註冊 微博

[新聞轉貼] 沙夏狂怒!莫耶斯拒絕將其外借

沙夏狂怒!莫耶斯拒絕將其外借 E-mail 此主題給朋友

由於莫耶斯拒絕將沙夏外借,這位年輕前鋒對此十分憤怒……

曼聯前鋒韋費特沙夏希望能夠借至其他球會直至季尾結束,以爭取更多上陣時間。據悉原本莫耶斯曾基於曼聯的長遠發展考慮,同意將沙夏外借至其他球會,但莫耶斯改變初衷,拒絕將其外借。

據知情人士透露,沙夏與曼聯管理層於卡靈頓訓練基地就外借一展開談判,但由於莫耶斯拒絕將沙夏外借,經過激烈的一輪爭辯,憤怒的沙夏甚至摔門而出,這次談判不歡而散,沙夏更感覺自己加盟曼聯後,其職業生涯便停濟不前。

而莫耶斯拒絕將沙夏外借的原因是基於艾殊利揚格仍受肩傷困擾,還有蘭尼的腿筋問題。自去夏由水晶宮以1700萬鎊身價加盟到曼聯,沙夏只為曼聯於一隊上陣過2場英超賽事。

莫耶斯拒絕了來自紐卡素、卡迪夫城及西布朗對沙夏的租借。

熱門搜尋: 襟章

TOP HOME

唔用人又唔比人外借,老莫又想點 ?

熱門搜尋: garment
我不是一個正常人

TOP HOME

引用:
原帖由 Danielmsz008 於 2014-1-17 08:58 PM 發表
唔用人又唔比人外借,老莫又想點 ?

罰佢搞自己個女,唔准外借,唔畀出場,呢下先最毒
宜家佢發領隊脾氣,即係衰冇紀律
老奸巨滑

TOP HOME

搞到嘅唔出場無所謂,最驚係未搞過………so9sad

熱門搜尋: 琴行 鋼琴 課程 結他

TOP HOME

sosad

全隊有冇邊個球員係冇傳出過轉會/負面新聞架今屆 ?

TOP HOME

一陣借走埋無翼用又插廢莫

熱門搜尋: pilates 健身 器材 快艇 泰拳
Ayumi~Hamasaki

TOP HOME

引用:
原帖由 slipcover 於 2014-1-17 08:45 PM 發表

由於莫耶斯拒絕將沙夏外借,這位年輕前鋒對此十分憤怒……

曼聯前鋒韋費特沙夏希望能夠借至其他球會直至季尾結束,以爭取更多上陣時間。據悉原本莫耶斯曾基於曼聯的長遠發展考慮,同意將沙夏外借至其他 ...
我睇到來左半年無耐就話自己事業停滯不前已笑左

以莫耶斯性格加上你又係英人...你係夠料既佢自然俾你出場啦....

熱門搜尋: pilates

TOP HOME

引用:
原帖由 jasonaykt 於 2014-1-17 09:36 PM 發表
sosad

全隊有冇邊個球員係冇傳出過轉會/負面新聞架今屆 ?
迪基亞,聰明仔,傑斯,韋帝~

TOP HOME

引用:
原帖由 akanesk 於 2014-1-17 10:37 PM 發表

我睇到來左半年無耐就話自己事業停滯不前已笑左

以莫耶斯性格加上你又係英人...你係夠料既佢自然俾你出場啦....
對佢都有期望, 不過唔知佢情況係咪同法比奧都一樣
成日有後備, 但冇得上場
楊格同蘭尼是但一個好番, 我諗會即刻比佢走

TOP HOME

留唔係問題
最緊要之後真係俾多啲機會佢

熱門搜尋: pilates

TOP HOME

引用:
原帖由 jasonaykt 於 2014-1-17 09:36 PM 發表 sosad全隊有冇邊個球員係冇傳出過轉會/負面新聞架今屆 ?
redboywl 兄所說沒錯。我新手用公
更係有人無傳出過呢!老莫咪其中一人囉

TOP HOME

莫yes: 你走咗我寶貝囡寂寞時點算

熱門搜尋: 襟章

TOP HOME

引用:
原帖由 Ayumi~Hamasaki 於 2014-1-17 09:49 PM 發表
一陣借走埋無翼用又插廢莫
然後由中川打翼, 甩哥打攻中, 到時又插多鑊

TOP HOME

引用:
原帖由 qqhotcha 於 2014-1-17 11:14 PM 發表
留唔係問題
最緊要之後真係俾多啲機會佢

我覺得機會唔多囉, 到時出傑斯都唔會出佢, 最多係尾嗰十幾分鐘咪有佢份囉

熱門搜尋: pilates 健身 器材 快艇 泰拳

TOP HOME

曼聯千萬天才要求離隊被拒 出言不遜憤怒摔門而去

香港時間1月17日,據權威媒體《GOAL》爆料,曼聯高層和沙夏進行了一次面談,並拒絕了在冬季將其租借離隊的請求,沙夏聞訊後暴怒,狠狠的摔門離去,嘴裡還罵罵咧咧。

曼聯在2013年夏天斥資1700萬英鎊從水晶宮買進沙夏,然而在新帥莫耶斯的手下,英格蘭U21的主力翼鋒在聯賽中僅僅出場4次,球員本人希望在冬季轉會中租借到其他英超球隊,以圖獲得更多的出場機會。紐卡素,西布朗等球隊也紛紛投來橄欖枝。莫耶斯之前也認為將其租借出去可以有更好的發展,不過由於形勢改變,莫耶斯改變了主意。

隨著艾殊利楊遭遇肩部傷病,拿尼和香川遲遲找不到狀態,球隊的邊路選材捉襟見肘,於是莫耶斯希望沙夏留隊以解燃眉之急。沙夏昨日和曼聯高層進行了會面,希望可以租借離隊,然而被果斷拒絕,沙夏當即暴怒摔門而去,口中也帶著不敬之詞,這也讓在場的曼聯高層以及球員顧問都吃驚不已。

TOP HOME

伸延閱讀
 28 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。