註冊 微博

[活動] CHAIN CHRONICLE 最強戰士投票

CHAIN CHRONICLE 最強戰士投票 E-mail 此主題給朋友

火焰的劍士索妮雅
  山貓使者鈴色

運氣之戰士寧法

破壊魔人蘿蕾妲

刀匠悠露蝶

溫和之炎琪琪

牢獄魔神可洛巴狄龍

七色的靈刃使•咲夜

一領忍眾頭目千代女

老劍豪卜傳

姬劍豪吉野

勇者

熱門搜尋: 襟章

TOP HOME

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 706

1. 勇者
2. 破壊魔人蘿蕾妲
3. 刀匠悠露蝶
4. 運氣之戰士寧法
5. 溫和之炎琪琪
6. 牢獄魔神可洛巴狄龍
7. 七色的靈刃使•咲夜
8. 一領忍眾頭目千代女
9. 老劍豪卜傳
10. 姬劍豪吉野
11. 火焰的劍士索妮雅
12. 山貓使者鈴色
13. 其他
4,13目前最多人想要...

熱門搜尋: 琴行 結他 鋼琴 調音

TOP HOME

千代女 吉野

TOP HOME

咁多人投強運,但佢只係打箱有用。
依家出左副議長,頂攻10200,一定係佢最强。

TOP HOME

引用:
原帖由 sing1111 於 2013-10-31 07:15 AM 發表

但事實強運打箱真係好好用

熱門搜尋: estate 迷你 辦公室 大埔 地產 天 晉

TOP HOME

題目係問最強,強運戰一定吾係前5,佢只係招技易打寶(海盜都係)所以多人用,吾代表係最強

熱門搜尋: estate 迷你 辦公室 大埔 地產
高富帥:嫐!白富美:嬲!男吊絲:挊!女吊絲:窊!大齡女吊絲:窳!超級女吊絲:突!

TOP HOME

引用:
原帖由 sing1111 於 2013-10-31 07:15 AM 發表

單論最強可能就真係副議長
不過只怕副議長好似女主一樣
覺醒要突破幾次先覺醒到

btw無課玩唔起果個活動 一場15AP先得8~18戰績

熱門搜尋: estate 迷你 辦公室 大埔 地產

TOP HOME

第九領主ツル

得佢一個係九十血同九十LV

TOP HOME

引用:
原帖由 flyc 於 2013-10-31 11:53 PM 發表
第九領主ツル

得佢一個係九十血同九十LV
好大機會係官方玩野 出個時就會魔改技能數值

TOP HOME

最強戰士原來係強運, 勇者, 山貓 ...

TOP HOME

引用:
原帖由 高大帥 於 2013-11-3 11:18 AM 發表
最強戰士原來係強運, 勇者, 山貓 ?
咁我依幾張戰士仲升唔升好呢 ...

我認為換介子最好lol

熱門搜尋: 時裝 設計 水晶 班 衫 bag crystal

TOP HOME

[quote]原帖由 高大帥 於 2013-11-3 11:18 AM 發表

強運屬軟飯系列,2圍普通,技能單體無特效近身3珠,醒覺又係輔助型除了0突戒靈或者九領怪角,應該屬數一數二差,強運2覺用打寶掛友情.排除呢個功能應該講最弱戰士勇者清小怪一流,但打王傷害一般,山貓強在有固定方法突滿,0突能力只值4.5星
其實好似九領老劍豪(九領中呢D差唔多最好用,就算1級 2圍都高到得人驚,可以即時放入隊養),刀匠(2珠暈王)都唔錯

熱門搜尋: 時裝 設計 水晶 班 衫 bag

TOP HOME

引用:
原帖由 神秘之心 於 2013-11-4 04:10 PM 發表
[quote]原帖由 高大帥 於 2013-11-3 11:18 AM 發表

強運屬軟飯系列,2圍普通,技能單 ...
你竟然同佢認真-_-

TOP HOME

回覆 13# Di﹃end 的帖子

俾你咁易估到佢仲洗叫神秘之心咩,直頭改名叫路人之心/司馬昭之心啦

熱門搜尋: botox 瘦面 抗 氧化 髮型 設計 botox 瘦 面 價錢 nail

TOP HOME

最强的戰士:

重課戰士!

(看我魔法石無限復活!50關算什麼!?)

TOP HOME

伸延閱讀
 24 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。