註冊 微博

[問題] 雙光遊(隊長)+呂布+暗遊+雙水遊

雙光遊(隊長)+呂布+暗遊+雙水遊 E-mail 此主題給朋友

雙光遊(隊長)+呂布+暗遊+雙水遊 --> 打 boss 是否好安全?  (可用時間過 4,5,6 封嗎?)  thanks!

TOP HOME

不!
一打扣﹪血王即輸

熱門搜尋: art jamming

TOP HOME

呢隊用黎打奧丁就得, 打 5 / 6 封都係砌過好d

TOP HOME

或是用另一隊:

雙暗遊(隊長) + 三巫女 + 水奶 ?   那一隊較好 ?

TOP HOME

引用:
原帖由 mars_human 於 2013-9-23 12:21 AM 發表
或是用另一隊:

雙暗遊(隊長) + 三巫女 + 水奶 ?   那一隊較好 ?
高級任多數有先攻盾,一遇88
而且遇到combo盾/強化盾都幾危險

TOP HOME

都係獸隊啦

TOP HOME

引用:
原帖由 mars_human 於 2013-9-22 11:52 PM 發表
雙光遊(隊長)+呂布+暗遊+雙水遊 --> 打 boss 是否好安全?  (可用時間過 4,5,6 封嗎?)  thanks!
咁守法不如呂布改做喑奶或大聖,雙水遊改做單水遊水奶咁會好d

熱門搜尋: video conference 手機

TOP HOME

引用:
原帖由 mars_human 於 2013-9-22 11:52 PM 發表
四封可以
5封打回復有難度
6封可以一試

TOP HOME

引用:
原帖由 mars_human 於 2013-9-23 12:21 AM 發表
或是用另一隊:

5封打回復已經gg

熱門搜尋: 陽痿 隱形眼鏡

TOP HOME

有冇其他組合提議, 我上網睇過幾個組合, 不過有些不完美:

(暫時無加入封王系)

1) 雙光遊(隊長)+呂布+暗遊+雙水遊
2) 雙暗遊(隊長) + 三巫女 + 水奶
3) 雙暗希 + 暗羊 + 雙子 + 暗主.....
4) 洛基 + 坦妃 + 暗羊 + 雙子.....

(因為實在無資源 $$ & 時間升隊, 如果集中升爆 10 - 12  張, 不計朋友,   有咩意見 ? 組合如何 ?  我以暗隊為主)  謝謝!

TOP HOME

引用:
原帖由 vox 於 2013-9-23 01:14 AM 發表

咁守法不如呂布改做喑奶或大聖,雙水遊改做單水遊水奶咁會好d

雙光遊搭呂布既目的係用呂布做主攻, 你換佢出黎咁打咩呢....

磨隊雙水遊比用水奶好, 一水遊係人, 有HP加, 二CD 比水妹短好多

佢呢隊基本就係用水遊同光遊去頂到呂布CD到...

熱門搜尋: art jamming

TOP HOME

引用:
原帖由 mars_human 於 2013-9-23 12:11 PM 發表
有冇其他組合提議, 我上網睇過幾個組合, 不過有些不完美:

(暫時無加入封王系)

1) 雙光遊(隊長)+呂布+暗遊+雙水遊
2) 雙暗遊(隊長) + 三巫女 + 水奶
3) 雙暗希 + 暗羊 + 雙子 + 暗主.....
4) 洛基 + 坦妃 +  ...
冇組合係完美既, 4 封唔講啦(基本冇難度), 5 封屬性關冇咩特別, 5封王CD1 9000攻, 雙光遊隊如果塞隻呂布入去會唔夠血, 建議用返純遊俠(要磨兩粒鐘)或者用到3光遊加呂布

6封呢, 每關 boss 都有唔同技能, 冇一隊可以通吃, 就算雙希遇到木6-3打回血都要@@@@...
要過6封其實手有遊俠同獸隊加水妹 (總共12-15隻)已經足夠

熱門搜尋: 陽痿 隱形眼鏡 催眠 糖尿病 成因

TOP HOME

給你一個不知所謂旦我已用類似方法過4封
隊長是暗奶同木奶+光遊/轉心/龍卡......目標只有一個,隊長出技後..專心回血唔好打boss..包你一定過
時間大約3小時.如有呂布只需1個鐘或以下
1-4封有效
大部份中級也有效,旦唔知有冇時間比你磨XD

TOP HOME

我咁樣過關
由頭打到尾用左40分鐘左右

熱門搜尋: video conference 手機

附件

2013-9-26 08:30 AM

無無聊聊又一day

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。