註冊 微博

GTA4安裝方法+問題解決+修改器+更新檔

GTA4安裝方法+問題解決+修改器+更新檔 E-mail 此主題給朋友

安裝方法:
1.用Alcohol 120%GTA4DVD1先

2.之後可能會出現個亂碼既野,佢有個安裝同取消你揀
   不過都係亂碼既= =按左面個個

3.按完之後佢會有GTA4個個安裝程式個樣出黎,
   但係都係點你既,按完之後佢Load完一d野就按取消

4.再按多次GTA4DVD1佢先可以安裝

5.按裝到中途會叫你轉碟

6.咁就去返Alcohol 120%換GTA4DVD2再安裝就冇問題嚕

入game方法----->

唔好用Grand Theft Auto IV捷徑開,用Rockstar Games Social Club開
Rockstar Games Social Club應該唔洗申請ac

1.按Rockstar Games Social Club

2.佢會叫你打帳號密碼(唔洗理佢)

3.按Skip Login

4.之後會見到左下角有個Play

5.按左先後就玩得

P.S---->記住DOWN左E三個檔先

破解檔
http://dl.duowan.com/pcgame/download/4639.html

1.01更新檔(轉貼)
http://www.u-file.net/f-poa6859

解決搖晃問題(更新)
1205.GTA.IV.Crack.Securom.Bypass.Launcher-Gamersky.com.rar (79.06 KB)

GTA4修改器(測試過可用+冇木馬)
snt_by_dualcore_prebeta.zip (159.84 KB)

唔好用到咁過份~唔係就失左遊戲樂趣

全部掉去GTA4個file就得

幫到大家既回覆下啦,
請體諒發帖人既辛苦

附件

1205.GTA.IV.Crack.Securom.Bypass.Launcher-Gamersky.com.rar (79.06 KB)

2009-1-17 12:08 PM, 下載次數: 41988

TOP HOME

very good!!

TOP HOME

你好勁啊!

TOP HOME

加左入game方法,有咩唔得再問

熱門搜尋: 升降台 膠水 剷 車 stainless steel

TOP HOME

我禁左play之後畫面變黑跟住冇反應....點解既?

熱門搜尋: 迷你 辦公室 serviced apartment

TOP HOME

依個方法會唔會因為用緊部腦係sp2 所以玩唔到 ??

熱門搜尋: e - commerce locker
「不是頂級門將,曾經不是,也絕不會是.......要是一位更好的門將的話,起碼可以做得更多」

TOP HOME

引用:
原帖由 iamakam 於 2009-1-13 01:21 PM 發表
我禁左play之後畫面變黑跟住冇反應....點解既?
禁完play之後有冇彈舊野出黎要你禁ok??
有既話按完ok之後應該會彈多舊野出黎,
之後等一陣就可以玩嚕

TOP HOME

引用:
原帖由 deadboy 於 2009-1-14 12:47 AM 發表
依個方法會唔會因為用緊部腦係sp2 所以玩唔到 ??
有可能,因為E個方法只供單機,
不過大家都要努力研究下,可能只係差少少既問題就可以玩到
唔好放棄丫

TOP HOME

我講彈個舊野就係E個

之後等一陣就會玩到

TOP HOME

回覆 9# 何若智 的帖子

我就係用o左cracker 出o左依舊o野之後佢話error

之後有望過話係sp3 至玩到
但我唔敢冒險去學人改註冊表。
「不是頂級門將,曾經不是,也絕不會是.......要是一位更好的門將的話,起碼可以做得更多」

TOP HOME

有冇覆蓋過E個Flie(OfflineActivation)??

TOP HOME

上游侠问啦

TOP HOME

試緊啦
thx 你先

另外有無...cheats?

TOP HOME

手足
都係出現GTA IV FATAL ERROR:RMN40
PLAY唔到

熱門搜尋: 健身 器材 泰拳

TOP HOME

引用:
原帖由 victor8361hk 於 2009-1-15 01:25 AM 發表
試緊啦
thx 你先

另外有無...cheats?
按手機打--->
補滿健康值與裝甲值
362-555-0100
獲得類型1的8種武器且彈藥全滿
486-555-0100
獲得類型2的8種武器且彈藥全滿
486-555-0150
移除通緝水平
267-555-0100
獲得一輛警用直升機
359-555-0100
獲得一輛Cognoscenti
227-555-0142

獲得一輛FIB Buffalo
227-555-0100

獲得一輛Comet
227-555-0175

獲得一輛Turismo
227-555-0147

獲得一輛SuperGT
227-555-0168

獲得一輛重型機車
625-555-0100

獲得一輛越野機車
625-555-0150

改變天氣和亮度
468-555-0100

TOP HOME

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。