註冊 微博

[分享] Left 4 Dead 安裝及入game方法~(已更新:20090115)

●如果只係得vlan 咁可唔可以玩到連線?#256
答:好似唔得= =
●如果想uninstall,應該點做...?控制台度無啊~#257
答:或者係你裝既位罝Delete左佢
●淨系玩單機唔DL 個STREM得唔得?#225
答:當然得la - -
●點解我冇SEUP個個野既?#259
答:你用foxy DL= = 仲有,你個係免安裝尼,即係用得...

熱門搜尋: 孕婦 chinese medicine health food 隱形眼鏡

TOP HOME

點解裝完之後
啟動佢話忙碌

熱門搜尋: 獎盃 講座
我個簽名明明唔過100字....佢唔比我改...咩料...

TOP HOME

... 冇上一排去到19頁......
一次過答幾頁真係幾辛苦, 有冇咁多問題啊... -_-
引用:
原帖由 kelvin輝 於 2009-1-16 06:11 PM 發表
[ 2 ] 下載Steam - 高速下載點 / (後備1)(後備2)
點按 "SteamInstall.msi" 安裝Steam。
將"Crack" 入面的4個檔案複製到Steam的目錄中
在Steam的目錄中點選 StartSmd.bat,之後先把Steam關閉。
再點按"UnDeadPatc ...
直接裝條link, 唔係按右制save as...
引用:
原帖由 電視台tvb 於 2009-1-16 06:52 PM 發表
我搵唔到個l4d個exe
個主程式係放係你解壓縮第[1]個檔案時果個folder,
e.g 我返係E drive, 咁就係 E:\Left.4.Dead.Full-Rip.Skullptura\Left.4.Dead.Full-Rip.Skullptura\Left 4 Dead
引用:
原帖由 LEOM 於 2009-1-16 06:56 PM 發表
請問有無教學可以開場,,,,
網路上有, 但我冇整~
你用呢個論壇既search 功能search下,
如果冇既就google search~
引用:
原帖由 天河★明人 於 2009-1-16 08:07 PM 發表
樓主,我想問點更新,點樣覆蓋,請詳細教!!!
估唔到有此問題^^"
係電腦度將同一檔名既野tall 去原先已經有呢個檔案既地方...
引用:
原帖由 marco5201314 於 2009-1-16 08:30 PM 發表
好lag呀...
教下我點仙可以唔lag得唔得呀......樓主...
你第一頁D野我做曬....
P.S:我電腦新買....唔關電腦容量事.....
你講講你既display card 既config黎聽聽~
引用:
原帖由 火雲掌 於 2009-1-16 09:15 PM 發表
唔知係咪steam更新W,現在唔比開場...
冇錯~
引用:
原帖由 alex1002 於 2009-1-16 11:28 PM 發表
請問L4D更新檔 係邊
news.i p v e.com/file/game/fps/L4D/update15.1.2009.rar
將i p v e 中間既空格合方埋~
因為此"大"論壇唔想人流失~ 想得真係周到~
引用:
原帖由 加藤•鷹 於 2009-1-17 01:14 PM 發表
我用vlan玩的...
然後無論入場..自己開場.單機.都玩吾到
次次都系load load下彈返出去首頁..
請救救
用vlan + steam 入game~
又或者可能同電腦config有關,
請提供詳細資料~
引用:
原帖由 卍石卍 於 2009-1-18 12:10 AM 發表 我本身係同人連到線的(上星期)~ 用vlan 但係前兩日,諗住同果fd 玩開左game 左下冇左d room揀... 雖然可以自己開sever 不過d fd係搵唔到我開果間房 好似唔同位置咁... 唔知發生咩問題呢?
因為而加更新左, 你開場既方法有冇一樣更新到?
引用:
原帖由 climbk2001 於 2009-1-18 01:44 AM 發表
點解我次次一入房就話我斷線???
你有冇按左下方既好友名單入場?
首頁一早己有圖, 你有冇睇...?
引用:
原帖由 asder6655 於 2009-1-18 10:05 AM 發表
唔識down steam 次次按下載就去返打數字果到
sorry, 你再試下, 我而加改左唔駛打驗證碼,
方便左, 應該易用D~
引用:
原帖由 freedom0217 於 2009-1-18 10:35 AM 發表
個種可唔可以upload上uwants呀,我down唔到
plx wait~
引用:
原帖由 tsc00411 於 2009-1-18 10:55 AM 發表
我一開個steam,個steam就hand?
點解...樓主快解答唔該
重裝steam~ 唔知點解~
引用:
原帖由 傻仔魔xD 於 2009-1-18 10:58 AM 發表
樓主..
[將個更新檔"Left 4 Dead" folder入面既所有file放係你裝L4D的目錄。]點解

