註冊 微博

分享想買/訂Final Fantasy XIV要留意的事

回覆 150# BagiarU__ 的帖子

總之,想要跨平台的玩家、必須購買兩個平台的主程式序號各一組並將序號登錄在同一FF14帳號之下、該FF14帳號才可以兩平台通吃。剛在巴哈看到

TOP HOME

引用:
原帖由 ev3r1a5ting 於 2013-8-19 02:46 PM 發表
哈 我都無現實朋友玩FF14
其實我仲未決定玩唔玩
一來唔係多時間玩 (玩ONLINE GAME要好多時間) (不過打算優閑地玩^^)
二來無識人一齊玩(玩ONLINE GAME得一個人玩好悶)
不過有你地有興趣 可以約埋一齊玩@@ 哈

公 ...
我就決定咗玩,不過係正式版先開始
(但其實幾時正式版我都唔知,成日以為早幾日個BETA係..)
尋晚有個FD話『可能』會玩,都唔知想點Orz

但照你咁講我到時可能會去巴哈入香港公會都未定

TOP HOME

回覆 142# ahshing00000000 的帖子

我的朋友公測時在Gungnir開不到新人(我個舊人係Gungnir),之後我地決定去左新server玩,個server名係Fenrir^_^,
停server前我斧頭同劍術士已20lv了,其它class就開晒了,正式時我會拿戰士job先^^

PSN : HK >cheung433,JP>naruto433,US>kuuga433
Xboxlive : cheung433

TOP HOME

想問pc日版普通版有無需要訂?_?

熱門搜尋: recruit
你今日dark soul左未?

PSN: kibalam

TOP HOME

回覆154 #的帖子

隻game本身唔需要訂 可以買下載版 訂既多數係為左預約特典

熱門搜尋: 台灣 代購 japan bid

TOP HOME

引用:
原帖由 steven36 於 2013-8-20 12:38 PM 發表 隻game本身唔需要訂 可以買下載版 訂既多數係為左預約特典
訂有得early access~

TOP HOME

經舖訂 冇code比你都冇early access

TOP HOME

引用:
原帖由 steven36 於 2013-8-20 01:32 PM 發表 經舖訂 冇code比你都冇early access
oh yes if order via shop…poor

TOP HOME

del

熱門搜尋: 運輸 公司
你今日dark soul左未?

PSN: kibalam

TOP HOME

引用:
原帖由 cheung433 於 2013-8-19 11:00 PM 發表
我的朋友公測時在Gungnir開不到新人(我個舊人係Gungnir),之後我地決定去左新server玩,個server名係Fenrir^_^,
停server前我斧頭同劍術士已20lv了,其它class就開晒了,正式時我會拿戰士job先^^
又係Fenrir XD

TOP HOME

有冇人知隻game 27正式出,幾時可以early  access?
訂左既幾時開始down 隻game 落嚟!

熱門搜尋: jewellery cat 鞋 時裝 電話 繩 內衣

TOP HOME

有冇TITAN既師兄一齊玩?

熱門搜尋: recruit 家務 助理 菲傭

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。