註冊 微博

三國誌大戰ds 入面, 你最想抽/最鐘意用邊個女武將??

三國誌大戰ds 入面, 你最想抽/最鐘意用邊個女武將?? E-mail 此主題給朋友

你最想抽到/最鐘意用邊3個女武將呢??  

(講埋女武將咭o既種類wo...如 C貂蟬, SR貂蟬...)

你手上又有幾個女將呢?

投下票啦~~

我就覺得係SR貂蟬+呂姬+R關銀屏....
好好用ga

熱門搜尋: fortune 襟章

TOP HOME

投票項目 ( 多選: 最多可選 3 項 ) 參與人數 3836

1. 王異
2. 郭皇后
3. 蔡文姬
4. 張春華
5. 夏侯月姬
6. 關銀屏
7. 甘皇后
8. 黃月英
9. 孫尚香
10. 麋夫人
11. 穆皇后
12. 吳國太
13. 吳夫人
14. 小喬
15. 大喬
16. 鄒
17. 貂蟬
18. 董白
19. 呂姬
20. 甄皇后
21. 周姬
22. 祝融
23. 嚴氏
24. 何太后
引用:
原帖由 woodenmouth 於 2007-1-25 07:57 PM 發表

=_=我都覺...
但好似不大用得到
有種邪邪既感覺,又可愛!好正

[url=http://xs66.xs.to/pics/06050/347796129.jpg]http://xs66.xs.to/pics/06050/347796129.jpg[/url]

TOP HOME

王異

TOP HOME

黃月英攻城好用!

全新劇集區

下載鏈接僅供寬帶測試研究用途,請下載後在24小時內刪除,請勿用於商業目的。

TOP HOME

SR周姬~~~

TOP HOME

引用:
原帖由 SK2@oCEAN 於 2007-1-25 09:57 PM 發表
黃月英攻城好用!
我覺我佢成日比人打死...好慢= =
好似伏左

熱門搜尋: fortune

TOP HOME

王月英uc,又高武力,又高智,攻城 一下爆超過一半
我用d勁卡清哂對方d兵(用埋增兵兵法),見佢冇哂人之後就找王月英上,2下就ko
用埋糜夫人,佢招身代都唔錯

我而家得小喬,月姬,王月英,祝融,n張糜夫人..

熱門搜尋: 膠水 剷 車 stainless steel

TOP HOME

我既黃月英..太好用了..haha
孫尚香都ok

熱門搜尋: 深圳 酒店 travel package 大阪 旅遊 北京
世上再沒有比涼風更好的女子了.!!!愛死涼風

TOP HOME

甘甘
因為想玩飲奶*.*

TOP HOME

用麋夫人貪佢招1換1

熱門搜尋: art jamming
吶,聽說是秒速5厘米
什麼?
櫻花下落的速度,每秒5厘米

TOP HOME

頂.. 我1張都冇..

熱門搜尋: fortune

TOP HOME

我差張金呂姬就齊晒全女將可以打jj喇T_T''
從來女人只有兩種 - 聰明和愚蠢

聰明的女人清楚明白自己的條件,並深深埋在心底裡,留待真正愛惜她們的男人去發掘

愚蠢的女人卻只會利用她自以為的天賦的條件到處廣播種子,卻忽略了種子有撒完的一天

TOP HOME

你差左祝融wow~~

TOP HOME

何太后呢!???????????
嚴氏呢????????

附件

2007-1-26 04:00 PM

2007-1-26 04:00 PM

TOP HOME

引用:
原帖由 尿兜∼* 於 2007-1-26 12:49 PM 發表
我差張金呂姬就齊晒全女將可以打jj喇T_T''
打死你-_-

熱門搜尋: 陽痿 chinese medicine

TOP HOME

我得一張 EX他國004 貂蟬

『長生殿』 - 工紀委副書記,秘書處顧問委員兼業發部經理(執行董事)
       再做埋紅花會12當家 鬼見愁 石雙英 執掌刑堂

?  
...

食得訓得行得玩得

『長生殿榮譽金章』

悶人世家 ---- 痴線第四十七號悶人 : 豬豬俠

TOP HOME

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。