註冊 微博

[台灣] 台灣…電制

台灣…電制 E-mail 此主題給朋友

台灣用邊隻電制?
我知福泰桔子商務旅館有得供應,
請問丹迪旅店有無供應?

Loraine

TOP HOME

------------------>         l   l

this one

TOP HOME

?.?

Loraine

TOP HOME

110V  2腳插

TOP HOME

引用:
原帖由 loraine903 於 2008-9-15 09:35 PM 發表
?.?
OK?

熱門搜尋: filter 迷你 雪櫃 咖啡 機 無縫 地板
忘川水,望不穿我心如醉
孟婆湯,夢不盡濃情幾許
姻緣線,繫不住來世今生

TOP HOME

push

熱門搜尋: 電話 查詢 婚禮 統籌

TOP HOME

台灣用110v 2扁腳
記得買個110v 2扁腳轉3腳插...

TOP HOME

鴨記街邊檔5蚊一粒2腳轉3腳轉換頭,最好再多帶一個4頭拖板
我係預每人用2個頭的

台灣係行 110v
但基本上不用買110v轉220v的轉換牛, 因為九成九的電子產品火牛都係可直食 110 ~ 220v
去前 check 下是否 support 110v 就可以了

TOP HOME

引用:
原帖由 nashgames 於 2008-9-22 03:07 PM 發表
我係預每人用2個頭的

台灣係行 110v
但基本上不用買110v轉220v的轉換牛, 因為九成九的電子產品火牛都係可直食 110 ~ 220v
去前 c ...
我bf昨日買左個$28既轉換插蘇頭

熱門搜尋: 電話 查詢 婚禮 統籌 求婚

TOP HOME

引用:
原帖由 nashgames 於 2008-9-22 03:07 PM 發表
我係預每人用2個頭的

台灣係行 110v
去前 c ...
香港行貨nds徧徧淨食220v....
我係其中一位.....

忘川水,望不穿我心如醉
孟婆湯,夢不盡濃情幾許
姻緣線,繫不住來世今生

TOP HOME

引用:
原帖由 patlkm 於 2008-9-22 05:09 PM 發表

我係其中一位.....
傻瓜,買個9800啦
(知唔知我講咩)
PSP/NDS 9800毫安外置電池
個個打機,如果要旅行/ or 就算出街,打打下機冇電
就一定會買
我個次返大陸就係靠呢舊野度過每日6~7個鐘既車程

不過有d人話舊野麻麻地
有另外牌子外置叉電器xpal harry ii
你搵日去開灣仔188到睇啦

TOP HOME

引用:
原帖由 patlkm 於 2008-9-22 05:09 PM 發表

我係其中一位.....
去旅行就唔好帶遊戲機啦 OTZ

TOP HOME

引用:
原帖由 nashgames 於 2008-9-22 05:48 PM 發表

去旅行就唔好帶遊戲機啦 OTZ
做慣左夜貓子, 夜晚唔打機無o野好做...

忘川水,望不穿我心如醉
孟婆湯,夢不盡濃情幾許
姻緣線,繫不住來世今生

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。