註冊 微博

[攻略] 日月的撕咬者-日狼(關卡資料)

日月的撕咬者-日狼(關卡資料) E-mail 此主題給朋友

日蝕之子 地獄級 [體力:50, 戰鬥:5次, 經驗:2700]

層數敵人攻擊CDHP防禦掉落備註
1隨機2 蒼幽狼6831215萬20Lv. 1
赤幽狼7624212萬20Lv. 1
青幽狼7063215萬20Lv. 1
2隨機3 蒼幽狼6831215萬20Lv. 1
赤幽狼7624212萬20Lv. 1
青幽狼7063215萬20Lv. 1
3 白幽狼人831428萬39Lv. 1 5Combo盾
黑幽狼人857929萬39Lv. 1 5Combo盾
4隨機3 白幽狼人97930225萬39Lv. 1
黑幽狼人91689220萬39Lv. 1
5 赤幽狼人8000210萬4000
雙體共生 • 噬日狼10000280萬5000Lv. 1 2秒轉珠, 召喚小怪 100%掉落
黑幽狼人500019萬4000

TOP HOME

王關CALL怪呢個方法,可以用水奶/蛇女/BEE 解決!(CD1 OR 0 零時封佢開猛技盡發)
我就用火巫加BEE,由佢CALL
CALL 怪唔係最難最煩人,
得2秒轉珠時間先最煩最難玩
變左一定唔係用狼做LEADER,除非你係神手
1/2至1秒可轉多COMBO,唔係一般都會用姦FULL淫婦OR希神隊
一般會用獸隊玩爆發~
我今次唔用用開既控場減傷,因為我覺得以我TEAM 既實力同我轉珠既LV ,就算比我減傷50%
3ROUND 之後分分中都係死,一係秒得到D怪!
如果秒到既根本唔駛咁拖
秒唔到既我用晒蛇女同龜龜技我都係殺佢唔死要食石!~
而且我回復力唔高!唔可能次次都可以回滿血,所以倒不如係佢未夾我之前KO佢仲好,
所以我用火巫,之前已努力進上6星
可惜我計小野樣,又係衰白痴
冇料到佢大PAT PAT 1張15空間!
原本想放埋貓貓,家下放唔落!
不過算....
輪住出轉暗技仲好玩!

http://n2.hk/u/attachments/day_130919/20130919_69c3f0cbcee0cbaf39d5B5DYMtbSW89t.jpg

TOP HOME

引用:
原帖由 nickyc929 於 2013-9-29 04:13 PM 發表
王關CALL怪呢個方法,可以用水奶/蛇女/BEE 解決!(CD1 OR 0 零時封佢開猛技盡發)
我就用火巫加BEE,由佢CALL
諗清楚隻bee有冇用, 未清左右兩隻狼打王只扣一, 隻bee 要有用只可以打左右

敵方所受傷害的50%分別擴散到其他敵人身上<--"所受傷害的50%"係指打出去既數字定係max=hp?呢個我唔清楚, 如果係max=hp, 隻bee 根本冇用

TOP HOME

引用:
原帖由 arenos 於 2013-9-29 04:28 PM 發表

諗清楚隻bee有冇用, 未清左右兩隻狼打王只扣一, 隻bee 要有用只可以打左右

敵方所受傷害的50%分別擴散到其他敵人身上
所以我用BEE目的只係解決左右兩隻,如果佢再CALL,因為用緊火巫技,左右兩狼應該唔難,KEEP住是但一組留底(黑狗+巴風技 OR 暗狼技)
應該都可以!
BEE只係用黎清兩隻麻煩野,制做機會比暗去猛攻佢,所以BEE可以話係死仕,相反我用返減傷控場,傷害唔高,仲要著隻打,可能要用多好多石!
佢一TURN我會死一次!
佢另外50% 傷害,火巫技應該可補償
,而且計算埋佢光暗相克!
一係用雙子劍,不過會好危險!
光轉強心,卡光珠我會死多個TURN先放到技,因為我冇洛基,有佢我唔會用bee,會用洛基,等王一隻果陣放晒所以去殺佢,所以我勁想要洛基

http://n2.hk/u/attachments/day_130919/20130919_69c3f0cbcee0cbaf39d5B5DYMtbSW89t.jpg

TOP HOME

引用:
原帖由 nickyc929 於 2013-9-29 04:38 PM 發表

所以我用BEE目的只係解決左右兩隻,如果佢再CALL,因為用緊火巫技,左右兩狼應該唔難,KEEP住是但一組留底(黑狗+巴風技 OR 暗狼技)
應該都可以!
BEE只係用黎清兩隻麻煩野,制做機會比暗去猛攻佢,所以BEE可以話係死仕, ...
如果你既攻擊力真係咁低既話隻bee根本幫唔到你, bee 功用只有3回合, 最低CD10, 王CD2, 俾你開技殺左兩隻狼, 冇控場之下你得返一回合打王, 王cd到又整返兩隻出黎, 呢次你秒唔到兩隻狼就係咁先, 慢慢食石等bee既CD到先有機會打多王一次....

