發新話題發佈投票

[編織] 送大家一些鉤公仔圖

你隻bb米奇根本唔齊,重有個身同頭都無圖.

熱門搜尋: 運輸 公司 express

TOP HOME

引用:
原帖由 why12860 於 2007-6-24 11:05 PM 發表
你隻bb米奇根本唔齊,重有個身同頭都無圖.
如果俾晒你睇,啲人仲駛 !

TOP HOME

引用:
原帖由 why12860 於 2007-6-24 11:05 PM 發表
你隻bb米奇根本唔齊,重有.
Hello, why12860, 妳好掂ar, 真係個身同頭都無圖,why, why....................

TOP HOME

引用:
原帖由 andysin33 於 2007-6-25 02:05 AM 發表

如果俾晒你睇,啲人仲駛 !
Hello! andysin33
如果要錢買, 我情願去鋪頭買,有保障d,(教又唔收費ge)
妳想學,介紹妳去旺角我幫襯個度ar
tel:23888791旺角女人街(近家樂)
post 我作品俾妳see see (俾D意見)

熱門搜尋: 媽咪 會 bb 會 online shopping catalogue

TOP HOME

圖樣唔齊咁我要黎都無用,都鉤唔到啦,係咪?
我已0係毛冷店買咗圖樣( 十元一張,幫佢地間店配埋冷 ,冷另計,十元一個 )回家鉤.

TOP HOME

好好,但塊面係咪入得唔夠棉花?
我無係店學,我自己跟圖鉤,因這裡學鉤一個要好多錢同埋要擺時間係店度,抽唔到時間.

TOP HOME

引用:
原帖由 why12860 於 2007-6-28 11:36 PM 發表
好好,但?
我無係店學,我自己跟圖鉤,因這裡學鉤一個要好多錢同埋要擺時間係店度,抽唔到時間.
Hello! 妳真係好叻ar, 塊面係入唔夠棉花,老師亦話過我,不過我自己懶,冇加棉花.$10個公仔冷,好平,
不過,我用開日本"ahahiron stout"公仔冷,鉤得靓好多, $20/個, OK la,(買料仲免費教,鉤到完成)
我試過用另外d冷($8), 鉤到好唔掂,又唔洗得.o徒心機.

TOP HOME

回覆 #37 auntiesue 的帖子

auntiesue你好,我都有用日本公仔冷,但就唔係隻隻公仔用因比較貴,十元一個係飛馬牌黎,鉤出黎唔錯用得過.

TOP HOME

好靚呀

不過我唔識得鈎

TOP HOME

史廸妹妹妹~你好好人啊
我都想要小熊維尼同跳跳虎既勾針圖啊~

熱門搜尋: oyster 酒窖 謝師宴

TOP HOME

正呀!!
搞到我好想勾....><"

熱門搜尋: oyster 酒窖 謝師宴 擺酒 凍肉
能否讓我嘗盡天下間所有的糖果?!我已不想再吃苦了!!你傷得我太重,,我無力掙扎...

TOP HOME

請問邊度有多d鉤公仔o既書賣??

因為我唔鍾意甜~~
MSN: fc529@hotmail.com

TOP HOME

嘩∼好靚呀∼不過好似好難織咁∼
請問有piglet嘛?我都好想織一個送比朋友啊!!

TOP HOME

咁有冇史迪仔呀?i want to make it too

熱門搜尋: 服務 式 辦公室 service apartment in hong kong 置業 大埔 地產 迷你 辦公室

TOP HOME

THX U AR~YOU ARE SO NICE!!!!!!!!!!!!!!!!
請問係幾粗既"冷"ar

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。