太平洋沒有收慢或失平恆

我 support 黃嘉豪評論

熱門搜尋: it support 室內 設計 軟件 畫室

TOP HOME

TOP HOME

TOP HOME

TOP HOME

每一場馬一定係後上馬跑近前領馬、後追無可能不受前面的影响

無撞就係無撞無可能假設

如果這樣假設就會有很多人為賽果

TOP HOME

一句講哂

抗議得直

只好接受都派左彩啦

就是這樣的

TOP HOME

唔駛咁勞氣喎! o個兩個肥龍同骨精強成日都吹水唔抺咀架啦!
其實如果你錄底佢講過o既野過一排再聽番,你仲會覺得佢大話過阿嬌!
d馬未得o個時就話人地垃圾低班馬, 一贏就話自己一早睇到,又點勁點勁...
你叫佢拎番自己d貼士黎對下先啦!

上次(415場)最攪笑係係咁叫人買駿馬大師,之前一場因為至勇威龍贏左,係咁話(359)駿馬大師跑贏至勇威龍冇得輸,咁佢點解又睇唔到贏佢地o個隻係咩馬?都唔知佢d咩理論? 輸完就粒嗲都冇,勁不負責任...

TOP HOME

橫看成嶺側成峰  遠近高低各不同
不識廬山真面目  只緣身在此山中

大話精語錄:大家點諗都好啦,我都不再發言或再出帖啦

TOP HOME

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2009-3-8 10:30 PM 發表
橫看成嶺側成峰  遠近高低各不同
不識廬山真面目  只緣身在此山中
好詩.....非常好的比喻

TOP HOME

引用:
原帖由 四眼輝 於 2009-3-8 10:34 PM 發表

好詩.....非常好的比喻
但大部份人都只站在自己利益方向看
今次尺度是否與之前一樣?其實告甩與否不是重點,只要永遠用此尺度就可以。

大話精語錄:大家點諗都好啦,我都不再發言或再出帖啦

TOP HOME

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2009-3-9 12:46 AM 發表

今次尺度是否與之前一樣?其實告甩與否不是重點,只要永遠用此尺度就可以。  
可惜馬會...唔係用一把尺

TOP HOME

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2009-3-9 12:46 AM 發表

仲記得早幾年前
"新年代"事件就係我覺得最差o既判決
如果果場賽事響今日發生結果未必一樣

熱門搜尋: art jamming
PSN: jmclum
"最佳位置"
無論你喜歡誰    請你記住留下多少賭隻位置
隨時在派彩之時   收返呢注    贏錢都有之
誰共你賭    都不礙事    我都會衷心支持
未必所有賭徒    亦受得起剌激    但我可以
虔誠買馬仔一輩子    若你買W    真的不容易
Q T 你最好不要賭    賭一隻位置

TOP HOME

伸延閱讀
 16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。