註冊 微博

[日本/韓國] 日元換港元

日元換港元 E-mail 此主題給朋友

本人有10萬日元想以0.085換返港元(HKD8500),有興趣請pm

通聖話今適宜交友
利於add 人msn
so,add me now =]

TOP HOME

ANY INTERESTED ?

熱門搜尋: 畫室 printer 產品 比較 科技
通聖話今適宜交友
利於add 人msn

TOP HOME

超搞笑,而家個價都係0.085,而exchange既買入價都係0.8左右,你豈不是還賺了

TOP HOME

TOP HOME

一D 都唔攪笑,我比恆生個價位ONLY  

岩岩CHECK 賣出價係0.08611  
通聖話今適宜交友
利於add 人msn

TOP HOME

岩岩係恆生換埋,100000円換左HKD8538,,
所以一D 都唔攪笑
匯率係0.0853
如果去佢個度唱円我諗要0.087

******此貼已經作廢,多謝支持 ******

熱門搜尋: 信貸 評級 知識 產權
通聖話今適宜交友
利於add 人msn

TOP HOME

引用:
原帖由 angusdel 於 2008-12-16 09:25 AM 發表
超搞笑,而家個價都係0.085,而exchange既買入價都係0.8左右,你豈不是還賺了
邊道有"買入價都係0.8左右"嘅地方兌錢,我都想知道
有嘅話記住post 出離

熱門搜尋: english book

TOP HOME

本人認為日元過埋農曆年都唔會跌,,去睇櫻花ge 朋友係咪都唱定十幾廿萬穩陣,到時喊住去就無謂啦...

通聖話今適宜交友
利於add 人msn

TOP HOME

其實樓主...講真呀........
你係呢度既post又唔係多......同你換...唔計你有冇賺啦.....我當你同銀行同價
我為乜要同你換錢.......點知你真定假
同你換....我一d著數都冇......仲要曬咁多時間約.......
冇人回你先係正常啦

TOP HOME

引用:
原帖由 雨夜 於 2008-12-18 09:49 AM 發表
其實樓主...講真呀........
你係呢度既post又唔係多......同你換...唔計你有冇賺啦.....我當你同銀行同價
我為乜要同你換錢.......點知你真定假
同你換....我一d著數都冇......仲要曬咁多時間約.......
冇人回你 ...
1,,你係咪低能GA,定有腦唔識用??無聊到係我個POST 度吠
2,,我出POST多同少同我個POST 有咩直接GE 關係呀??
3,,我出PO個日放0.085,而恆生賣出價係0.086幾,你係唔知定係唔識減數呀 ??
4,,願者上釣,我無話保證我D錢一定堅,咁要唔要陪你去日本搵麻生太郎CHECK呀 ??
5,,無話要你同我換,你晒乜Q 時間姐??
6,,有AT LEAST 3 個人PM 我,咁係咪好唔正常呢????
7,,AT LAST 我係等錢洗先開個咁GE PO,而係2008-12-16 04:06 PM  #6 已經講左
    我已經去恆生唱左,此貼作廢,你今日先黎踩我個PO托MO!!

面就人地俾,假就自己丟,以後慎言啦

通聖話今適宜交友
利於add 人msn

TOP HOME

有PM 我GE 朋友,多謝支持先
但D 錢已經唱返做港元,PM 唔回了,THX
但小小心得,貴都唱定一半啦,無得跌GA 啦
通聖話今適宜交友
利於add 人msn

TOP HOME

1) 你呢到又唔係好多錢
2) 你怕蝕底咪儲備留番下次用啦!
3) 在銀行對換穩陣d!
4) 約出來,車錢水腳時間都要洗!
5) 各位日遊同胞,請考慮下la!

TOP HOME

有人發脾氣啊!!

呵呵呵

TOP HOME

你又講願者上釣, 又唔擔保係堅, 都幾惡喎, 想搵人買你D YAN 都幾難啦

TOP HOME

引用:
原帖由 tiger00 於 2008-12-18 04:40 PM 發表
你又講願者上釣, 又唔擔保係堅, 都幾惡喎, 想搵人買你D YAN 都幾難啦
因為俾人咁踩法,著左火姐
同埋反正D YAN 都去左銀行唱返,惡D 都無所謂

通聖話今適宜交友
利於add 人msn

TOP HOME

伸延閱讀
 17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。