註冊 微博

何文田最差既中學

何文田最差既中學 E-mail 此主題給朋友

任何言論一律不代表本人立場。

TOP HOME

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 3306

1. 中學:
2. 新法書院
3. 余振強紀念中學
4. 香港培正中學
5. 協恩中學
6. 基督教女青年會丘左榮中學
7. 旅港開平商會中學
8. 華英中學
9. 迦密中學
10. 德蘭中學
11. 五旬節中學
12. 旺角勞工子弟學校
13. 陳瑞祺(喇沙)書院
14. 何文田官立中學
15. 新亞中學
16. 聖公會聖三一堂中學
17. 聖公會蔡功譜中學
18. 順德聯誼總會胡兆熾中學
19. 鄧鏡波學校
20. 閩光書院
21. 其他
第一欄唔係...大家請唔好填... 用黎睇下大家係咪認真投

熱門搜尋: 信貸 評級 玻璃 工程 知識 產權

TOP HOME

鄧鏡波學校
閩光書院

何文田?_? 你呢個都好"掂"

TOP HOME

鄧鏡波啦-.-都唔知咩野黎既~~呢間

熱門搜尋: 母乳 bb 用品 開倉 2012

TOP HOME

當然係鄧鏡波

TOP HOME

德蘭中學..

我見我有d 小學同學..
入o在去之後..變壞哂..

不過德蘭辯論幾好..

TOP HOME

多謝各位師弟唱衰學校..你地得左=]
鄧鏡波學校係band2學校..佢好過上面好多band3 or band 2尾學校

TOP HOME

絕對唔同意新亞係差既!!
我自己係入面讀 呢家f.3
雖然f.1 果年係最差
但係f.2 已經踢左好多攪事既人.. 入面都可以比到你一個好好既讀書環境 而且d人又唔惡 係讀書唔肯用腦姐
我個人覺得係聖三一
因為間野係到懶大排 我有朋友 學校考英文第2 全班十幾名 (3x人) 佢都話差得濟唔收
同埋d人係街外面行為太差.. 食煙網吧打機 整到個頭好多成支針咁樣既超多

TOP HOME

協恩都叫最差既中學!?

熱門搜尋: 信貸 評級 玻璃 工程

TOP HOME

唔好玩啦,
開平同csk都叫做最差的學校??
真是好好笑

熱門搜尋: 滅火筒

TOP HOME

TOP HOME

引用:
原帖由 ching186 於 2006-10-27 01:59 AM 發表
多謝各位師弟唱衰學校..你地得左=]
鄧鏡波學校係band2學校..佢好過上面好多band3 or band 2尾學校
我無份,我投培正的

TOP HOME

引用:
原帖由 Musashi@ 於 2006-10-27 07:51 PM 發表
唉,鄧鏡波都臭晒lu
唉...
鄧鏡波年年都有近50人夠14分升中6
以今年為例..20分或以上有約10個 最高考5a  都有人4a,3a,2a
德蘭 得2x個夠14分..最高果個得22分
余振強都係得2x個夠14
新亞,聖三一,蔡功譜,閩光更+唔使講..得10幾20個夠14分..最高果個20分都未必有..
五旬節 胡兆熾 勞子都唔會好過鄧鏡波...
何來鄧鏡波最差...sigh...真心痛=[

TOP HOME

引用:
原帖由 ching186 於 2006-10-27 08:06 PM 發表

唉...
鄧鏡波年年都有近50人夠14分升中6
以今年為例..20分或以上有約10個 最高考5a  都有人4a,3a,2a
德蘭 得2x個夠14分..最高果個得22分
余振強都係得2x個夠14
新亞,聖三一,蔡功譜,閩光更+唔使講..得10幾2 ...
好與差每個人的定義都唔同麻 ..

熱門搜尋: 鋁窗 工程 e - commerce light bulb 二手 辦公室 傢俬 寫字樓 傢俬

TOP HOME

引用:
原帖由 ~sally~ 於 2006-10-27 07:28 PM 發表
唔好玩啦,
開平同csk都叫做最差的學校??
真是好好笑
x2
======================
小弟正是讀csk的
唔好玩野

熱門搜尋: 母乳 bb 用品 開倉 2012

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。