註冊 微博

[面試] 各銀行招請teller and cs

引用:
原帖由 kamanivan 於 2008-4-30 03:51 AM 發表
今年年尾我就畢業PART TIME DEGREE
宜家IIQE有1,3...5月我會考埋PAPER5
之前做過一年TELLER
轉左利做PROPERTY MGT...想做返銀行
但想CS
有無建議/意見?
你可以見cs trainee 大新有位~bea 要問問

PSN: jANLam
Team : SoftHard

TOP HOME

引用:
原帖由 billylook 於 2008-4-28 05:48 PM 發表
CS 是在分行企或是到 call centre?
分行

熱門搜尋: 中醫 診所

TOP HOME

引用:
原帖由 raymonde_e 於 2008-4-28 05:15 PM 發表
hihi

我都想試下...^^
thanks so much
我中五..
有幾年工作經驗
可否.做teller or cs ar !!
可否 add me msn  詳談..thanks ^^

raymonde_e@hotmail.com
好ar~~但我放大假 7號先返工

TOP HOME

引用:
原帖由 warren_0 於 2008-4-28 07:43 PM 發表
i also want to try teller.
plz pm me.
放有咩想知~~e-mail 比我
我放大假中~ 8號先開工

TOP HOME

引用:
原帖由 mickeykbe 於 2008-4-29 08:06 PM 發表

我已send cv畀你啦,我send了去你的email address度,
請幫我referral
冇問題

TOP HOME

我有兴趣啊!!我系应届的中5毕业生啊!我修商科的
请问系米PAST TIME的?? 要做D咩的?
我EMAIL:zoe20041001@hotmail.com

TOP HOME

我有兴趣啊!!我系应届的中5毕业生啊!我修商科的
请问系米PART TIME的?? 要做D咩的?
我EMAIL:zoe20041001@hotmail.com

TOP HOME

中七畢業...有興趣, 想知多d 資料

luckycome@hotmail.com

thx

TOP HOME

我想問几時會有回覆若我sd左cv比你?

熱門搜尋: 包裝 盒 wedding advertising

TOP HOME

回覆 #49 koyeechung 的帖子

以我咁既條件, 咁銀行CS大約會有幾錢人工?

TOP HOME

下星期去"渣打" in Customer Service Ambassador,各位巴打幫幫手呀

幾個問題想知,大家幫幫手呢
1.)究竟呢份工既工作範圍係做d 咩呢?
2.)我下星期去見,請問到時佢會點interview 我?
3.)會問d 問題咩呢?interview 會幾耐到呢?
4.)我聽過可能會有written test , test 內容大概係幾多呢?
5.)我今年大學grad, 但冇相關經驗
初入職大概幾錢呢?
有冇人幫幫手答答我,謝謝!!  

TOP HOME

我有興趣丫!
仲請唔請teller丫?
我冇咩經驗嫁

熱門搜尋: 結他 鋼琴 調音 鋼琴 課程 yamaha 琴行

TOP HOME

I would like to be a teller~please pm me

TOP HOME

I would like to be a teller~please pm me

TOP HOME

想問下人工大約係幾多??

TOP HOME

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。