註冊 微博

發新話題發佈投票

[軟件] (原創獨家)WindowBlinds 6.02. build 74 Enhanced多國語言版(1月20日更新)

本帖已經被作者加入個人空間 取消高亮搜尋字詞
so u mean vista basic dont work la wor?

熱門搜尋: english book
私は世界の有名な天才である-N
♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨♨

TOP HOME

回覆 #61 kingwhyto 的帖子

vista basic 用到~~
好似呢個用係vista basic都唔錯~~

http://www.wincustomize.com

熱門搜尋: 信貸 評級 玻璃 工程

附件

2007-10-24 05:46 PM

TOP HOME

我想問點解我裝左d主題唔知去哂邊ge= =......

附件

2007-10-25 07:30 PM

http://www.tands-clubbers.com/<<My friend Blog

TOP HOME

回覆 #63 DJ魔教皇 的帖子

WindowBlinds 6 改咗放呢度~~

:\Documents and Settings\All Users\Documents(共用文件)\Stardock\WindowBlinds

TOP HOME

引用:
原帖由 信天 於 2007-10-25 07:39 PM 發表
WindowBlinds 6 改咗放呢度~~

:\Documents and Settings\All Users\Documents(共用文件)\Stardock\WindowBlinds
得左啦!!  多謝信天兄

熱門搜尋: bb 用品 開倉 2012
http://www.tands-clubbers.com/<<My friend Blog

TOP HOME

thank you

熱門搜尋: english book

TOP HOME

首先 thank you for sharing~

不過我 install 後發現一個問題... 請睇圖, 唔知點解大部份 skin 都係咁:

原本有 double arrow drop down menu o既地方出o左個符號~
我係用英文版 window o既~ reinstall 過都唔得~
請問有無人同我一樣有呢個問題同點解決呀~?? >_<"" plz help~

TOP HOME

thx 信天兄 我裝 左 6.0 但係d主題~ 都係同一個佈景 可下教下我嗎?? thx

TOP HOME

2個主題 都係同一佈景

熱門搜尋: bb 用品 開倉 2012 baby dha 母乳

附件

2007-10-26 10:10 PM

2007-10-26 10:10 PM

TOP HOME

打左多一個sorry

熱門搜尋: bb 用品 開倉 2012 baby

TOP HOME

回覆 #70 PiNgAC 的帖子

你意思係咪指轉完不同主題都一樣?
應該係你未成功破解!

TOP HOME

引用:
原帖由 信天 於 2007-10-26 10:40 PM 發表
你意思係咪指轉完不同主題都一樣?
應該係你未成功破解!
係轉完不同主題都是同一個佈景

我跟左係個方法去裝~~

TOP HOME

引用:
原帖由 PiNgAC 於 2007-10-26 23:08 發表

係轉完不同主題都是同一個佈景

我跟左係個方法去裝~~
睇你張圖都應該係破解失敗!你轉主題時有冇彈個窗口叫你入注冊碼?
你係世@@@@P定Vista?
若係破解失敗唯有用Your Uninstaller移除佢重開機再裝過!而且可能要反覆試幾次至成功,如果真係試極都唔得,移除完佢之後改為裝呢個需要改SID版!
http://space.uwants.com/batch.download.php?aid=663587

你張圖都應該係破解失敗

破解成功係咁~~

附件

2007-10-26 11:52 PM

TOP HOME

thanks

TOP HOME

搭線一問..~~

信天,唔知有咩Vista清除垃圾文件(e.g 緩存文件果類) 的好軟件推介?

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。