註冊 微博

有冇準媽咪係係09年4月預產期,入黎傾下

有冇準媽咪係係09年4月預產期,入黎傾下 E-mail 此主題給朋友

我係09年4月10日預產期,第一胎,所以好緊張,好多野都唔識,希望大家可以交流一下呀!

熱門搜尋: 人民幣 做生意 hk bank

TOP HOME

你好∼∼∼^^∼∼∼
我預產期都係4月啊∼∼

TOP HOME

我預產期都係4月...都係第一胎...都係咩都唔識....!!

TOP HOME

我預產期係4月23號呀*

不過我已經係第2胎啦*

你地會係邊間醫院生呀??

TOP HOME

我都係4月, 都係第一胎呀!

TOP HOME

引用:
原帖由 ...小斯兒* 於 2008-10-20 02:13 AM 發表
我預產期係4月23號呀*

不過我已經係第2胎啦*

你地會係邊間醫院生呀??
我會係tuen mun hospital 生,你地老公會唔會陪產呀?
我老公會呀!不過大家都好緊張

熱門搜尋: 凍肉 食品 公司 海鮮 酒家 擺酒 團購 自助餐

TOP HOME

引用:
原帖由 HELLOKITTY032 於 2008-10-20 10:25 PM 發表

我會係tuen mun hospital 生,你地老公會唔會陪產呀?

熱門搜尋: english book

TOP HOME

引用:
原帖由 HELLOKITTY032 於 2008-10-20 10:25 PM 發表

我係17號, 都係TUEN MUN HOSPITAL, 老公會陪產呀, 我哋都好緊張.

TOP HOME

引用:
原帖由 chukyat 於 2008-10-20 10:32 PM 發表

我係17號, 都係TUEN MUN HOSPITAL, 老公會陪產呀, 我哋都好緊張.
咁你交左份form未呀?佢地話要係三十週之前交去醫院,但到而家都未轉介我去醫院,
我下個月17號去母嬰院覆診,都已經二十週啦!

熱門搜尋: cat 鞋

TOP HOME

引用:
原帖由 HELLOKITTY032 於 2008-10-21 11:26 PM 發表

咁你交左份form未呀?佢地話要係三十週之前交去醫院,但到而家都未轉介我去醫院,
我下個月17號去母嬰院覆診,都已經二十週啦!
我仲未交FORM呀, 因為而家仲係係TUEN MUN醫院覆診緊, 都仲未PASS我去母嬰院, 我都唔知我個產前檢查號碼及地點可以寫邊個, 諗住下次去醫院覆診時,問醫生囉, 我都係得個14WKS到,

你預產期點解都係下年4月既?

TOP HOME

引用:
原帖由 chukyat 於 2008-10-22 08:48 PM 發表

我仲未交FORM呀, 因為而家仲係係TUEN MUN醫院覆診緊, 都仲未PASS我去母嬰院, 我都唔知我個產前檢查號碼及地點可以寫邊個, 諗住下次去醫院覆診時,問醫生囉, 我都係得個14WKS到,

你預產期點解都係下年4月既?
我而家十六週law!但我就岩岩同你相反!我而家係母嬰院覆梗診,佢仲未pass過去tuem mun hospital!
咁到11/17我未差不多20週law!

TOP HOME

引用:
原帖由 HELLOKITTY032 於 2008-10-22 10:18 PM 發表

我而家十六週law!但我就岩岩同你相反!我而家係母嬰院覆梗診,佢仲未pass過去tuem mun hospital!
咁到11/17我未差不多20週law!
原來係咁計, 咁真係同我參不多時間, 我11/13覆診, 可能我哋生個時會見到喎. , 不過我係第一胎, 唔知個預產日期會唔會咁準呢?

熱門搜尋: english book

TOP HOME

引用:
原帖由 chukyat 於 2008-10-23 10:48 AM 發表

原來係咁計, 咁真係同我參不多時間, 我11/13覆診, 可能我哋生個時會見到喎. , 不過我係第一胎, 唔知個預產日期會唔會咁準呢?
係呀∼真係有機會會見到ga!我想遲多三天出世,因為岩岩係我地結婚週年!

TOP HOME

我係4月~~~今個月尾去照

Each time I miss you, a star falls down from the Bay Area. So, if you looked up at the bayareaskies and found it dark with no stars, it is all your fault. You made me miss you too much~~~for my beloved (bayareaskies)

TOP HOME

我係QE生呀*

我都唔知我老公會唔會陪我呀...
佢話好恐怖...

上1胎佢有陪我呀,,不過係臨生果時比d姑娘"話"左出去,唔比佢睇...
點知佢又返左屋企wor...
我生完之後,佢先返到醫院...
仲同bb擦身而過...(不過佢唔知道果個就係佢個仔...)
引用:

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。