註冊 微博

[android] [基本技巧及心得] 蒼の三国志 (個人推介必玩手機大作)

今日event出r卡! 合成用經驗比較多!

TOP HOME

今日event出r卡! 合成用經驗比較多!

TOP HOME

SR 周瑜 加我招待碼:WU2BS65F
擦咗兩日啦,終於有SR

god is love!

TOP HOME

回覆 66# Ughost 的帖子

會, 知力愈高本陣回復會愈多

熱門搜尋: 襟章 fortune

TOP HOME

已刷了一百次,機無sr。只是想求其有一張。唉,可以del game

TOP HOME

招待:VY49JJ79

現時得這張SR,抽親都是弓兵……我想要張SR騎兵啊!!!!

熱門搜尋: 打印機 monitor barcode scanner

附件

2013-10-6 01:10 PM

2013-10-6 01:10 PM

TOP HOME

SR關羽

4X69MZJU 加加加加加加加
SR關羽終於抽到SR~~~~~~~ :098:

TOP HOME

估佢唔到,諸葛亮,馬超都係R 卡。刷左成百次都冇

TOP HOME

用模擬器系PC刷,又中SR

附件

2013-10-7 07:02 PM

TOP HOME

有無師兄們幫忙?請問如何綁定acc?

我試過平板清除資料,然後再開遊戲時,重新下載部份遊戲資料。再在右下角(有細日文)按一下,便可以點選google帳號,回覆清除的save。

但我在手機上預先設定相同的google帳號,但卻無法在手機上用到平板的save。

請問師兄們,帳號是可以轉移機種的嗎?
如不能,我平板壞了,便save都無埋?

TOP HOME

引用:
原帖由 absf 於 2013-10-6 10:36 AM 發表
已刷了一百次,機無sr。只是想求其有一張。唉,可以del game

今日系PC刷左大概30次
真系吾難刷,你睇下我之前post過,今日用PC刷時留意多樣野,出SR時,側邊兩個火把D火會有分別

TOP HOME

在哈拉區---打--蒼之三國志

巴哈教人用電腦刷的詳細方法,但並無交待如何把電腦帳號轉到手機玩,有師兄知道嗎?

認真的已用平板刷一百次,真心怕機都壞……

TOP HOME

SR孫策 ~~招待碼J29B3FRK 就可以獲得25龍玉
大家加好友做盟兵

TOP HOME

唉∼∼刷左好耐∼都出唔到SR∼∼
剛刷到張諸葛亮∼∼但竟然係R囉∼∼∼

熱門搜尋: 腳底 按摩

TOP HOME

有冇人用30龍玉起果3款提升陣能力既建築?我一夠25粒就刷卡,唔捨得用黎建築。果幾件建築真係好有用值30龍玉?

熱門搜尋: 駕駛 學院

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。