註冊 微博

[其他] SEGA大作 CHAIN CHRONICLE(討論交友區&更新版1.0.3)

呢隊算唔算正常打法?

熱門搜尋: 信貸 評級

附件

2013-8-28 12:52 AM

2013-8-28 12:52 AM

TOP HOME

198,041,921 42刀匠, 跪求60LV強運朋友!!!!!

TOP HOME

引用:
原帖由 粽原文 於 2013-8-28 12:52 AM 發表
呢隊算唔算正常打法?

有時 Boss 會範圍攻勢
所以有遠攻會比較好 ...

你可以 ...
3近1補1遠
2近1補2遠

Keep 住只用3種職 ... 更好~~~

如果你用呢隊 可能要成日都郁D人物 煩小小 ... (睇你個人會唔會覺得麻煩)
因為你隻3星騎 佢可以做到 HIT AND RUN 既動作 都唔錯

TOP HOME

有冇人要萬象,可換強運

熱門搜尋: 擺酒

TOP HOME

引用:
原帖由 kin7610 於 2013-8-28 12:43 AM 發表
想問隊伍編制果度,個控x確認果度,係做咩的?
純睇下自己仲有咩卡

熱門搜尋: pilates 快艇 潛水 健身 器材
::《白猫Project》::
ID: skyfine@紅蓮
隊長: ★4 紅蓮の女戰士, ★4 純白修道女, ★4 高飛車孃樣 :: 招待碼: C6P2F9C2A
::《ポコロンダンジョンズ / 波可龍地下城》::
:: skyfine@水神 :: ID: 100412878 :: #181 5星 水神惡魔 ::
-- 遊戲規則 ---
【爬文回文要小心,慎防抽水意外生】
【輸唔起就唔好挑機嘛,你爸爸媽媽無教過你嗎?】
-------------------

TOP HOME

洗首抽溫馨提示:主AC個PW記住唔好同d backup AC一個formation╱一樣

我差d送錯左個玩緊AC出去

熱門搜尋: gel 抗 氧化 頭髮 生長 速度 快 d skin 暗瘡 護理

TOP HOME

引用:
原帖由 TARUCHRIS 於 2013-8-28 08:40 發表
洗首抽溫馨提示:主AC個PW記住唔好同d backup AC一個formation╱一樣

我差d送錯左個玩緊AC出去
笑~

熱門搜尋: 信貸 評級 知識 產權 玻璃 工程
Puzzle & Dragon LV357/221新手

TOP HOME

放首抽強運女有意pm

TOP HOME

回覆 1673# 飛零 的帖子

已PM

TOP HOME

引用:
原帖由 TARUCHRIS 於 2013-8-28 08:40 AM 發表 洗首抽溫馨提示:主AC個PW記住唔好同d backup AC一個formation╱一樣我差d送錯左個玩緊AC出去
另外,定期更新pw保障自己

熱門搜尋: pilates 快艇 潛水 健身 器材 泰拳
隊長: ★4 紅蓮の女戰士, ★4 純白修道女, ★4 高飛車孃樣 :: 招待碼: C6P2F9C2A
:: skyfine@水神 :: ID: 100412878 :: #181 5星 水神惡魔 ::
-- 遊戲規則 ---

TOP HOME

引用:
原帖由 tidelee210 於 2013-8-28 07:32 AM 發表 有冇人要萬象,可換強運
有意請pm

TOP HOME

SSR堅係難抽

TOP HOME

引用:
原帖由 wotdafuk 於 2013-8-28 11:12 AM 發表 SSR堅係難抽
Ssr堅難抽+1

RebornX

TOP HOME

引用:
原帖由 FELIX999 於 2013-8-28 12:00 PM 發表
Ssr堅難抽+1

Ssr堅難抽x10

熱門搜尋: 畫室 printer 產品 比較 科技

TOP HOME

引用:
原帖由 TARUCHRIS 於 2013-8-28 12:16 PM 發表 Ssr堅難抽x10
Ssr堅難抽x100

熱門搜尋: service apartment 置業 地產 網 大埔 地產 迷你 辦公室
-- 遊戲規則 ---

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。