註冊 微博

[政治] 市傳7-1佔中, 每人可以收300

乜唔係十萬八萬咩,我長年都收開呢個價

熱門搜尋: 科技 barcode scanner printer 產品 比較 畫室

TOP HOME

引用:
原帖由 不死精神 於 2013-6-28 22:29 發表

反政府遊行一向有飯派有野飲~至於錢就一直有傳~唔知真假~~

上次愛港好明顯係假啦~
有腦都知唔會咁派啦~
係反政府D人做出來~
至於有D無腦人事信都無計~~
我反而信反政府遊行有錢收(因為上次佔領政總已有傳 ...
上次記者只係影到鶼Z所屎塔上面派錢!!!
呢次記者可能影到鰜侀薷怑惇ˋ架!!!記者可以影得好精細架!!!
由其係平果記者真係可以無孔不入架!!!

TOP HOME

引用:
原帖由 onfire0806 於 2013-6-28 12:41 PM 發表
最近幾天有屋村傳出有人四出找人7-1去遊行佔中, 只要當天出現4小時就可以收300元. 唔知真定假...
係真! US$ 300
承惠 US$ 1000, 速磅!

TOP HOME

健康哥?

TOP HOME

條友仔交唔足貨。
鐮刀加斧頭變成菜刀斧頭?
扣佢錢

熱門搜尋: 科技 barcode scanner

TOP HOME

TOP HOME

笑鳥

點解次次愛黨力出埋錢都得幾廿人,而六四,七.一冇收錢都咁多人?!

☆★☆★☆★☆★☆★☆※夜鬼◑老祖※☆★☆★☆★☆★☆★☆

i’m worse at what i do best,
and for this gift i feel blessed
our little group has always been,
and always will until the end
halo,halo,halo,how low
halo,halo,halo,how low   ;(

~~~~if you love somebody,set them free~~~~

TOP HOME

引用:
原帖由 realdeadsoul 於 2013-6-29 11:42 PM 發表
笑鳥

點解次次愛黨力出埋錢都得幾廿人,而六四,七.一冇收錢都咁多人?!

其實中國不是沒有錢。為甚麼愛字派來來去去請回來的都是那麼不似人形?

TOP HOME

回覆13 #的帖子

以前雙十節掛國民黨旗收錢嘅就最多

TOP HOME

300 一日少啲喎
有 500 請 call 我

TOP HOME

問漏咗
包食宿過可
要唔要供強積金架

熱門搜尋: oyster 日本 奶粉

TOP HOME

引用:
原帖由 marcoman321 於 2013-6-30 12:16 發表

300 一日少鱦{
有 500 請 call 我
500之嘛!!!
職工盟派過啦!!!

熱門搜尋: e - commerce 傢俬

TOP HOME

引用:
原帖由 realdeadsoul 於 2013-6-29 11:42 PM 發表
笑鳥

真正愛港的人不會因金錢而犧牲自己的信念吧。
反而出錢請人支持政府只會令更多人走出來反對

TOP HOME

引用:
原帖由 st8168 於 2013-6-30 08:49 AM 發表
以前雙十節掛國民黨旗收錢嘅就最多

據知係發生於1956年10月, 如今已易地而處, 香港親國民黨組織冇咁多閒錢做埋啲無聊事, 相反, 親共派就富得不可開交, 蛇、齋、粽、餅, 盤菜宴、流浮山海鮮宴、大陸旅遊, 唔要獎品要獎金都仲得, 總之要乜畀乜!

TOP HOME

圖都冇學人開post...

熱門搜尋: pn diamond 男裝 手錶 耳環 diamond gia

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。