註冊 微博

[韓語] 前A Pink成員洪瑜暻父親公開表示女兒遭強制退團

前A Pink成員洪瑜暻父親公開表示女兒遭強制退團 E-mail 此主題給朋友

前A Pink成員洪瑜暻的父親表示:"瑜暻並不是退團,而是遭受到退出的指令。",在事情鬧得沸沸揚揚之時,eNEWS也和A Pink所屬經紀公司A-Cube通電話詢問,A-Cube表示:"我們是協議過的,並不是強制要求退出,也不是很突然才通知她。"

前A Pink成員洪瑜暻透的父親透過個人網站表示:"我必須誠實地向各位粉絲表示,我們已經要求公司(A-Cube)發表道歉聲明,並要求公司讓瑜暻回歸A Pink,請各位粉絲多多幫忙。",洪瑜暻的父親也向網友透露:"在一個月前突然接到通知(退團)..."。

雖然經紀公司出面否認強制退團的事實,但顯然雙方在溝通方面出了問題。

소녀시대~빅뱅~슈​​퍼주니어~미쓰에이~애프터스쿨~카라
進撃の巨人 ~ -ナルト- ~ ポケットモンスター

TOP HOME

又一件花英事件?

TOP HOME

又有嘢睇

TOP HOME

引用:
原帖由 mihimaru-GT 於 2013-5-8 10:00 AM 發表 又有嘢睇
第2間Ccm

熱門搜尋: 菲傭 長者 僱傭 服務 translator recruit

TOP HOME

引用:
原帖由 Mr-chak 於 2013-5-9 03:30 PM 發表
第2間Ccm

等新消息

熱門搜尋: 抗 氧化 眼袋 植 眉 botox 肉毒 桿菌 注射

TOP HOME

引用:
原帖由 mihimaru-GT 於 2013-5-9 04:23 PM 發表

等新消息
個社長同CCM 好似啊

TOP HOME

我本來幾睇好佢哋公司
點知有件咁嘅事
好失望

熱門搜尋: emotion

TOP HOME

引用:
原帖由 Mr-chak 於 2013-5-9 09:13 PM 發表

個社長同CCM 好似啊
所以一定要跟進

TOP HOME

引用:
原帖由 mihimaru-GT 於 2013-5-9 11:17 PM 發表 所以一定要跟進
唔係咁快有人步後塵啊
一係就係話不和,唔紅,表現差,態度問題 是但一樣
不過,就算係咁都不至於踢人走啊
除非佢d團員同公司可能夾埋趕佢走

TOP HOME

引用:
原帖由 Mr-chak 於 2013-5-10 06:57 AM 發表
唔係咁快有人步後塵啊
一係就係話不和,唔紅,表現差,態度問題 是但一樣
不過,就算係咁都不至於踢人走啊
除非佢d團員同公司可能夾埋趕佢走

其實到而家我最想知都係girls day個智海點解會離隊, 好似收得好密咁

TOP HOME

洪瑜暻梯上去比其他成員的出場率真系少好多,但沒共都有勞啦!

真系沒眼梯
http://hk.geocities.com/hkbusschedule/index.htm

TOP HOME

引用:
原帖由 mihimaru-GT 於 2013-5-10 10:27 AM 發表

其實到而家我最想知都係girls day個智海點解會離隊, 好似收得好密咁
我覺得girls day無左佢好怪
但係離團消息真係無乜
一定有d野

熱門搜尋: bar code 餐飲 系統 accounting

TOP HOME

引用:
原帖由 mihimaru-GT 於 2013-5-10 10:27 AM 發表 其實到而家我最想知都係girls day個智海點解會離隊, 好似收得好密咁
女孩日入面,我覺得佢係最好樣敏雅個樣又唔係令個隻 出鏡率好最多係佢呢團冇搞到咁大 算係好彩

TOP HOME

引用:
原帖由 Mr-chak 於 2013-5-11 06:25 PM 發表
女孩日入面,我覺得佢係最好樣敏雅個樣又唔係令個隻 出鏡率好最多係佢呢團冇搞到咁大 算係好彩
智海係最靚...
minah係化妝後對眼就好吸引, 佢喺入面唱歌最得嗰個,
但真係無咩人知發生咩事, 啲咩咩吧有冇講?

TOP HOME

引用:
原帖由 mihimaru-GT 於 2013-5-11 10:50 PM 發表

智海係最靚...
minah係化妝後對眼就好吸引, 佢喺入面唱歌最得嗰個,
但真係無咩人知發生咩事, 啲咩咩吧有冇講?
Expectation好正 好可惜唔能夠大發落去
因為都係d2 3線 0既團 少人留意
我冇去d咩咩吧啊
唔清楚

TOP HOME

伸延閱讀
 18 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。