你不如帶控場...魔羊,黑狗,暗狼,蛇女,火巫, 隊友妲妃, 見王先清左, 食一石,再係王CD2既時候清右,技能全開, 有妲妃一隻暗打10幾萬唔係問題, 仲有3 round 俾你打80萬, 1石收工....

最大問題反而係之前既5combo盾

TOP HOME

引用:
原帖由 arenos 於 2013-9-29 05:07 PM 發表

如果你既攻擊力真係咁低既話隻bee根本幫唔到你, bee 功用只有3回合, 最低CD10, 王CD2, 俾你開技殺左兩隻狼, 冇控場之下你得返一回合打王, 王cd到又整返兩隻出黎, 呢次你秒唔到兩隻狼就係咁先, 慢慢食石等bee既CD到 ...
試過朋友用坦,輸到爬係度,反而用返黑狗先好D!
咁樣拆開得2.5倍攻,一卡珠食石食到PK,
小怪唔可以食咁多食!,想留返入王關!
狠果度其實冇得搞!
一隻CD2 一隻CD1
返而易死係剩一隻王都出招!
,所以我用雙黑狗, 隻用左,另一隻都可以轉心回血
同埋我張瑪格主要係COMBO 狼度用!
我計COMBO差,果關我都係靠運多,如果博開左技中5 COMBO ,咁O岩COMBO又夠多,可以一Q清晒,果度慳左唔小石!

不過呢D都係計畫,未完全肯定係唔係咁打法,同係唔係出呢D卡去打!
始終落完晒3暗獸,同隻火巫冇位!
其實家下都係放到呢4隻,瑪格都放唔到,差1,都係家下狂打星期日任務去升埋LV睇下室唔室到!
唔得可能又要拆散晒再諗

TOP HOME

引用:
原帖由 nickyc929 於 2013-9-29 09:14 PM 發表
試過朋友用坦,輸到爬係度,反而用返黑狗先好D!
咁樣拆開得2.5倍攻,一卡珠食石食到PK,
小怪唔可以食咁多食!,想留返入王關!
狠果度其實冇得搞!
一隻CD2 一隻CD1
返而易死係剩一隻王都出招!
,所以我用雙黑狗, 隻用 ...
點解你覺得妲妃會卡珠黑狗就唔會?兩隻都係暗喎...
仲有, 用妲妃combo有4已經同2.5倍同等, 仲要全隊都有份, 而唔係你講既得返2.5倍(仲要係獸先食到, 你又瑪格又火巫, 呢兩隻完全冇加乘)...
妲妃既作用係一擊打出超高傷害去殺王, 尾王兩隻小怪一隻攻8000, cd2, 一隻攻5000, cd1, 即係佢地唔死你基本上每要round 死一次, 兩隻黑狗俾你cd5都轉唔切(仲未提暗狼同黑狗技係2選1), 火巫技死左又自動關技, 憑你得4隻獸6.25倍(仲要全暗), 2秒轉珠王關想死幾多次?尾王cd 一到左右護法又重生, 根本係無限輪迴

TOP HOME

引用:
原帖由 arenos 於 2013-9-29 11:04 PM 發表

仲有, 用妲妃combo有4已經同2.5倍同等, 仲要全隊都有份, 而唔係你講既得返2.5倍(仲要係獸先食到, 你又瑪格又火巫, 呢兩隻完全冇加乘)...
妲妃既作用係一擊打出 ...
我反而想知係唔係開左妲己技都係得2秒ww

TOP HOME

引用:
原帖由 leo34hk 於 2013-9-29 11:43 PM 發表

唔會,妲妃技能優先

熱門搜尋: oyster organic food 凍肉

TOP HOME

引用:
原帖由 leo34hk 於 2013-9-29 11:43 PM 發表

唔會,妲妃技能優先

熱門搜尋: 大埔 地產 estate

TOP HOME

引用:
原帖由 arenos 於 2013-9-29 11:04 PM 發表

妲妃既作用係一擊打出 ...
唔係覺得佢會卡珠呀,你好似唔係好明我既意思!
我係指一卡珠,因為冇左625攻,斷開左,就算放技都冇咁左咁高攻(感覺上)

TOP HOME

引用:

試過"好似"冇視,所以可能反而好D

熱門搜尋: jewellery 內衣 陳列架 印 tee

TOP HOME

我諗住用雙波比, 5/5打暈曬逐隻狼仔殺

3/5 都係開波比

人如其名, ok?

TOP HOME

唔該哂

熱門搜尋: jewellery 內衣 陳列架 印 tee

TOP HOME

我會用呢個組合
魔羊 黑狗 阿提 奧丁 猫咪 妲妃

上次數據話光狼得80萬血,前面1 2 3都可以儲技,最後所有技全開應該可以秒殺。
最有可能死既地方係combo狼果度,睇下會唔會有天降

TOP HOME

伸延閱讀
 51 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。