註冊 微博

[下載]玉郎漫畫(第一期)懷念一下吧.............越睇越好笑

[下載]玉郎漫畫(第一期)懷念一下吧.............越睇越好笑 E-mail 此主題給朋友

第一期玉郎漫畫
有麥嘉做專訪呢
還有太公報   
很難才找到
回覆支持一下吧

TOP HOME

好多回憶呀!o個時鍾意黃國興,多難 gag!
海報就最鍾意邱福龍o既嘩鬼海報,好勁畫功!

睇完晒,後番最精彩部份最後睇...........「太公報」......

TOP HOME

THX!!

TOP HOME

我都唔明有乜咁好笑。

熱門搜尋: 手機 video conference

TOP HOME

w_w_w20??

熱門搜尋: 旅行 hotels ibis hotel hong kong

TOP HOME

thx

TOP HOME

TOP HOME

感謝回覆支持

TOP HOME

玉郎漫畫以前期期都買, 好鬼好笑
最記得第一百期, 成本明周咁大, 陳百強做封面的!

TOP HOME

我記得第一期己笑到收唔到口呀
我一定要再看呀
在此多謝大大好的分享呀!

TOP HOME

引用:
原帖由 jerry169 於 2007-12-1 11:14 PM 發表
玉郎漫畫以前期期都買, 好鬼好笑
最記得第一百期, 成本明周咁大, 陳百強做封面的!
係呀
通常有新戲上演
都搵佢地做封面
仲記得買過本封面係玉郎嫂
超好笑

TOP HOME

引用:
原帖由 亂黎 於 2007-12-2 12:25 PM 發表
我記得第一期己笑到收唔到口呀
我一定要再看呀
在此多謝大大好的分享呀!
第一期真的很難找到了
感謝你的回覆支持

熱門搜尋: hk law

TOP HOME

引用:
原帖由 馬佳善人 於 2007-11-20 10:06 PM 發表
w_w_w20??
X街賤人 :020: :020:

TOP HOME

我愛甘小文 - 太公報

熱門搜尋: hk law 慈善

TOP HOME

\^o^/

熱門搜尋: japan bid 台灣 代購

TOP HOME

伸延閱讀
 27 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。