註冊 微博

[收藏品] MAX版始源勇者王合金水貨已經有得賣啦!

MAX版始源勇者王合金水貨已經有得賣啦! E-mail 此主題給朋友

MAX版始源勇者王合金水貨已經有得賣啦!
船船 - $1,280

TOP HOME

你想扮紙箱人嗎???
整個紙箱出黎扮勇者王

熱門搜尋: rent car

TOP HOME

引用:
原帖由 rickyma_kk 於 2007-12-27 17:05 發表
MAX版始源勇者王合金水貨已經有得賣啦!
船船 - $1,280
check咗D手手腳腳未??

TOP HOME

想問樓主d GGG figure有冇攞過出盒?
有嘅話可唔可以整兩張相黎睇下...

TOP HOME

引用:
原帖由 a_c_e06 於 2007-12-27 05:29 PM 發表

check咗D手手腳腳未??
買那時已經CHECK左啦!

熱門搜尋: 琴行 鋼琴 調音

TOP HOME

引用:
原帖由 rickyma_kk 於 2007-12-27 17:42 發表

買那時已經CHECK左啦!
大脾關節會唔會過緊??

熱門搜尋: rent car cheap flight ticket singapore airlines 北京

TOP HOME

我見最終破壞神合金有好多不同版本
MAX,CM brave ,dx gggg 始源勇者王...
我想問各有咩特色?同埋邊隻值得買?
thx!!

熱門搜尋: 台灣 代購 japan bid

TOP HOME

引用:
原帖由 剎冰 於 2007-12-27 09:58 PM 發表
我見最終破壞神合金有好多不同版本
MAX,CM brave ,dx gggg 始源勇者王...
我想問各有咩特色?同埋邊隻值得買?
thx!!
MAX - 做型最正! 有齊武器! 差不到全金屬! 不過不可以分合體!
CM'S 03 - 做型OK! 有齊武器! 差不多全膠! 可以分合體(80%)!
CM'S DX GGGG - 做型OK! 咁多隻GGGG之中最大隻最有霸氣! 沒有武器! 全膠! 可以分合體(99%)!

TOP HOME

引用:
原帖由 a_c_e06 於 2007-12-27 07:36 PM 發表

大脾關節會唔會過緊??
OK!!!
同之前那隻差不多!
怕的話就等行貨啦!

TOP HOME

TOP HOME

回覆 #8 rickyma_kk 的帖子

thx!!
但係第一隻應該買邊隻(價錢&質素)!!

熱門搜尋: 情人節 朱古力 情人節 酒店

TOP HOME

引用:
原帖由 rickyma_kk 於 2007-12-27 22:05 發表

OK!!!
同之前那隻差不多!
怕的話就等行貨啦!
其實我早排一出嗰陣時我已經入咗,好彩都無乜大問題,係大脾關節緊咗D

所以我先問下你啫,因為我想入多隻作收藏

熱門搜尋: 襟章

TOP HOME

引用:
原帖由 剎冰 於 2007-12-27 22:19 發表
thx!!
但係第一隻應該買邊隻(價錢&質素)!!
容許我搭一搭咀

如果你只作Display既話,首選我覺得係MAX嗰隻(造型一流,價錢三隻中最平)

若論可玩性,就梗係DX啦,不過價錢就真係......

TOP HOME

引用:
原帖由 agx04v2gundam 於 2007-12-27 10:12 PM 發表
是否同一盒

http://www.uwants.com
那隻是CM'S DX版GGGG (改定版)

熱門搜尋: 情人節 朱古力 情人節 酒店

TOP HOME

回覆 #13 a_c_e06 的帖子

thx!!
我都唔玩!我用黎做display!
可能會買MAX有再版&初版有無唔同!!黃金&翠碧破壞神係始源嗎?

TOP HOME

伸延閱讀
 48 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。