註冊 微博

[攻略] 地球防衛軍 4 (Earth Defense Force 4)(討論區/報價區)

地球防衛軍 4 (Earth Defense Force 4)(討論區/報價區) E-mail 此主題給朋友

地球防衛軍 4 (Earth Defense Force 4)

http://www.youtube.com/watch?fea ... d&v=Rgj2RsawbIc

D3 PUBLISHER的人氣系列最新作《地球防衛軍4》就要發售,並且確定會有期間限定的免費DLC,有效期限為7月4日至7月31日。

http://hk.games.yahoo.net/news-% ... 0%B1-373848864.html

TOP HOME

唔知係咪vita個隻值崩到代理淆晒底搞到呢隻無行貨
日版肯定貴到喊

熱門搜尋: 泰拳

TOP HOME

希望唔好咁貴啦=.=

TOP HOME

信和地庫,賣499

熱門搜尋: 泰拳 健身 器材 潛水 快艇

TOP HOME

最近先用120買左隻PSV的第三集 想不到PS3又出第4集~都是算了

熱門搜尋: 信貸 評級 知識 產權 玻璃 工程
ps3 PSN: Whitebeard_0406
psv psn: lhshum1989
會連線玩的:  靈魂獻祭delta
                   gundam breaker

TOP HOME

太貴啦--  有行都會買既.....一係等佢跌下/2手
我PS時代開始玩真係好正
但上集果隻唔知外傳 定乜 差左好多....

TOP HOME

太貴啦, 減至四百頭就會入手

熱門搜尋:

TOP HOME

引用:
原帖由 monstermiu 於 2013-7-4 08:29 AM 發表
唔知係咪vita個隻值崩到代理淆晒底搞到呢隻無行貨
日版肯定貴到喊
你知唔知有冇代理係原廠決定批唔批俾你?
你覺得無人買既代理版,原廠仲會哂錢批俾你搞?

TOP HOME

499都叫貴真係唔知點先叫平
不過咁又係 一班俾行貨養壞胃口既人
又好難怪佢地見到YEN價變窮撚

熱門搜尋: 泰拳 健身 器材 潛水

TOP HOME

深水埗某討論區賣$528,仲貴

熱門搜尋: baby

TOP HOME

更正,深水埗某討論區一樓$528,仲贵

熱門搜尋: 泰拳 健身 器材

TOP HOME

呢只玩二手都要考慮下,上集打白金要出絕招先搞掂!

TOP HOME

行左信和,好景,旺角都唔見有得賣!

TOP HOME

引用:
原帖由 foxchung 於 2013-7-6 07:55 PM 發表
行左信和,好景,旺角都唔見有得賣!

今日5點先係信和地庫見到

熱門搜尋: petpetpet 寵物 用品 速遞
Fernando Torres - El Nino   No. 9
BLUE IS THE COLOR

PSN: zero0417hk

TOP HOME

引用:
原帖由 zero0417hk 於 2013-7-6 08:02 PM 發表 今日5點先係信和地庫見到
我6:00去唔見有,岩岩行埋深水埗都唔見!

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。