註冊 微博

[求助] MH4 做林克裝的下載任要打咩怪?

MH4 做林克裝的下載任要打咩怪? E-mail 此主題給朋友

我知做林克武打霸龍,但唔知做林克裝要打咩怪? Pls help!

熱門搜尋: emotion

TOP HOME

好似係大連任?叫『薩爾達傳說•力量與智慧與勇氣』,但我到現時為止,

都唔見有日本玩家開呢個任?

TOP HOME

已造了林克弓手裝,殺霸龍勁快。

TOP HOME

引用:
原帖由 ultracheng 於 2013-12-2 04:44 PM 發表
想問怎樣先可以找到這個配信
在搜尋中怎樣可以找到霸龍

謝謝~

熱門搜尋: 台灣 代購 japan bid

TOP HOME

仲以為得一個新任務係殺霸龍…淨係做到片手同弓添

TOP HOME

引用:
原帖由 ultracheng 於 2013-12-2 11:13 AM 發表
我知做林克武打霸龍,但唔知做林克裝要打咩怪? Pls help!
雷狼竜 -> 馬仔-> 金獅子

熱門搜尋: accounting bar code 餐飲 系統

TOP HOME

引用:
原帖由 jay001 於 2013-12-2 05:58 PM 發表

想問怎樣先可以找到這個配信
在搜尋中怎樣可以找到霸龍

謝謝~
搜尋"アカムトルム" 霸龍  , インベントクエスト(活動任務) 就是

熱門搜尋: 即時 股票 報價 hk bank

TOP HOME

引用:
原帖由 magic333 於 2013-12-3 10:02 AM 發表

搜尋"アカムトルム" 霸龍  , インベントクエスト(活動任務) 就是
明白
thanks

TOP HOME

請問克林裝要點搜尋?

熱門搜尋: 二手 辦公室 傢俬 浴室 燈飾 滅蟲

TOP HOME

引用:
原帖由 magic333 於 2013-12-3 10:02 AM 發表

我搜尋中怪物冇""アカムトルム" 的字眼揀

TOP HOME

引用:
原帖由 U記黃飛鴻 於 2013-12-4 12:09 AM 發表

我搜尋中怪物冇""アカムトルム" 的字眼揀
上面個行撰"達人",下面個行就有"アカムトルム"

P.S. 希少種都係要撰"達人"

TOP HOME

引用:
原帖由 wingwingx2 於 2013-12-3 04:12 PM 發表
請問克林裝要點搜尋?

上面個行撰"達人",下面個行撰"ラージャン"  (金獅子)
有 イベントクエスト(活動任務) 就是

個任係打 雷狼竜 -> 馬仔-> 金獅子 (各1頭ずつ順次登場)

http://www49.atwiki.jp/3dsmh4/pages/152.html

熱門搜尋: 二手 辦公室 傢俬 浴室

TOP HOME

引用:
原帖由 ultracheng 於 2013-12-2 04:44 PM 發表
但林克裝的技能是沒什麼用, 得覺醒同幸運2技, 應該幫唔到打得快好多

TOP HOME

引用:
原帖由 wingwingx2 於 2013-12-3 04:12 PM 發表
請問克林裝要點搜尋?

search 金C

熱門搜尋: 二手 辦公室 傢俬

TOP HOME

唔係好明/勇者霸龍任係點樣下載/唔該/本人救女神之火焱

TOP HOME

伸延閱讀
 17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。