註冊 微博

[TV Game] [原創][PS CD]數碼暴龍育成1

[原創][PS CD]數碼暴龍育成1 E-mail 此主題給朋友

可以自己養野~
打贏其他龍可以叫佢地加入村
仲有好多野玩架~~~~
我細細個都係玩呢隻架~~

仲有個密技
入game之後個老伯問完問題禁△
會有好多野架
仲有50000蚊囉

用120%燒落CD-R度!
再用PS玩

各位~~
我唔知點用PS2玩呢隻GAME架
我用PS玩架~~SORRy  

我已經Delete左啦
~~應該仲有其他人做種~

個主題我改做免分!
如果有其他問題我會用有限既知識答你地
多謝大家既支持
我下次會再發D更好玩既game比大家

附件

DEGIMONPS.torrent (28.76 KB)

2006-5-23 12:10 PM, 下載次數: 2498

TOP HOME

[原創][PS CD]數碼暴龍育成1

可以自己養野~
打贏其他龍可以叫佢地加入村
仲有好多野玩架~~~~
我細細個都係玩呢隻架~~

仲有個密技
入game之後個老伯問完問題禁△
會有好多野架
仲有50000蚊囉

仲有
四驅兄弟

TOP HOME

點解無咩人回覆既?
唔開心...

TOP HOME

e 隻好好玩ga~
細個係暑假成日煲~!!!

不過我想問ps2 玩唔玩到ga??
thz~

TOP HOME

TOP HOME

引用:
原帖由 walewa 於 2006-5-23 03:54 PM 發表
e 隻好好玩ga~

thz~
我都好想知ar

熱門搜尋: 時裝 陳列架

TOP HOME

引用:
原帖由 walewa 於 2006-5-23 03:54 PM 發表
e 隻好好玩ga~

thz~
我答~
我部機之前玩到!
宜家玩唔到!
因為改左機
我之前係要用開機碟架!仲有開機卡
但改左直讀就玩唔到啦!
唔知點解?
但我答你玩唔到!

熱門搜尋: 餐飲 系統 bar code

TOP HOME

PS2玩倒伽
要禁三下boot機掣

熱門搜尋: 寵物 用品 速遞 petpetpet 寵物 用品 速遞
上帝覺得我身邊少了個白痴,
於是便創造了你........

TOP HOME

引用:
原帖由 kenken2005 於 2006-5-23 09:10 PM 發表
PS2玩倒伽
要禁三下boot機掣
係?~~~~~~~
試下先

TOP HOME

多謝啦!!!

有三台機械就可以合體,這是常識!
只要仍然懷有熱血跟正義感,我們就是熱血最強的!

TOP HOME

用dvd燒得唔得?

熱門搜尋: 浴室 recycle 家居 設計 locker 裝修 工程

TOP HOME

hey man....no seed, reseed plz

熱門搜尋: 駕駛 學院
[IMG]http://i29.photobucket.com/albums/c269/magician1050/_40866000_liv2.jpg[/IMG]

TOP HOME

引用:
原帖由 ★魔術師☆ 於 2006-5-24 01:59 AM 發表
hey man....no seed, reseed plz
無種無種!!

有三台機械就可以合體,這是常識!
只要仍然懷有熱血跟正義感,我們就是熱血最強的!

TOP HOME

引用:
原帖由 nar_uto 於 2006-5-24 11:06 AM 發表

無種無種!!
得啦!做緊種!

熱門搜尋: 寵物 用品 速遞 petpetpet 寵物 用品 速遞

TOP HOME

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。