我吾系好明-.-
我... 我唔知點...再可以講得清楚D啦...
你試下將成句讀出黎, 冇理由唔明...^^

TOP HOME

引用:
原帖由 戀愛解答XD 於 2009-1-18 02:13 PM 發表
如果只係得vlan 咁可唔可以玩到連線?
做咩要咁問...
答: 暫時唔得...
引用:
原帖由 sizziks 於 2009-1-18 03:03 PM 發表
我有個好嚴重既問題想請教
如果想uninstall,應該點做...?控制台度無啊~
... 直接delete 個 folder 咪得囉 -.-
引用:
原帖由 TF00291000 於 2009-1-18 04:28 PM 發表
淨系玩單機唔DL 個STREM得唔得嘎?
你試下~ -.-
如果唔得先再裝steam 一定唔會比你係度等我回覆既時間耐^^
引用:
原帖由 gig666666 於 2009-1-18 06:02 PM 發表
點解我註冊stream佢話我連唔到去stream 伺服器ge..................
唔該幫下手........
未上網? 防火檣?
引用:
原帖由 teawaterpo 於 2009-1-18 06:04 PM 發表
樓主你食左飯未呀??
good post呀!!! 吊你!!  
thx~
引用:
原帖由 傻仔魔xD 於 2009-1-18 07:41 PM 發表
上面位令仔做咩-.-?
唔知 -o-
引用:
原帖由 tn12321 於 2009-1-18 10:04 PM 發表
死link
冇死~ 真係死link請吸圖~
引用:
原帖由 tn12321 於 2009-1-18 10:20 PM 發表
全部都download唔到seeds
全部測試正常~再試^^
引用:
原帖由 tommybus1018 於 2009-1-19 02:03 AM 發表
can not play online ??
...................do you understand chinese?
引用:
原帖由 anson囧 於 2009-1-19 03:11 AM 發表
我一下入到game (singleplayer and 左下個果internet)....就會彈...未夠1 min就彈出window...點解既? 個Multicore rendering off左波..仲係彈...

我想問下..係咪個cracks既問題? 我見唔到有得dl...但係如果我冇cr ...
你應該係冇裝我提供果個steam,
你delete 左你而加果個再跟我首頁中既第[2]步做~^^
引用:
原帖由 qoos8989899 於 2009-1-19 03:01 PM 發表
如何可以開場la.......自己吾識開場la..............
google search plx...
引用:
原帖由 =]sO 於 2009-1-19 06:27 PM 發表
點解我冇SEUP個個野既``
好彩你貼埋圖, 如果唔係真係唔知咩事^^
你已經裝完啦, 重點會有setup ?
引用:
原帖由 930319 於 2009-1-19 06:39 PM 發表
點解我DL唔到個L4D更新檔既-3-
可唔可以再UPLOAD個更新檔呀
news.i p v e.com/file/game/fps/L4D/update15.1.2009.rar
將i p v e 中間既空格合返埋~
因為此"大"論壇唔想人流失~ 想得真係"周到"~

TOP HOME

做到STEP 3架喇的「再點按"UnDeadPatch333.exe",看到(y/n)的話按y便可~」之後佢話ERROR: there was a problem in opening "steam.dll" file for writing access
請樓主解救一下

TOP HOME

y我開左vlan同steam入game但唔見左下果堆online玩既野?

TOP HOME

因為而加更新左, 你開場既方法有冇一樣更新到?<==點樣更新? 但係我連左下果堆野都冇左wor

熱門搜尋: 餐飲 系統

TOP HOME

多謝樓主分享.....好期待呢

TOP HOME

正爆

多謝樓主分享,但係高需求嗎?

熱門搜尋: 情人節 酒店 情人節 活動 情人節 課程 情人節 朱古力 曼谷

TOP HOME

仲有個問題

開左之後,佢會話"no permission run"left 4 dead"

熱門搜尋: japan bid 台灣 代購

TOP HOME

玩唔到....佢話 no permissions to run left 4 dead

熱門搜尋: 情人節 酒店 情人節 活動 情人節 課程 情人節 朱古力

TOP HOME

但係我唔係steam開

係返個原目錄開又得
之後vlan安左佢就係咁re boot部機,好唔掂wor- -

熱門搜尋: 基金

TOP HOME

唔知點解我上唔到網同人打既-3-見圖
係唔係因為我用GGC呢

附件

2009-1-20 09:08 PM

TOP HOME

點解1load完場 個陣 or 1load到入去便彈

TOP HOME

解壓縮失敗...
咩事

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。