註冊 微博

[分享] 雷蒙高帕討論

引用:
原帖由 湯布朗 於 2013-11-19 10:37 AM 發表

林伯加謝四都無英人?

佢見唔到禾仔, 逼甩同泰利...所以冇英人

熱門搜尋: 玻璃 工程 信貸 評級 知識 產權

TOP HOME

有冇 4,5星既人打ONE TWO攻勢好介紹?

TOP HOME

引用:
原帖由 handsome0526 於 2013-11-19 01:28 PM 發表
阿武羅SO

TOP HOME

引用:
原帖由 handsome0526 於 2013-11-19 01:28 PM 發表
Mario gotz
www.asiagangster.com

TOP HOME

只想說前鋒有致命一擊, 如果放中場用, 係極少會傳直線既...

TOP HOME

one two 不用敏,
我隻vps只需控+判已可以彩虹, 另一重點係你要有高"助"前鋒/中場
引用:
原帖由 vbma1000 於 2013-11-18 01:17 PM 發表

雲佩你係咪打攻中? one two 入機會大唔大先? 因為我研究開one two 係要敏.
其實關鍵真係one two, 所以我會俾時間練下佢睇下 one two 係咪開佢個飯.
老實講如果冇 one two 攻勢, 佢唔好講正選, 後備都唔會有.. ...

熱門搜尋: bar code 餐飲 系統 accounting

TOP HOME

引用:
原帖由 wetwetwetwet 於 2013-11-20 11:40 AM 發表
只想說前鋒有致命一擊, 如果放中場用, 係極少會傳直線既...
唔係喎
我加拉卡同馬菲斯係咁直線
你控唔夠高?或者人地防中勁?

熱門搜尋: petpetpet 寵物 用品 速遞 寵物 用品 速遞

TOP HOME

我今日比人用前鋒加控既,致命左好幾獲 =.="

TOP HOME

我係新玩家,我雷蒙加敏和判,成日都轉身入禁區扭過龍入。

熱門搜尋: 證券 公司
十二號 漫步加州的樂園
遺失一臉幽怨
沒對你 再有留戀
十六號 沐浴九州的溫泉
遺失痴心一片
大概我 情緒快要復元
手 行李 送檢
再不過重 沒有懷念
自嘲 自傷 自憐
已成過期舊證件
逐點漏低掛念 直到沒法心軟
沒故意 留下底片
捕捉 幸福的片段
這張明信片 路邊一角任選
沒故意 提及辛酸
換取 陌生的掛念
不知你那張臉 留在那間酒店?

TOP HOME

其實雷蒙真係應該要平反下.....

雷蒙高帕呢個名譯得唔好, 如果叫哥柏可能會較為準確....事實上, 真人既哥柏係好很勁, 一定勁過小白先, 佢係58年歐洲足球先生, 打皇馬時係踢右翼, 而o係國家隊就踢攻中, 法國射手方亭之所以o係58年世界杯5場入到13球, 都係全靠哥柏既助攻, 而哥柏自己都入左3球, 証明佢既入球能力同助攻都係同樣出色....佢o係皇馬都羅過2次歐冠杯, 係名符其實既技術型球星, 可以打中場, 翼鋒甚至前鋒.....

winning迷唔識佢都唔出奇, 因為咁多集既winning之中, 佢唔係集集都出現, 我諗大概係we2009前既幾集有o係經典法國隊登場過, 近幾集winning已經無左佢.......

至於馬菲士係第1屆, 即56年歐洲足球先生, 外號係魔術師, 係典型既英式翼鋒, 打右翼既佢, 傳送, 出波, 盤扭都一流, 所以bfb入面佢有既3個技都好合乎佢真人既能力.....

IOS BFB:  獨角獸明星隊 / 270536494, 女友號: 西聯 / 131888426, 小號: 拿玻里 / 729489729

TOP HOME

同意 matt-sir 所言, 其實簡單講, 我認為bfb呢隻game真係出得好好, 差不多所有球員都係可以用的, 之不過雷蒙呢隻球員比較難用同埋好多玩家都比佢個fw字眼蒙蔽左...所以唔放佢係中場...
其實有好多球員係現實係可以打多個位置, 而bfb只係從佢打邊個位多而標籤佢係咩位置既球員
好似
列奧斯....佢標籤 mf, 但3招fw技...
賓艾, 祖昆都係mf技, 但標籤fw
所以其實玩家只要從自己心意放球員在任何位置都可.

熱門搜尋: 情人節 活動 曼谷

TOP HOME

引用:
原帖由 BFBman 於 2013-11-29 06:46 AM 發表
同意 matt-sir 所言, 其實簡單講, 我認為bfb呢隻game真係出得好好, 差不多所有球員都係可以用的, 之不過雷蒙呢隻球員比較難用同埋好多玩家都比佢個fw字眼蒙蔽左...所以唔放佢係中場...
其實有好多球員係現實係可以打 ...
由於呢隻game嘅S級陣式係無鋒陣,所以一啲標籤為前鋒而有中場技能嘅球員其實先應該值錢

不過算,都係遊戲者,開心就算

IOS BFB:  獨角獸明星隊 / 270536494, 女友號: 西聯 / 131888426, 小號: 拿玻里 / 729489729

TOP HOME

one two 如果平平地我現在用緊雷蒙打3-4-3(D)陣用雷蒙打攻中配點控判,打杯賽借到隻121助的奧馬,奧馬打中場2邊,ONE TWO第一下要本身球員控高才發動打攻中都易發動,我隻雷蒙25LV控47+25(戰術)一出one2通常彈去中場2邊比奧馬,借到隻121助的奧馬一彈番比雷蒙,跟住計判46+15(戰)現在杯賽差不多下下射到,雖然雷蒙佢沒有死角,但有致命和夢幻和黃金,網上有些攻略說致命食控,黃金食敏+控+判,夢幻之前有人講敏,有人說判都會出到,我沒加敏都係35點,但控高都會加到黃金盤球的發動見佢成日扭入禁區,之後埋門一腳計判,所以我由原本換番來不知點用,因為沒有太多致命3中場,沒選擇下用佢打攻中效果都唔錯,我現在要加2邊奧馬助攻力配佢精準射球,箭頭中鋒放隻韋亞又可以食超頭又可以用到one two,最後利申,我開頭對雷蒙沒死角很無奈,但佢有黃金盤都一樣可以入球加控判都食到3技,只想說雷蒙打攻中其實都唔錯的。
雖然有人話雷蒙係廢7換又換唔出,我覺很如果識得用,其實幾好用,如果抽中又換唔出的朋友可以試下用,用用下可能會有驚喜。

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。