註冊 微博

[業內行情] 九龍醫院招EN

回覆 #60 bonnie_byron 的帖子

any news??

TOP HOME

小幫幫:
bonnie_byron:

hku space同浸會合辦嫁~
讀完入浸會做

不過hku sapce果邊未有最新消息

熱門搜尋: dha bb 用品 開倉 2012 母乳 baby

TOP HOME

我想問下...
有幾多人係中五ge,報左九龍??

TOP HOME

引用:
原帖由 心凡 於 2008-8-13 10:30 AM 發表
我想問下...
有幾多人係中五ge,報左九龍??
我,你都係?

TOP HOME

回覆 #64 king129 的帖子

我係ar ...
你幾分ar ??
我想知 我入到的機會有幾大

熱門搜尋: 餐飲 系統

TOP HOME

引用:
原帖由 king129 於 2008-8-13 02:12 PM 發表

我,你都係?
我好低分za...
你幾分ar ??
我想知我入到的機會有幾大

TOP HOME

想問下...呢間醫院既考試形式係咪同其他私院一樣??
係咪都係筆試+面試??

TOP HOME

引用:
原帖由 shap930 於 2008-8-12 12:32 PM 發表
小幫幫:
bonnie_byron:

hku space同浸會合辦嫁~
讀完入浸會做

不過hku sapce果邊未有最新消息
個問題係nursing counil 認可左未???
唔想好似果班副學士咁

TOP HOME

引用:
原帖由 心凡 於 2008-8-13 02:24 PM 發表

我好低分za...
你幾分ar ??
我想知我入到的機會有幾大
我都好低分,只有個位數字。
我剛剛讀完毅進計劃,唔知醫管局承唔承認。

熱門搜尋: fortune

TOP HOME

我打電話問過九龍!佢地話統一九月中通知!
但我去交表果陣就話八月中,打電話去,個職員就話同事講錯,係統一九月中回覆!
我俾佢地搞到好亂,唔知九月定八月中回覆!
我想問下有冇人已經收到九龍的回覆去面試或筆試?

TOP HOME

引用:
原帖由 edwardbb1314 於 2008-8-14 11:45 PM 發表
我打電話問過九龍!佢地話統一九月中通知!
但我去交表果陣就話八月中,打電話去,個職員就話同事講錯,係統一九月中回覆!
我俾佢地搞到好亂,唔知九月定八月中回覆!
我想問下有冇人已經收到九龍的回覆去面 ...
你是否指九月中才通知去面試或筆試?
但九龍en十月六日開課,時間會否緊迫!

TOP HOME

係咪9月中有結果呀???

TOP HOME

9龍 e院 通知左人 面試/筆試 未架??

TOP HOME

九龍醫院個度點解遲遲都未有通知既..
如果好彩收我既話...我都要一個月前同公司講唔做ga bor
但依家已經8月中啦wo...咩消息都無

TOP HOME

引用:
原帖由 bonnie_byron 於 2008-8-13 10:19 PM 發表

個問題係nursing counil 認可左未???
唔想好似果班副學士咁
:: 課程簡介
現 時 香 港 對 護 理 人 員 的 要 求 不 斷 增 加 , 以 應付 社 區 醫 療 及 其 他 有 關 機 構 的 需 求 。 為 此 , 香 港 大 學 專 業 進 修 學 院 和 香 港 浸 信 會 醫院 合 辦 為 期 兩 年 (2007 – 2009) 的 普 通 護 理 文 憑 (登 記 護 士) 課 程 , 希 望 給 予 有 興 趣從 事 護 理 的 人 士 一 個 良 機 。
香 港 浸 信 會 醫 院 是 一 所 被 香 港護 士 管 理 局 認 可 的 護 士 訓 練 學 校 , 將 會 負 責 臨 床 護 理 指 導 及 技 巧 訓 練 ; 而 香 港 大 學專 業 進 修 學 院 則 會 負 責 理 論 教 授 。 學 員 完 成 課 程 後 , 將 獲 香 港 大 學 專 業 進 修 學 院 和香 港 浸 信 會 醫 院 共 同 頒 發 之 普 通 護 理 文 憑 (登 記 護 士) 。

TOP HOME

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。